spow 44203 سازنده ارسال شده در 6 خرداد، 2014 ما میگیم زبون مادر شوهربا عرض پوزش از مادر شوهر های فعللی و اینده انجمن دقیقا ماهم همینو براشون میگیم خیلی هم بامسماست!البته مادرزن و مادرشوهر نداره که:4chsmu1: وای سرم:confused: 2
هوادار 1112 ارسال شده در 6 خرداد، 2014 توی پاگرد لب پنجره گذاشتیمشون منم هر روز می رم بیرون و میام می بینمشون خب! سلام مارم برسون بابا شوخی کردم دلگیر نشو 2
spow 44203 سازنده ارسال شده در 7 خرداد، 2014 کاکتوس که دیگه پرورش نمیخواد همه جا رشد میکنه فردا که کاکتوساتو موقع بانک زدن گرفتن میگم پرورش نمیخواد یعنی چی!! چرا اونارو از مهرو محبت و کانون خانواده دور نگه میداری اخه؟ 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 فردا که کاکتوساتو موقع بانک زدن گرفتن میگم پرورش نمیخواد یعنی چی!!چرا اونارو از مهرو محبت و کانون خانواده دور نگه میداری اخه؟ من تو غریبی هیشکی بهو محبت میکنه اونوقت تو میری کاکتوس پرورش میدی؟
JU JU 7193 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 کدومه؟ ما به اینا میگیم زبان مادر شوهر ببین منطقه ما چقدر مادر شوهرشون رو دوست دارن :دی اگه عکسا باز نشدن شرمنده، من با فیلتر شکن هستم 1
masi eng 47046 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 ما به اینا میگیم زبان مادر شوهرببین منطقه ما چقدر مادر شوهرشون رو دوست دارن :دی اگه عکسا باز نشدن شرمنده، من با فیلتر شکن هستم سلام دوس من این عکسی که گذاشتید بهش میگن ختمی چینی زبان مادر شوهر همونی که میوه کاکتوسش تو بازاره و استفاده میشه 1
masi eng 47046 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 من تو غریبی هیشکی بهو محبت میکنهاونوقت تو میری کاکتوس پرورش میدی؟ پرورش کاکتوس خیلی کار قشنگی به نظر من کسیاین پیاه و دوست داشته باشه وامکاناتش باشه پرورشش خیلی خوبه من خودم متاسفانه تاحالا پرورش ندادم چون کارشو بلد نبودم شما که عزیزی حنانه جون 2
soil eng 17164 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 به دلیل نداشتن نت و کمبود وقت تا الان نرسیده بودم به این تاپیک سر بزنم...جالب بود،خوشم اومد. ممنون سجاد 4
masi eng 47046 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 ما به اینا میگیم زبان مادر شوهرببین منطقه ما چقدر مادر شوهرشون رو دوست دارن :دی اگه عکسا باز نشدن شرمنده، من با فیلتر شکن هستم سلام دوس مناین عکسی که گذاشتید بهش میگن ختمی چینی زبان مادر شوهر همونی که میوه کاکتوسش تو بازاره و استفاده میشه به اینجا مراجعه کن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 اینم عکسایی از کاکتوسای من سمت راستیه اسمش گل قاشقی نیست 5
spow 44203 سازنده ارسال شده در 9 خرداد، 2014 سمت راستیه اسمش گل قاشقی نیست والا اسم دقیقشو نمیدونم بزار الان دوتا اطلس کاکتوس برا دانلود میزارم اسم علمیشون تو اون هست بازم میپرسم یا اگر دوستان میدونن لطف کنن و بنویسن 6
spow 44203 سازنده ارسال شده در 9 خرداد، 2014 اطلسی خوب و مفید برای شناسایی گونه های مختلف کاکتوسه و 710 گونه در آن معرفی شده و تصویر خوبی هم از هر گونه در این اطلس ارائه شده. دانلود اطلس کاکتوس ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . یا از اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
masi eng 47046 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 سمت راستیه اسمش گل قاشقی نیست والا اسم دقیقشو نمیدونم بزار الان دوتا اطلس کاکتوس برا دانلود میزارم اسم علمیشون تو اون هستبازم میپرسم یا اگر دوستان میدونن لطف کنن و بنویسن شبیه اشوربیا یا ساق عروس گل قاشقی به این نمیگن. و جزو کاکتوس ها به حساب نمیاد. 4
masi eng 47046 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 ما به اینا میگیم زبان مادر شوهرببین منطقه ما چقدر مادر شوهرشون رو دوست دارن :دی اگه عکسا باز نشدن شرمنده، من با فیلتر شکن هستم زبان مادر شوهر یا کاکتوس راکتی: 4
masi eng 47046 ارسال شده در 9 خرداد، 2014 این وبلاگم برای .. دانشتن کاکتوسها خوبه.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
spow 44203 سازنده ارسال شده در 10 خرداد، 2014 دانلود کتاب The Gardener' s Guide to Cactus راهنمای باغبان ها برای پرورش کاکتوس من لینک دانلود تورنتشو ضمیمه کردم اونو دانلود کنید و از طریق تورنت کتاب رو دریافت کنید اگر با تورنت اشنایی کافی ندارید لینک زیر رو مطالعه فرمایید: http://www.noandishaan.com/forums/thread109392.html برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
soil eng 17164 ارسال شده در 10 خرداد، 2014 پست هاي اسپم حذف شدن:vahidrk: دوستاي گلم اين تاپيك تخصصي و اموزشي هستش. لطفا برا اسپم بريم محفل كشاورزي..خودمم پايه تونم 3
ارسالهای توصیه شده