رفتن به مطلب

مرتضی پاشایی

ارسال های توصیه شده

3232a0c5f2e9efba2f54e714fa21f5bf-425

متاسفانه مرتضی پاشایی خواننده محبوبمون سرطان معده داره و الان در حال شیمی درمانی هست و تمام موهاش به خاطر شیمی درمانیش ریخته و اصلا حال خوبی نداره...

این خبر از تهیه کننده یه برنامه هاش دستم رسیده...

یه خواهش... براش دعا کنید..:sigh:

• Like 24
لینک به دیدگاه
3232a0c5f2e9efba2f54e714fa21f5bf-425

متاسفانه مرتضی پاشایی خواننده محبوبمون سرطان معده داره و الان در حال شیمی درمانی هست و تمام موهاش به خاطر شیمی درمانیش ریخته و اصلا حال خوبی نداره...

این خبر از تهیه کننده یه برنامه هاش دستم رسیده...

یه خواهش... براش دعا کنید..:sigh:

سلام

اگه شما درست میگین، بعد این تکذیبیه ها چی هستن؟

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

واي خدا نكنه يه حرف بيفته تو دهان ما مردم ايران اونوقته كه از كاه ،كوه ميسازيم . زبونتونو گاز بگيرين . اينطوري كه خوش گفته يه زخم معده است نه زبونم لال سرطان . خودم به شخصه براش دعا ميكنم كه اين كسالتشون هر چه زودتر برطرف بشه و سلامتيشونو بدست بيارن . الهي آمين

morteza-pashaei-www.iransit.com-01.jpg

متن کامل صحبتهای مرتضی پاشایی

شرح صحبتهای مرتضی پاشایی چنین است :

سلام عرض می کنم خدمت شما و همهء مردم عزیز کشورمحقیقت مطلب این که خودم از شایعاتی که از گوشه و کنار در مورد حاد بودنِ وضعیتِ بیماریِ خودم شنیدم و مطالعه کردم شوکه شدمبنده به دلیلِ ناراحتی و ریفلاکسِ معده به پزشک مراجعه کردم که بعد از انجامِ آندوسکوپی مشخص شد که متاسفانه مدتهاست دچار زخم معده ای هستم که در واقع علت اصلی کاهشِ وزنِ بنده بوده .بعد از مشورتِ تیمِ پزشکی تصمیم بر این شد که با انجامِ یک عملِ جراحی این زخم از معدهء بنده برداشته شود.خوشبختانه دوشنبه صبح این جراحی با تلاشِ آقایانِ دکتر شریفی ، ایروانی و زمانی ، با موفقیتِ کامل انجام شد و به صلاحدیدِ تیمِ پزشکی چند روزِ آینده را برای سپری شدنِ دورانِ نقاهت در بیمارستان خواهم بودبه یاری خداوند آخر هفته از بیمارستان مرخص شده و طیِ چند روزِ کوتاه آهنگِ جدیدم منتشر خواهد شد که امیدوارم مثلِ همیشه مورِدِ لطفِ مردمِ عزیزمان قرار بگیرد .سیزدهم دی ماه ان شا الله پس از صدور مجوز های لازم تیتراژِ سریالِ عصر

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
رو با صدای بنده خواهید شنیددوستتان دارم تا ابدمرتضی پاشایی

لینک به دیدگاه

حتی اگه زخم معدست انشالله انشالله خوب بشه یزودی...

منم از سایت کلوب که همه داشتن درباره این موضوع حرف میزدن برداشتم...

انشالله همه مریضا شفا پیدا کنند....

لینک به دیدگاه
حتی اگه زخم معدست انشالله انشالله خوب بشه یزودی...

منم از سایت کلوب که همه داشتن درباره این موضوع حرف میزدن برداشتم...

انشالله همه مریضا شفا پیدا کنند....

ولی عکس و مطلبتون خیلی با زخم معده فرق میکنه.

الان میتونین پست اولتون رو Edit کنین، جلوی شایع بیشتر رو بگیرین.

چرا خبر رو از طرف خودتون نوشتین "این خبر از تهیه کننده یه برنامه هاش دستم رسیده"، منبعی هم براش نیاوردین.

ممنون.

لینک به دیدگاه

بچه هااا یکی از دوستان مثل اینکه قضیه رو پیگیری کردن و به این نتیجه رسیدن که ایشون خداروصد هزار مرتبه شکر سرطان معده ندارن و فقط یه زخم معده کوچیک هستش...

مابرای سلامتی ایشون دعا میکنیم..........

لینک به دیدگاه

اگه منظرتون منم :ws52:

بايد بگم كه منم از تو سايتاي اينترنت به اين نتيجه رسيم و اميدوارم كه زبونم لال .. بيماريشون حاد نباشه ، انشاا... كه حالشون خوب شده باشه . الهي آمين

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...