رفتن به مطلب

ف ی لتر کردن داده های متلب


setarehbaran

ارسال های توصیه شده

سلام. من دو تا سوال داشتم

 

(1) من یه سری داده دارم که نویز دارن و میخوام با دستور butter در متلب نویز اونا رو بگیرم. میخوام از cutoff frequency 6HZ و Butter مرتبه 4 استفاده کنم، فرکانس داده هام هم 1000هستش. برای به دست آوردن داده های جدید بدون نویز کسی میدونه باید جیکارکنم و از چه دستوراتی برای بدست اوردن و ترسیم داده های جدید استفاده کنم؟

 

(2) من دو سری داده یکی با فرکانس 100و دیگری با فرکانس 1000دارم و میخوام با متلب اینها رو resample کنم تا تعداد فرکانس هردوتاش (تعداد داده های هردوتاش) اندازه هم شه. میشه بگید باید چجوری این کار رو انجام بدم؟

 

اگه کمک کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه
سلام. من دو تا سوال داشتم

 

(1) من یه سری داده دارم که نویز دارن و میخوام با دستور butter در متلب نویز اونا رو بگیرم. میخوام از cutoff frequency 6HZ و Butter مرتبه 4 استفاده کنم، فرکانس داده هام هم 1000هستش. برای به دست آوردن داده های جدید بدون نویز کسی میدونه باید جیکارکنم و از چه دستوراتی برای بدست اوردن و ترسیم داده های جدید استفاده کنم؟

 

(2) من دو سری داده یکی با فرکانس 100و دیگری با فرکانس 1000دارم و میخوام با متلب اینها رو resample کنم تا تعداد فرکانس هردوتاش (تعداد داده های هردوتاش) اندازه هم شه. میشه بگید باید چجوری این کار رو انجام بدم؟

 

اگه کمک کنید ممنون میشم

 

سلام

جواب سوال اول میذاشتین، ما هم یاد بگیریم.

 

تعداد sampleهاتون میخواین برابر بشه، درسته؟ قرکانس هم میشه برابر کرد؟

clear;
A = rand(1,1000);
B1 = A(1:10:end);
B2 = imresize(A,[1,100]);

 

imresize واسه تصویره، نمیدونم سیگنال دستور معادلی داره یا نه. اگه تعدادشون مضربی از هم نباشه با interpolation حساب میکنه.

لینک به دیدگاه

سلام. مرسی از جوابتون. من واسه از بین بردن نویز این کد رو استفاده کردم:

 

1394034420.jpg

 

 

واسه برابر کردن تعداد داده ها با دو فرکانس متفاوت من در واقع میخوام تعداد داده های مربوط به هر دو تا فایل یکی باشه. به نظرتون از این دستور imresize بهتره استفاده کنم یا از resample. من خودم این کد رو نوشتم. به نظرتون کدوم درست تره؟

 

1394046092.jpg

لینک به دیدگاه

واسه برابر کردن تعداد داده ها با دو فرکانس متفاوت من در واقع میخوام تعداد داده های مربوط به هر دو تا فایل یکی باشه. به نظرتون از این دستور imresize بهتره استفاده کنم یا از resample. من خودم این کد رو نوشتم. به نظرتون کدوم درست تره؟

 

1394046092.jpg

 

سلام

پست بالا هم گفتم که دستور معادل سیگنالیش رو نمیدونستم، Resample درسته. imresize برای تغییر اندازه تصویر بکار میره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...