آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ ســـــــــلام ســـــــــلام ... در میان برگ های تقویم روزهایی هستند که پررنگ تر نوشته شده اند روزهای تولد دوستانمان روزهایی که باخود شادی به ارمغان می آورند تمام تبریک های دنیا برای دوستی های عمیق کمند 15اسفند تولد دوست خوبمون آقا ساسان sasan2007 هستش برایت آرزو دارم که نور نازک قلبت٬ به تاریکی نیامیزد. که چشمانت٬به زیبایی ببیند زندگی ها را. چو باران٬آبی و زیبا بباری٬شادمانه روی گرد غم به دور از دل گرفتن ها. برایت آرزو دارم به تنهایی نیالاید خدا٬ این قلب پاکت را و همواره به دستانت بیاویزد چراغ راه خوشبختی. بدانی آنچه را اینک نمیدانی. برایت آرزو دارم سعادت را٬طراوت را٬ بهشت و بهترین بهترین ها را. برایت خدارا آرزو دارم... تولدتون مبارک ایشالله به همه آرزوهای قشنگتون برسید و همیشه در کنار عزیزانتون سالم وسلامت و شادو سرحال باشید:icon_gol: خب ! حالا بریم سر کیک و اینا اینم کادوووووووووووووووووووووووووو:hapydancsmil: 24 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارک ساسان جان إن شاءالله که همیشه موفق باشی لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ تولدتون مبااارک، با آرزوی عمری طولانی و با عزت برای شما لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم امیدوارم همیشه شاد و سر بلند باشند لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ روز میلادتون رو تبریک میگم.... لحظه لحظهی زندگیتون سرشار از شوق زیستن باشه دوست عزیز لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارک:icon_gol: ایشالاهمیشه شاد و خندون باشی و .......................بعدش جیبات پر از پول لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ تفلدت مبارك ايشالله120000000 ساله شي:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ سلام تولدتون مبارک انشاالله عمری طولانی مفید و سرشار از عشق و محبت برای خود و دیگر مخلوقات داشته باشید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ :happybday: تولدت مبارک ساسان جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک براتون بهترین ها رو آرزو میکنم لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ تودلدت مباررررررررررررررررررررک ...:w330: همیشه لبات خندون باشه ... همیشه هم سلامت باشی .. دعایی که مامانم برام میگه :ان شاالله عاقبت به خیر بشی ... لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مباااااااااااااااارکککککک :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه شاد و موفق و پیروز باشیییییییی:happy: لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارک.:icon_gol: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ آقا ساسان تولدت مبارک انشاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشی میگم آرتاش تقویم مخصوص داری که تاریخ تولد همه بچه ها رو میدونی ؟ :دی منو هم بگو اگه راس میگی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده