spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ پرورش کاکتوس سلام خب فک کنم همه چی مشخص باشه! تو این تاپیک از تجربیات و دانسته هاتون در زمینه پرورش کاکتوس بنویسید لطفا مطالب سایر سایت هارو کپی نکنید چون هممون با چیزی به اسم google.com یجورایی اشنایی داریم اگر دوست داشتین کتاب یا جزوه مفیدی رو برای دانلود واستفاده بقیه بزارین اگر علاقه مند بودین از کاکتوس های خودتون عکس(سعی کنید حجم مناسبی برای سایز عکساتون در نظر بگیرین تا دوستان برای لود صفحات دچار مشکل نشن) بزارید و درمورد اسمشون هم راهنمایی کنید خلاصه این شما و اینم پرورشگاه کاکتوس! 23 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ برای اولین عکس یه کاکتوس که تو بیشتر جاها دیده میشه رو میزارم یکی از شاخه هاشو قبلا بریدم و برای یکی از دوستان تو یه گلدون دیگه کاشتم که گرفته و درحال رشد هست والانم همونطوری که تو عکس مشخصه از پایین تنه اش دوتا جوونه زده که فک کنم تا سه چهارماه دیگه به اندازه کافی وبرای کاشتن در گلدان دیگه ای رشد میکنن اسم این کاکتوس چیه؟ 19 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ من از تجربیاتی که دختر عموم تو پرورش کاکتوس داره فقط می دونم که نباید زیاد بهش آب بدیم!! همین! حالا بعدا چند تا عکس ازشون میذارم 15 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ من از تجربیاتی که دختر عموم تو پرورش کاکتوس داره فقط می دونم که نباید زیاد بهش آب بدیم!! همین! حالا بعدا چند تا عکس ازشون میذارم ممنون از حضورتون کاکتوس گیاه قانعی هست که زود با شرایط محیط وفق پیدا میکنه فقط نباید بزارین یخ بزنه! در دوران رشد وروزهای گرم معمولا 3 تا 5 روز یکبار اب نیاز هست اونم بسته به اندازه گل ولی در موقعی که گیاه در استراحت هست هر 7 تا 10 روز یکبار هم اب بدین کافیه حالا بزارین از نظرات دوستان هم استفاده کنیم 10 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ تاپیک خوبیه ممنونم ا استارترعزیز من کاکتوس زیاد دارم. البته اسماشونو نمیدونم! ولی پرورش میدم خیلی فعلا چند تا عکس تو پی سی دارم که می ذارم 12 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ چه کاکتوس باحال و بامزه ایه فردا عکسای بقیه کاکتوسایی که دارم رو میزارم البته بعضیاشون ظاهرا هیچ شباهتی به کاکتوس اونجوری که ما میشناسیم ندارن ولی از خانواده کاکتوس ها هستند ممنون 10 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ چه کاکتوس باحال و بامزه ایهفردا عکسای بقیه کاکتوسایی که دارم رو میزارم البته بعضیاشون ظاهرا هیچ شباهتی به کاکتوس اونجوری که ما میشناسیم ندارن ولی از خانواده کاکتوس ها هستند ممنون خواهش می کنم. البته الان کاکتوسام کمتر شده. زمستون هوا خیلی سرد شد یه تعدادیشون خراب شد. ولی وقتی نور افتاب شدید باشه خیلی قوی میشن! همین کاکتوسایی که عکساشونو گذاشتم یه موقعی اونقدر قطور شده بودن که قطرشون حدود 5 الی 6 سانت شده بود! 9 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ من کاکتوس ندارم ولی کاکتوس داران را دوست دارم :) 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ من کاکتوس ندارم ولی کاکتوس داران را دوست دارم :) حسین فقط دعا کن یه روز دست من بهت نرسه من الان دقیقا هیچی برای گفتن ندارم! :w874: 8 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ برای اولین عکس یه کاکتوس که تو بیشتر جاها دیده میشه رو میزارمیکی از شاخه هاشو قبلا بریدم و برای یکی از دوستان تو یه گلدون دیگه کاشتم که گرفته و درحال رشد هست والانم همونطوری که تو عکس مشخصه از پایین تنه اش دوتا جوونه زده که فک کنم تا سه چهارماه دیگه به اندازه کافی وبرای کاشتن در گلدان دیگه ای رشد میکنن اسم این کاکتوس چیه؟ ما به این نوع کاکتوس، میگیم انجیر باغی ( البته این مدل از اون خانوادهست)، درختی که به خوبی با هر دو فصل سال سازگار هستش ( خیلی گرم و خشک، گرم و مرطوب، پاییزی و بارونی ) میوههای کاکتوسی که توی بازار میتونین برای خرید ببینین، از این نوع کاکتوس هستش وحشی رو هستش، میوهش هم خوشمزه هستش اگه فضای مناسبی برا رشد داشته باشه، اصلن با آبیاری مشکل پیدا نمیکنه 10 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ این نوع کاکتوس، به شدت نیازمند هوا خیلی گرم و مرطوب، یا معتدل و مرطوب، گرم و خشک، هستش ( هر سه نوع هوا براش مناسب هستش ) در این شرایط به خوبی رشد میکنه زیاد از این نوع کاکتوس خوشم نمیاد، خیلی کاکتوس لوسی هستش به شدت به سرما حساس هستش 7 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ چند روز دیگه میرم و عکسی از کاکتوسام میندازم براتون و همینطور تجربه از هر کدوم رو مینویسم زمستان سرد و برفی رو پیش رو داشتیم، امیدوارم سرحال اومده باشن کاکتوسام 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ اینم عکسایی از کاکتوسای من 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ البته همشون قبلا تو گلدون تکی بودن که به دلیل محدودیت فضا خودم محدودترشون کردم تا در اینده چی پیش بیاد یه چندتاشون مونده که عکس اونارم بعدا میزارم همشون از خانواده کاکتوس ها هستند! 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۲ ما کاکتوس زیاد داریم فکر می کنم بیشتر از 20 تا گلدون می گن کاکتوس انرژی های منفی رو جذب می کنه و جایی که انرژی منفیش بالاست سرعت رشد کاکتوس هم بالا میره خوبه که توی فضاهایی که می دونیم جوش بده بزاریم تا به بهبود جو کمک کنه باتوجه به تجربه ی کمی که دارم می گم که تمام گل ها و گیاه ها به توجه و محبت اول از هر چیز نیاز دارن من هر روز با کاکتوس ها و گلدون مخصوص خودم (که کاکتوس نیست) سلام و احوالپرسی می کنم کاکتوس هامون جاشون سرد بود تو این فصل اما همه شون سالمن. بهشون هر وقت خاکشون کاملا خشک میشه آب میدیم 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ یه ساعته فکر میکنم این کجاشون کاکتوسه خوب عمو یه زاویه دیگه انتخاب میکردی حالا واقعا اون سمت چپیه کاکتوسه؟ کاکتوس کیاه مناطق بیابانیه. ذاتا با خاک شور و کم آبی سازگاری داره 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ یه ساعته فکر میکنم این کجاشون کاکتوسهخوب عمو یه زاویه دیگه انتخاب میکردی حالا واقعا اون سمت چپیه کاکتوسه؟ کاکتوس کیاه مناطق بیابانیه. ذاتا با خاک شور و کم آبی سازگاری داره خب اون کاکتوس ملکه ذهن مانیستن ولی خود کاکتوس ها از خانواده گیاهان گوشتی حساب میشن حالا ایناهم فامیل دورشونن پرورش خانگی کاکتوس ها تو گلدون با خاک ماسه ای بیشتر مرسومه به جان عمه ای که ندارم کاکتوسه 2 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ ما به این نوع کاکتوس، میگیم انجیر باغی ( البته این مدل از اون خانوادهست)، درختی که به خوبی با هر دو فصل سال سازگار هستش ( خیلی گرم و خشک، گرم و مرطوب، پاییزی و بارونی )میوههای کاکتوسی که توی بازار میتونین برای خرید ببینین، از این نوع کاکتوس هستش وحشی رو هستش، میوهش هم خوشمزه هستش اگه فضای مناسبی برا رشد داشته باشه، اصلن با آبیاری مشکل پیدا نمیکنه ما میگیم زبون مادر شوهربا عرض پوزش از مادر شوهر های فعللی و اینده انجمن 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ ما کاکتوس زیاد داریم فکر می کنم بیشتر از 20 تا گلدون می گن کاکتوس انرژی های منفی رو جذب می کنه و جایی که انرژی منفیش بالاست سرعت رشد کاکتوس هم بالا میره خوبه که توی فضاهایی که می دونیم جوش بده بزاریم تا به بهبود جو کمک کنه باتوجه به تجربه ی کمی که دارم می گم که تمام گل ها و گیاه ها به توجه و محبت اول از هر چیز نیاز دارن من هر روز با کاکتوس ها و گلدون مخصوص خودم (که کاکتوس نیست) سلام و احوالپرسی می کنم کاکتوس هامون جاشون سرد بود تو این فصل اما همه شون سالمن. بهشون هر وقت خاکشون کاملا خشک میشه آب میدیم واقعا هر روز سلام و احوالپرسی میکنی جمعه ها هم تعطیل نیست 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ واقعا هر روز سلام و احوالپرسی میکنی جمعه ها هم تعطیل نیست توی پاگرد لب پنجره گذاشتیمشون منم هر روز می رم بیرون و میام می بینمشون خب! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده