spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ ما میگیم زبون مادر شوهربا عرض پوزش از مادر شوهر های فعللی و اینده انجمن دقیقا ماهم همینو براشون میگیم خیلی هم بامسماست!البته مادرزن و مادرشوهر نداره که:4chsmu1: وای سرم:confused: 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ توی پاگرد لب پنجره گذاشتیمشون منم هر روز می رم بیرون و میام می بینمشون خب! سلام مارم برسون بابا شوخی کردم دلگیر نشو 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ زبان مادر شوهر که یکی دیگهست :دی 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ کاکتوس که دیگه پرورش نمیخواد همه جا رشد میکنه 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ زبان مادر شوهر که یکی دیگهست :دی کدومه؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ کاکتوس که دیگه پرورش نمیخواد همه جا رشد میکنه فردا که کاکتوساتو موقع بانک زدن گرفتن میگم پرورش نمیخواد یعنی چی!! چرا اونارو از مهرو محبت و کانون خانواده دور نگه میداری اخه؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ فردا که کاکتوساتو موقع بانک زدن گرفتن میگم پرورش نمیخواد یعنی چی!!چرا اونارو از مهرو محبت و کانون خانواده دور نگه میداری اخه؟ من تو غریبی هیشکی بهو محبت میکنه اونوقت تو میری کاکتوس پرورش میدی؟ لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ کدومه؟ ما به اینا میگیم زبان مادر شوهر ببین منطقه ما چقدر مادر شوهرشون رو دوست دارن :دی اگه عکسا باز نشدن شرمنده، من با فیلتر شکن هستم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ ما به اینا میگیم زبان مادر شوهرببین منطقه ما چقدر مادر شوهرشون رو دوست دارن :دی اگه عکسا باز نشدن شرمنده، من با فیلتر شکن هستم سلام دوس من این عکسی که گذاشتید بهش میگن ختمی چینی زبان مادر شوهر همونی که میوه کاکتوسش تو بازاره و استفاده میشه 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ من تو غریبی هیشکی بهو محبت میکنهاونوقت تو میری کاکتوس پرورش میدی؟ پرورش کاکتوس خیلی کار قشنگی به نظر من کسیاین پیاه و دوست داشته باشه وامکاناتش باشه پرورشش خیلی خوبه من خودم متاسفانه تاحالا پرورش ندادم چون کارشو بلد نبودم شما که عزیزی حنانه جون 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ به دلیل نداشتن نت و کمبود وقت تا الان نرسیده بودم به این تاپیک سر بزنم...جالب بود،خوشم اومد. ممنون سجاد 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ ما به اینا میگیم زبان مادر شوهرببین منطقه ما چقدر مادر شوهرشون رو دوست دارن :دی اگه عکسا باز نشدن شرمنده، من با فیلتر شکن هستم سلام دوس مناین عکسی که گذاشتید بهش میگن ختمی چینی زبان مادر شوهر همونی که میوه کاکتوسش تو بازاره و استفاده میشه به اینجا مراجعه کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ اینم عکسایی از کاکتوسای من سمت راستیه اسمش گل قاشقی نیست 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ سمت راستیه اسمش گل قاشقی نیست والا اسم دقیقشو نمیدونم بزار الان دوتا اطلس کاکتوس برا دانلود میزارم اسم علمیشون تو اون هست بازم میپرسم یا اگر دوستان میدونن لطف کنن و بنویسن 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ اطلسی خوب و مفید برای شناسایی گونه های مختلف کاکتوسه و 710 گونه در آن معرفی شده و تصویر خوبی هم از هر گونه در این اطلس ارائه شده. دانلود اطلس کاکتوس ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . یا از اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ سمت راستیه اسمش گل قاشقی نیست والا اسم دقیقشو نمیدونم بزار الان دوتا اطلس کاکتوس برا دانلود میزارم اسم علمیشون تو اون هستبازم میپرسم یا اگر دوستان میدونن لطف کنن و بنویسن شبیه اشوربیا یا ساق عروس گل قاشقی به این نمیگن. و جزو کاکتوس ها به حساب نمیاد. 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ ما به اینا میگیم زبان مادر شوهرببین منطقه ما چقدر مادر شوهرشون رو دوست دارن :دی اگه عکسا باز نشدن شرمنده، من با فیلتر شکن هستم زبان مادر شوهر یا کاکتوس راکتی: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ این وبلاگم برای .. دانشتن کاکتوسها خوبه.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ دانلود کتاب The Gardener' s Guide to Cactus راهنمای باغبان ها برای پرورش کاکتوس من لینک دانلود تورنتشو ضمیمه کردم اونو دانلود کنید و از طریق تورنت کتاب رو دریافت کنید اگر با تورنت اشنایی کافی ندارید لینک زیر رو مطالعه فرمایید: http://www.noandishaan.com/forums/thread109392.html برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ پست هاي اسپم حذف شدن:vahidrk: دوستاي گلم اين تاپيك تخصصي و اموزشي هستش. لطفا برا اسپم بريم محفل كشاورزي..خودمم پايه تونم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده