Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ سلام سلام دوستان دوستان...همکاران .. بزرگان..کوچیکان(البته من کوچکترین خواهر همتونم) امروز یه نوعروس حقوقی داریم اونم از نوع مدیرررر که فردا از ماه عسل با همسر گلش برمیگرده اونم کسی نیست جز(آرزوی عزیز و مهربوووننننممممم) S a d e n a هیچ اتفاقی در دنیا مهمتر از انتخاب یک همسفر برای بقیه عمر نیست . . . آغاز سفر دائمی و شراکت در عشق مبارک.. پیوندتان مبااااارررررککککک :w14::w14::w14::w14: :w70::w70::w70::w70::w70::w330: :ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq مهریه هم72 تا سکه به نیت هتاد وتن هست(دوستان یاد بگیرن) برای ماه عسل و شروع زندگی هم رفتن کربلا که فردا برمیگردن... آبجی مهربونم و عزیز همیشه همراهم امیدوارم در کنار همسرت به بهترینها برسی و سالها در کنارهم به خوشبختی زندگی کنین چقد ماه میشی تو لباس عروس حالا آرزو گلشو میخواد بندازه کی میگیرتش؟؟؟؟؟ :hapydancsmil:اینم از کیک عقد:hapydancsmil: هرکی هر چقدر دوس داره کیک بخوره (بعله ما حقوقیا خیلی لارژیم) ماشین عروسووووووو :girl_angel:خوشبخت باشی مهربونم:girl_angel: حالا همه بیاین واسه تبریک آههههههان راستی زیارت قبول خانوووووووومی 43 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک میگم ایشالله سالهای سال در کنار هم زندگی شادی داشته باشید و برای هر دوتون آرزوی موفقیت میکنم لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ به به ...به شادی و سلامتی انشالا....تبریک میگم خانوم خانوما.....ایشالا خوشبخت بشین و پایه های زندگی مشترکتون همیشه محکم و برقرار باشه.... لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم انشاالله به پای هم پیر شن و همیشه خوشحال و شاد در کنار هم زندگی کنند در ضمن زیارتشون هم قبول لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک. زیارتتون قبول خوش بحالتون .دعا کنید هرکی آرزوشو داره بره قسمتش بشه. بسلامتی ،انشا... که خوش بخت و عاقبت بخیر باشین. :flowerysmile: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ سلام اول تشکر از گندم عزیز برای دعوتشون شادمون کردی عزیزم دستت درد نکنه خوشبحال ارزو جون که دوست ماهی همچون گندم عزیز رو دارن و متقابلا دوست منم هستن,خانومی متشکرم که مارو هم دز شادیتون سهیم کردید آرزو جون از صمیم قلبم بهت تبریک میگم بهترین سالها رو در کنار همسرتون داشته باشید انشالله و به پای هم پیر بشید و خوشبخت و سعادتمند و زیارتتون هم قبول باشه عزیزم انشالله سفر بعدیتون مکه باشه انشالله:icon_gol: لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ همه ی روزهای زندگی رو عاشقانه زندگی کنید... تبریک میگم به شادی و سلامتی انشالا. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ آرزو ایول بابا چه یهویی عزیزم براتون آرزوی خوشبختی میکنم انشاالله همیشه خوشبخت و سلامت باشید کنار هم:hapydancsmil: پ.ن: دوستانی که برا تبریک تولد اینو میذاشتن و میرفتن:happy: حالا برید بگردید دنبال یه شکلک جدید طرف حسابم هم یه نفر خاص هستش لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم انشالا خوشبخت شی عزیزم لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ زيارت قبول ،منم تبريك ميگم و براشون آرزوي خوشبختي ميكنم :icon_gol: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ منم به نوبه ی خودم تبریک میگم آرزو میکنم یه زندگی خوب و خوش و پر از آرامش و مهربونی داشته باشین آههههان راستی زیارتم قبول! إن شاءالله که تو اون لحظات زیارت توفیق اینو داشته بودیم که توی یادتون باشیم:flowerysmile: لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ آرزو جون تبریک ایشالا که در کنار همسرت زندگی خوب و پر از موفقیت و عاقبت به خیری داشته باشی لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ عزیزم مبارکت باشه:rose: امیدوارم همیشه کنار هم زندگی عاشقانه و شادی داشته باشین. زیارتتم قبول امیدوارم این سفر به زندگیتون برکت بده.:girl_angel: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ خوشبخت بشی ایشالا تبریک بعدی واسه نینیت لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک آرزوجون لحظه های زندگیت عاشقانه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده