raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ وای خدایا...ببین تولد کیه.... مهندس پری من....فاطمه عزیزم.... پری خوشکل باخ ..من تولدت مبارک....:hapydancsmil: دوسستت دارم ..خیلی.... تو قلب منی....عزیزم... :happy::happy: بفرمایید خوشکل من...قابلتو ..نداره.... پری ..خیلی دوستت دارم..خیلی.... همیشه تو باغ ماییی.... گل نرگس قشنگترین گل دنیاست...از نظر من...با تمام وجودم ..تقدیمش می کنم به تو ...عزیزم... لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ تفلدتتتتتتتتتت ممممببببببباااااااااررررررركككككككككك:connie_24::happybday::dancegirl2::flowerysmile::626gdau::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::w70::cakesmileyf::w31::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w42::cakesmileyf::w330::happy::4uboxsmiley: مرســــــــی ستاره جان ، ممنونم ، زنده باشی خانومی :love070: :w58: حمید اقاس دیگه آقا من یادم نیس تبریک گفتم یا نه ولی فک کنم تازه دیدم تاپیکو آگه زود رسسیدم پیشاپیش اگه نه پساپستبریییییییییییک میگم بهترینا رو براتون آرزو میکنم ممنون دوست عزیزم ، پیروز و شاد و موفق باشید :love070: وای خدایا...ببین تولد کیه....مهندس پری من....فاطمه عزیزم.... پری خوشکل باخ ..من تولدت مبارک....:hapydancsmil: دوسستت دارم ..خیلی.... تو قلب منی....عزیزم... :happy::happy: بفرمایید خوشکل من...قابلتو ..نداره.... پری ..خیلی دوستت دارم..خیلی.... همیشه تو باغ ماییی.... گل نرگس قشنگترین گل دنیاست...از نظر من...با تمام وجودم ..تقدیمش می کنم به تو ...عزیزم... عزیـــــــــــــــز دلم ، گل سر سبد پریا ، خیــــــــــــــلی ممنونم ، من عاشق گل نرگسم ،بوییدن گل نرگس دیوونم میکنه مرســـــــــــی پری مهربونم ، همیشه شاد باشی عزیزم تولدت مبارک:happybday: ممنونم دوست عزیزم ، امیدوارم همه لحظه هاتون سر شار از شادی و موفقیت باشه :love070: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارکـــــــــ گل دختر مهربون انشالله تنت همیشه سالم باشه رسیدن به آرزوهاهم که جای خود داره عـــــــــزیزم مرســـــــــــــی ستاره جان ، ممنون که همیشه بیادمی ، منم واست یه زندگی خوب و همراه با آرامش و شادی آرزو میکنم . یک دنیا ممنونم عزیزم :love070: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ از همه ی دوستای عزیزم ممنونم که امسال با اینکه زیاد کنارشون نبودم اما منو فراموش نکردن و باز هم لطف و بزرگواریشون شامل حال من شد . باعث شادی و خوشحالی و افتخارم هست که همچین دوستایی دارم و خدا رو شکر میکنم . دنیای مجازی گاهی خیلی واقعی تر از دنیایی که ما داریم میبینیم ، گاهی اونقدر توی دنیای واقعی غرق میشیم که اطرافمون و اطرافیانمون رو فراموش میکنیم اما این اتفاق گاهی توی دنیای مجازی نمیبفته و بیشتر به یاد هم هستیم ، بیشتر به فکر هم هستیم و بیشتر واسه هم مهم هستیم . اینجا دوستای مهربون و گلی پیدا کردم و دارم و خواهم داشت که از هر کدوم یه نکته واسه زندگیم یاد گرفتم و هر کدوم به نوبه ی خودشون راهنماییم میکردن، شاید روزی افتخار دیدن این دوستا رو داشته باشم و به این امید روزای زندگی رو پشت سر میزارم ، چه امیدی از این با ارزش تر . دست همه ی دوستامو که بیادم بودن میبوسم و ازشون تشکر کنم . یاد همه ی دوستامم که پارسال تو تولدم شرکت کردن و امسال به هر دلیلی جاشون خالی بود همیشه برام زندست . ببخشید اگه زیاد فرصت نمیکنم بیام ، اما این دلیل بر فراموشی دوستام نیست یاد و خاطرات تک تکتون توی قلب و ذهنم همیشه جایگاه ویژه ای داره ، از شیطنتای پروف ها گرفته تا شبستانه و .... همیشه برام تداعی میشه . واسه همتون سلامتی ، شادکامی و موفقیت رو آرزو میکنم ... بدرود ( این بدرود به معنی خداحافظی و رفتن نیستا) :love070: لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک میگم ایشالا جشن 120 سالگی با آرزوی موفیت لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت با تاخییر مبارک عزیزم ایشالا لبت خندون و سلامت باشی همیشه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارک :icon_gol: الهی پیر شی دخترم 120 ساله ام بشی عروسم بشی با تاخیر تولدت مبارک:happybday::626gdau::w14::happy::w330::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ یک جمله........ یک حرف................ تولدت مبارک با بهترین آرزو ها لینک به دیدگاه
ali karimi rounaghi 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ سلام ببخشید که دیر تبریک میگم ولی مبارک باشه لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۲ تولدت مبارک عزیزم ببخشید دیر دیدم :happy: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده