آرتاش 33340 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 ســـــــــلام ســـــــــلام ... در میان برگ های تقویم روزهایی هستند که پررنگ تر نوشته شده اند روزهای تولد دوستانمان روزهایی که باخود شادی به ارمغان می آورند تمام تبریک های دنیا برای دوستی های عمیق کمند 15اسفند تولد دوست خوبمون آقا ساسان sasan2007 هستش برایت آرزو دارم که نور نازک قلبت٬ به تاریکی نیامیزد. که چشمانت٬به زیبایی ببیند زندگی ها را. چو باران٬آبی و زیبا بباری٬شادمانه روی گرد غم به دور از دل گرفتن ها. برایت آرزو دارم به تنهایی نیالاید خدا٬ این قلب پاکت را و همواره به دستانت بیاویزد چراغ راه خوشبختی. بدانی آنچه را اینک نمیدانی. برایت آرزو دارم سعادت را٬طراوت را٬ بهشت و بهترین بهترین ها را. برایت خدارا آرزو دارم... تولدتون مبارک ایشالله به همه آرزوهای قشنگتون برسید و همیشه در کنار عزیزانتون سالم وسلامت و شادو سرحال باشید:icon_gol: خب ! حالا بریم سر کیک و اینا اینم کادوووووووووووووووووووووووووو:hapydancsmil: 24
a.namdar 5908 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 روز میلادتون رو تبریک میگم.... لحظه لحظهی زندگیتون سرشار از شوق زیستن باشه دوست عزیز
nasim184 12256 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 تولدت مبارک:icon_gol: ایشالاهمیشه شاد و خندون باشی و .......................بعدش جیبات پر از پول
mosalman 294 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 سلام تولدتون مبارک انشاالله عمری طولانی مفید و سرشار از عشق و محبت برای خود و دیگر مخلوقات داشته باشید
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 :happybday: تولدت مبارک ساسان جان :happybday: :happy:
Lam soo 679 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 تودلدت مباررررررررررررررررررررک ...:w330: همیشه لبات خندون باشه ... همیشه هم سلامت باشی .. دعایی که مامانم برام میگه :ان شاالله عاقبت به خیر بشی ...
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 تولدت مباااااااااااااااارکککککک :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه شاد و موفق و پیروز باشیییییییی:happy:
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 آقا ساسان تولدت مبارک انشاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشی میگم آرتاش تقویم مخصوص داری که تاریخ تولد همه بچه ها رو میدونی ؟ :دی منو هم بگو اگه راس میگی
ارسال های توصیه شده