masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ سلام به دوستای گلم.... دوستای عزیزم این یه مسابقه در زمینه تمام رشته های کشاورزی و منابع طبیعی .. چه جوری باید سوال کنی.... اینجوری: یه سوال علمی مربوط به رشته های کشاورزی و منابع طبیعی میپرسی بعد هرکی تونست اول جواب بده..و درست و کامل برنده طراح سوال بعده به شرطی که طراح سوال تاییدش کنه.... مدت زمان برای پاسخگویی 48ساعته.. میتونید با توجه به سوالی که داده میشه ... سرچ کنید و به جواب برسید.... به همین راحتی... اسپم هم نشه لطفا...... دوستان این مسابقه دارای امتیازاست...... امتیازب دوستانی که در مسابقات کشاورزی شرکت میکنن. میزان امتیاز از طرف مدیریت تعین میشود. **اسامی دوستانی که .. موفق به طرح کردن سوال شدن.. برنده بوده اند.....** -salamat -ستاره 193 -wat -ستاره 193 -a_ghadimi -wat - f.mars -wat سوالهای طرح شده توسط دوستان دوره اردیبهشت ماه: 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ اولین سوال رو خودم میپرسم..... سوربیتول چیست؟ 5 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوربیتول در تجارت تحت عنوان سوربو (Sorbo) موجود است . D سوربیتول در میوه های روزاسه (سیب ، میوه های هسته دار) بسیار وجود دارد و به منظور کاهش فعالیت آبی در غذاهای با رطوبت نسبی بالا و به عنوان نرم کننده و باز دارنده عمل کریستالیزاسیون استفاده می شود و در طبیعت علاوه بر سیب در گالی و گوجه نیز یافت می شود . غلظت سوربیتول در آب سیب ۳۰۰ تا ۸۰۰ میلی گرم در هر ۱۰۰ ملی لیتر است . سوربیتول توسط Acetobacter xylinum به L سوربوز که یک محصول واسطه برای برای سنتز تجارتی اسید اسکوربیک اکسید می شود . از اکسید کردن سوربیتول ، فروکتوز تولید می شود . مقدار گلوکز و گالاکتوزی که از طریق دهان وارد بدن می شوند ، سبب افزایش سریع قند خون شده و در نتیجه انسولین تولید می شود تمام مونوساکریدهای دیگر مقدمتاً توسط کبد سوخت و ساز می شوند و مستقیماً به حالت گلوکز یا انسولین آزاد اثر نمی کند بعد از جذب فروکتوز ، ترشح انسولین فقط ۵۰ درصد مقداری است که بعد از جذب گلوکز ترشح می شود . بنابراین قندهایی که استفاده آنها توسط افراد دیابتی منبع شده است عبارتند از گلوکز ، گالاکتوز ، لاکتوز و مالتوز. الف ) اسامی شیمیایی سوربیتول سوربیتول دارای اسامی زیر می باشد: Sorbitol,D.sorbitol, sorbo,Hexitol ب ) ساختمان فرمول گسترده به صورت است. ج) فرمول بسته فرمول بسته سوربیتول C6H14O6 می باشد. خواص فیزیکی خصوصیات ظاهری سفید پودر جاذب الرطوبه ، به صورت گرانولی یا تکه های کوچک ، دارای مزه شیرین ، فرم معمولی ان در ۹۶C ذوب می شود میزان شیرینی سوربیتول ۵۰ تا ۶۰ درجه است و نسبت به میزان شیرینی ساکارز (۱۰۰درجه ) کمتر می باشد. شربت سوربیتول کریستالیزه نمی شود و در غلظت ۷۰% ماده خشک و در دمای ویسکوزیته آن mpa.s180 است و به صورت شربتهای فاقد کریستال ، ویسکوزیته حداکثر mpa.s220 را داراست . در شکل شودری ، سوربیتول دارای فعالیت آبی نسبتاً کمی است . سوربیتول در برابر حرارت مقاومت بسیار خوبی دارد و حرارت های حداکثر تا را بدون تجزیه شدن تحمل می کند بواسطه ماهیت این ماده و فقدان حضور واقعی قندهای احیاء کننده شربت سوربیتول را می توان به صورت ماده خشک شده غلیظی بدون تغییر رنگ تغلیظ کرد. هنگامی که رطوبت محیط به صورت کنترل شده ای افزایش یابد یا پایین بیاید. شربتهای پلی اول تمایل کمتری به گرفتن یا از دست دادن آب در مقایسه با جاذب الرطوبه های دیگر از جمله گلیسرول دارند . در نتیجه به طور کندتری به رطوبت نسب تعادلی (ERH) می رسند . این ماده به عنوان ملین و نرم کننده استفاده می شود. مقدار حلالیت D-sorbitol در محلول آبی (gr 100 ) کمتر از gr 64 نمی باشد مشخصات محلول سوربیتول عبارت است از : زلال ، کمرنگ مایع شربتی دارای مزه شیرین بوده و بو و طعم خاصی ندارد ، وزن مخصوص آن کمتر از ۲۸۵/۱ می باشد در دمای C 20ْ ضریب شکست آن مساوی ۴۵۵/۱ تا ۴۶۵/۱ است . قندهای الکلی در محلولهای اسیدی یا قلیایی ، بسیار پایدار می باشند. خواص شیمیایی سوربیتول در حال حاضر در مقیاس صنعتی توسط هیدروژناسیون دکستروز تولید می شود. تولید صنعتی سوربیتول براساس هیدروژناسیون گلوکز در فشارkpa 4040 تا kpa 5040 و در دمای C 140ْ تا C 150ْ در خصوص کاتالیزو نیکل بوده و سپس مراحل تصفیه شامل کروماتوگرافی تبادل کننده یونی را طی می کند . سوربیتول همچنین می تواند توسط میکروار گانیسم ها تولید شود. سوربیتول پودر شده بخاطر ایجاد حرارت منفی در محلول به مقدار -۱۱۰ Kj/gr سرما ایجاد می کند . یک گرم سوربیتول حدوداً در ۰/۴۵ml آب حل شده و در الکل ، متانل و اسید استیک تقریباً حل می شد D-sorbitol به طور عمده از فروکتوز توسط سلولهای Zymomonas mobilis نفوذ پذیر شده تهیه شده و سپس توسط سلولهای گلوکونو باکترساب اکسیدان به L-sorbose برگردانده می شود . کاربردهای سوربیتول سوربیتول بدست آمده توسط هیدروژناسیون کاتالیتیکی دکستروز ، شیرین کننده بسیار مناسبی برای تولید محصولات غذایی با قند کم است و همچنین به طور موفقیت آمیزی در صنایع دارویی و روغنهای مو و پوست و در محدوده وسیعی از کاربردهایی غیر از کاربردهای غذایی استفاده می شود. استفاده از سوربیتول در صنایع شیرینی سازی مثل شکلات ، مخصوصاً شکلاتهای تخته ای که مصرف دارویی دارند ، بسیار مهم است .پودرهای سوربیتول به شکلهای مختلفی می توانند استفاده شوند خواص پودری آن به میزان تراکم پذیری و در مورد قرصها به میزان سختی ، میزان بهم فشردگی و زمان حل شدن و مقاومت در مقابل نگه داری بستگی دارد. سوربیتول مثل بیشتر پلی اولها توسط ارگانیسم بدن انسان به عنوان ماده مغذی استفاده می شود بامصرف سوربیتول ذخیره گلیکوژن و گلیکولیز که برای انسانها حیاتی هستند به طریق مناسبی برای دیابتی ها ثابت نگه داشته می شوند . قندهای الکلی اگر به میزان زیادی مصرف شوند ، اثر ملینی دارندچون جذب آنها در کندی صوت می گیرد. بنابراین مصرف روزانه آن برای بزرگسالان باید بین ۶۰ تا gr 80 و برای کودکان (۵ تا ۱۶ سال ) بین ۳۰ تا ۴۰ گرم باشد. مقدار مصرفی آن برای کودکان زیر ۵ سال وبرای افرادی که بی نظمی متابولیکی دارند باید با توجه بیشتری صورت گیرد. 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوربیتول در تجارت تحت عنوان سوربو (Sorbo) موجود است . D سوربیتول در میوه های روزاسه (سیب ، میوه های هسته دار) بسیار وجود دارد و به منظور کاهش فعالیت آبی در غذاهای با رطوبت نسبی بالا و به عنوان نرم کننده و باز دارنده عمل کریستالیزاسیون استفاده می شود و در طبیعت علاوه بر سیب در گالی و گوجه نیز یافت می شود . غلظت سوربیتول در آب سیب ۳۰۰ تا ۸۰۰ میلی گرم در هر ۱۰۰ ملی لیتر است . سوربیتول توسط Acetobacter xylinum به L سوربوز که یک محصول واسطه برای برای سنتز تجارتی اسید اسکوربیک اکسید می شود . از اکسید کردن سوربیتول ، فروکتوز تولید می شود . مقدار گلوکز و گالاکتوزی که از طریق دهان وارد بدن می شوند ، سبب افزایش سریع قند خون شده و در نتیجه انسولین تولید می شود تمام مونوساکریدهای دیگر مقدمتاً توسط کبد سوخت و ساز می شوند و مستقیماً به حالت گلوکز یا انسولین آزاد اثر نمی کند بعد از جذب فروکتوز ، ترشح انسولین فقط ۵۰ درصد مقداری است که بعد از جذب گلوکز ترشح می شود . بنابراین قندهایی که استفاده آنها توسط افراد دیابتی منبع شده است عبارتند از گلوکز ، گالاکتوز ، لاکتوز و مالتوز. الف ) اسامی شیمیایی سوربیتول سوربیتول دارای اسامی زیر می باشد: Sorbitol,D.sorbitol, sorbo,Hexitol ب ) ساختمان فرمول گسترده به صورت است. ج) فرمول بسته فرمول بسته سوربیتول C6H14O6 می باشد. خواص فیزیکی خصوصیات ظاهری سفید پودر جاذب الرطوبه ، به صورت گرانولی یا تکه های کوچک ، دارای مزه شیرین ، فرم معمولی ان در ۹۶C ذوب می شود میزان شیرینی سوربیتول ۵۰ تا ۶۰ درجه است و نسبت به میزان شیرینی ساکارز (۱۰۰درجه ) کمتر می باشد. شربت سوربیتول کریستالیزه نمی شود و در غلظت ۷۰% ماده خشک و در دمای ویسکوزیته آن mpa.s180 است و به صورت شربتهای فاقد کریستال ، ویسکوزیته حداکثر mpa.s220 را داراست . در شکل شودری ، سوربیتول دارای فعالیت آبی نسبتاً کمی است . سوربیتول در برابر حرارت مقاومت بسیار خوبی دارد و حرارت های حداکثر تا را بدون تجزیه شدن تحمل می کند بواسطه ماهیت این ماده و فقدان حضور واقعی قندهای احیاء کننده شربت سوربیتول را می توان به صورت ماده خشک شده غلیظی بدون تغییر رنگ تغلیظ کرد. هنگامی که رطوبت محیط به صورت کنترل شده ای افزایش یابد یا پایین بیاید. شربتهای پلی اول تمایل کمتری به گرفتن یا از دست دادن آب در مقایسه با جاذب الرطوبه های دیگر از جمله گلیسرول دارند . در نتیجه به طور کندتری به رطوبت نسب تعادلی (ERH) می رسند . این ماده به عنوان ملین و نرم کننده استفاده می شود. مقدار حلالیت D-sorbitol در محلول آبی (gr 100 ) کمتر از gr 64 نمی باشد مشخصات محلول سوربیتول عبارت است از : زلال ، کمرنگ مایع شربتی دارای مزه شیرین بوده و بو و طعم خاصی ندارد ، وزن مخصوص آن کمتر از ۲۸۵/۱ می باشد در دمای C 20ْ ضریب شکست آن مساوی ۴۵۵/۱ تا ۴۶۵/۱ است . قندهای الکلی در محلولهای اسیدی یا قلیایی ، بسیار پایدار می باشند. خواص شیمیایی سوربیتول در حال حاضر در مقیاس صنعتی توسط هیدروژناسیون دکستروز تولید می شود. تولید صنعتی سوربیتول براساس هیدروژناسیون گلوکز در فشارkpa 4040 تا kpa 5040 و در دمای C 140ْ تا C 150ْ در خصوص کاتالیزو نیکل بوده و سپس مراحل تصفیه شامل کروماتوگرافی تبادل کننده یونی را طی می کند . سوربیتول همچنین می تواند توسط میکروار گانیسم ها تولید شود. سوربیتول پودر شده بخاطر ایجاد حرارت منفی در محلول به مقدار -۱۱۰ Kj/gr سرما ایجاد می کند . یک گرم سوربیتول حدوداً در ۰/۴۵ml آب حل شده و در الکل ، متانل و اسید استیک تقریباً حل می شد D-sorbitol به طور عمده از فروکتوز توسط سلولهای Zymomonas mobilis نفوذ پذیر شده تهیه شده و سپس توسط سلولهای گلوکونو باکترساب اکسیدان به L-sorbose برگردانده می شود . کاربردهای سوربیتول سوربیتول بدست آمده توسط هیدروژناسیون کاتالیتیکی دکستروز ، شیرین کننده بسیار مناسبی برای تولید محصولات غذایی با قند کم است و همچنین به طور موفقیت آمیزی در صنایع دارویی و روغنهای مو و پوست و در محدوده وسیعی از کاربردهایی غیر از کاربردهای غذایی استفاده می شود. استفاده از سوربیتول در صنایع شیرینی سازی مثل شکلات ، مخصوصاً شکلاتهای تخته ای که مصرف دارویی دارند ، بسیار مهم است .پودرهای سوربیتول به شکلهای مختلفی می توانند استفاده شوند خواص پودری آن به میزان تراکم پذیری و در مورد قرصها به میزان سختی ، میزان بهم فشردگی و زمان حل شدن و مقاومت در مقابل نگه داری بستگی دارد. سوربیتول مثل بیشتر پلی اولها توسط ارگانیسم بدن انسان به عنوان ماده مغذی استفاده می شود بامصرف سوربیتول ذخیره گلیکوژن و گلیکولیز که برای انسانها حیاتی هستند به طریق مناسبی برای دیابتی ها ثابت نگه داشته می شوند . قندهای الکلی اگر به میزان زیادی مصرف شوند ، اثر ملینی دارندچون جذب آنها در کندی صوت می گیرد. بنابراین مصرف روزانه آن برای بزرگسالان باید بین ۶۰ تا gr 80 و برای کودکان (۵ تا ۱۶ سال ) بین ۳۰ تا ۴۰ گرم باشد. مقدار مصرفی آن برای کودکان زیر ۵ سال وبرای افرادی که بی نظمی متابولیکی دارند باید با توجه بیشتری صورت گیرد. افرین عزیزم.... سوالات رو اگه جواب میدید خلاصه و بامفهومی توضیح بدید بهتره تا مطلب از جایی کپی بشه.. شما برنده شدید سوال بعد رو بپرسید. 5 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ سگله يا چادروا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در استان بوشهر گیاه صبرزرد (آلوئه ورا)، با نامهای محلی گل سگله، گل قبر یا چادروا شناخته میشود.نام های دیگر این گیاه “صبر تلخ” یا “شاخ بزی” و “لاله بیابان” و «گیاه جاودانگى»، «گیاه دارویى»، «گیاه ملکه» است.گیاه صبر زرد دارویی با نام علمیAloe Veraاز جمله گیاهان دارویی با ارزش دنیا است که در فضای باز و در برخی مناطق دیگر کشور در گلخانه کاشت میشود.صبر زرد گیاهی است با ظاهر بوتهای انبوه، پایا، همیشه سبز، شاداب و پر طراوت و ارتفاع حدود ۶۰سانتی متراست که دارای ساقه چوبی کوتاه به ضخامت ۵الی ۱۰سانتی متر و برگهای نیزهای شکل که مستقیما به محور ساقه متصل هستند میباشد. این گیاه بومی مناطق گرم و خشک است که در استانهای جنوبی کشور ایران به خصوص استان بوشهر و استان هرمزگان رشد میکند. 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ در استان بوشهر گیاه صبرزرد (آلوئه ورا)، با نامهای محلی گل سگله، گل قبر یا چادروا شناخته میشود.نام های دیگر این گیاه “صبر تلخ” یا “شاخ بزی” و “لاله بیابان” و «گیاه جاودانگى»، «گیاه دارویى»، «گیاه ملکه» است.گیاه صبر زرد دارویی با نام علمیAloe Veraاز جمله گیاهان دارویی با ارزش دنیا است که در فضای باز و در برخی مناطق دیگر کشور در گلخانه کاشت میشود.صبر زرد گیاهی است با ظاهر بوتهای انبوه، پایا، همیشه سبز، شاداب و پر طراوت و ارتفاع حدود ۶۰سانتی متراست که دارای ساقه چوبی کوتاه به ضخامت ۵الی ۱۰سانتی متر و برگهای نیزهای شکل که مستقیما به محور ساقه متصل هستند میباشد.این گیاه بومی مناطق گرم و خشک است که در استانهای جنوبی کشور ایران به خصوص استان بوشهر و استان هرمزگان رشد میکند. درستهههههههههههههه بزار مديريت محترم مسابقه هم تاييد كنه 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ درستههههههههههههههبزار مديريت محترم مسابقه هم تاييد كنه طراح سوال خودتون هستید عزیزم.. پس جواب و درستی رو باید خودتون تایید کنید... 3 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ گل گرجین (اگه درست نوشته باشم)؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان سوالات علمی بپرسید.. لطفا نه اینکه این گل چیه .. یا این درخت چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
wat 1607 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان سوالات علمی بپرسید.. لطفا نه اینکه این گل چیه .. یا این درخت چیه؟ نه گل نیست..... یه وسیله است که اسمش با گُلِ شروع میشه!!!! 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ گُلِ گَرجین گَرجین وسیله ای است که همانطور ذکر شدبرای نرم کردن و کُوفتن ساقه های گندم در کشارزی سنتی قدیم استفاده می شده است . اصطلاح گَرجین در صحبت های محاوره ای اندوهجردیان به وسیله یا خودرویی که مستعمل شده و صدای تق و توقش هم در آمده اطلاق می شود . کشاورزان درهنگام استفاده از این وسیله با بستن ان به دنبال حیواناتی نظیر الاغ و گاو و با نشستن بر قسمت نشیمن گاه که شبیه صندلی های چوبی امروزه بوده دروسط گرجین و با گرفتن دهانه دو طرف حیوان ، به مدت سه الی چهار شبانه روز خرمن گندم را نرم و می کوبیدند. درکشاورزی سنتی قدیم اکثر وسایلی که کشاورزان در کار کشت استفاده می کردند ازچوب و قسمت های مختلف نخل استفاده و ساخته شده است . گُلِ گَرجین هم یکی از آنهاست . این وسیله به طول نیم متر به صورت چوب های دندانه دار به شکل گل در آمده ودر لابه لای گرجین که آن هم با استفاده از قطعات مختلف چوب ساخته شده بکار می رفته است و از آن برای جدا کردن گندم از ساقه و بوته که شاخه ها و ساقه های گندم بعد از دور کردن وبا انباشتن روی هم تَلی از شاخه ها و ساقه های گندم به وجود می اید که به آن خِرمّن می گویند. استفاده می شده است . 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ لطفا ستاره 193 سوال رو بزارن من سوال بزارم. و جواب بدم بی مزه میشه.... 4 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ پلت ساز چيست؟؟؟؟؟؟؟؟ (باذكر كاربرد) 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۲ اینجا چرا خوابید کسی بلد نیست جواب این سوال رو 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ خواص پلت کردن : کا هش ماهیت گردوخاکی – افزایش خوشخوراکی- افزایش مصرف – افزایش عملکرد وزن و کاهش مصرف انتخابی . در طیور وخوک تغذیه با پلت سرعت رشد را تا 15% و بازده غذا را 5-10% افزایش می دهد . معایب پلت کردن : پلت کردن هر تن غذای آسیاب شده 3-5 دلارمی باشد . خوراک قبل از پلت شدن حتماً باید آسیاب شده باشد . جیره های حاوی چربی و فیبر بالا به سختی پلت می شوند . با استفاده پلت برای گاوهای شیری به علت کاهش میزان استات چربی شیر کاهش می یابد . انواع پلت : 1- حبه ای : که جیره های طیور به این شکل است . 2-مکعبی : این روش نسبتا جدید است ، اندازه ذرات در حدود 2.5 سانتیمتر است . در این روش ما احتیاجی به آسیاب کردن نداریم واز اسپری آب استفاده می شود . یونجه خشک بهترین نوع مکعبی است. فاکتورهای موثر بر کیفیت پلت براساس مطالعاتی که ریمر در سال 1992 انجام داد، بیان کرد که کیفیت پلت به فاکتورهای زیر بستگی دارد. 1. جیره فرموله شده 2. اندازه ذرات 3. شرایط پلت 4. ویژگیهای قالب پلت 5. خنک سازی وخشک کردن 2 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ خواص پلت کردن : کا هش ماهیت گردوخاکی – افزایش خوشخوراکی- افزایش مصرف – افزایش عملکرد وزن و کاهش مصرف انتخابی . در طیور وخوک تغذیه با پلت سرعت رشد را تا 15% و بازده غذا را 5-10% افزایش می دهد . معایب پلت کردن : پلت کردن هر تن غذای آسیاب شده 3-5 دلارمی باشد . خوراک قبل از پلت شدن حتماً باید آسیاب شده باشد . جیره های حاوی چربی و فیبر بالا به سختی پلت می شوند . با استفاده پلت برای گاوهای شیری به علت کاهش میزان استات چربی شیر کاهش می یابد . انواع پلت : 1- حبه ای :که جیره های طیور به این شکل است . 2-مکعبی : این روش نسبتا جدید است ، اندازه ذرات در حدود 2.5 سانتیمتر است . در این روش ما احتیاجی به آسیاب کردن نداریم واز اسپری آب استفاده می شود . یونجه خشک بهترین نوع مکعبی است. فاکتورهای موثر بر کیفیت پلت براساس مطالعاتی که ریمر در سال 1992 انجام داد، بیان کرد که کیفیت پلت به فاکتورهای زیر بستگی دارد. 1. جیره فرموله شده 2. اندازه ذرات 3. شرایط پلت 4. ویژگیهای قالب پلت 5. خنک سازی وخشک کردن درسته آفرینننننن 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ بهاره سازی چییست؟ جواب رو خودت بزار سوال بعد رو بزارید مرسی گلم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده