Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ درود به تمامی دوستان امروز 4 تا از مدیرای خوب انجمن بازنشسته شدند... [h=1]Abbas.H مدیر تالار برق[/h]عباس جان بابت تمامی زحماتی که کشیدید سپاسگزاریم برات بهترین ها رو خواستارم [h=1]partow مدیر تالار گرافیک[/h]زهرای نازنین بهت خسته نباشید میگم و امیدوارم میشه موفق باشی [h=1]sookut مدیر تالار محیط زیست[/h]دوست عزیز ممنون بابت تمام زحماتی که کشیدید خسته نباشید امیدوارم همیشه موفق باشید [h=1]Mr.101 مدیر گفتگوی آزاد [/h]امین جان بایت تمام زحماتی که کشیدی خسته نباشید میگم امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی 29 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ به هر 4تا دوست عزیز خسته نباشید میگم دست همگیتون درد نکنه حسابی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ منم به نوبه ی خودم خسته نباشید میگم و براشون آرزوی موفقیت میکنم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ خسته نباشید میگم به تمامی دوستان عزیزم. انشاالله که در دنیای واقعی به اهداف و آرزوهاشون برسند. موفق باشید لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ خداقوت بچه ها هرجا هستین، موفق باشین لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ چه خبره اینجا:/ برای همتون آرزوی موفقیت وخوشی میکنم لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ به همه تون خسته نباشید میگم امیدوارم همیشه موفق باشید لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی غیر منتظره بود. برای همتون آرزوی موفقیت میکنم.امیدوارم این بازنشستگی باعث نشه که انجمن فراموش کنین. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ به دنیای یک رنگی و صفا خوش آمدید :-" .... خسته نباشید دوستان :) لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ منم به همشون خسته نباشید میگم و براشون آرزوی موفقیت دارم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ خسته نباشید میگم به همه دوستان گلم... براتون بهترینهارو آرزو مندم لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ منم به دوستان عزیز خسته نباشید میگم انشاالله در تمام مراحل زندگیشون موفق و پیروز باشن لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ خسته نباشید دوستان ایشالله هرجا که هستید موفق و سربلند باشید به امید موفقیت های روزافزون شما عزیزان لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان عزيز خسته نباشيد:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ خدا قوت . با آرزوي موفقيت روز افزون براي هر 4 دوست عزيزمون. تقديم باسپاس فراوان لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ خسته نباشید و برای شما موفقیت و شادی رو در لحظه لحظه زندگی هاتون آرزومندم....:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ از همه دوستان تقدیر و تشکر میکنم هرکدوم به نوبه خود زحمات زیادی کشیدن دستتون درد نکنه و خسته نباشید . امیدواریم بزودی بازهم اینجا پرانرژی و محکم ببینیمتون ایشالا که همیشه شاد و سرحال باشید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده