MELINI 1178 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ کیا طرفدارشن؟؟؟بنظر من که بهترین مجریه دنیاست.... 12 لینک به دیدگاه
MELINI 1178 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ نه دوسش ندارم چرا خب؟؟؟من مجری گریشو خیلی دوس دارم.اصلا خودخواه نیست.خیلی مردمیه... لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ چرا خب؟؟؟من مجری گریشو خیلی دوس دارم.اصلا خودخواه نیست.خیلی مردمیه... شوخی کردم آدم خوبیه فقط یکم افراط داره تو سوال پرسیدن لینک به دیدگاه
MELINI 1178 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ شوخی کردم آدم خوبیه فقط یکم افراط داره تو سوال پرسیدن اره ارهراس میگیا...اما خب منظوریم نداره از سوال پرسیدناش...البته خودمونیما همون سوال پرسیدناشه که جذابش کرده...یجورایی با بقیه متفاوته... لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ اره ارهراس میگیا...اما خب منظوریم نداره از سوال پرسیدناش...البته خودمونیما همون سوال پرسیدناشه که جذابش کرده...یجورایی با بقیه متفاوته... طرفو میذاره تو منگنه با اون سوالاش لینک به دیدگاه
MELINI 1178 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ طرفو میذاره تو منگنه با اون سوالاش اره بخدااا:ws28: لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ اره بخدااا:ws28: تاپیک هات جالب بودا مخصوصا معلم اول ابتدایی لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: یکی از بهتریناس.... لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ مجری خوبیه و متفاوت از بقیه.دوستام خیلی دوسش دارن.من معمولی خدا حفظشون کنه. لینک به دیدگاه
MELINI 1178 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ تاپیک هات جالب بودا مخصوصا معلم اول ابتدایی قابلی نداشتششششششششش لینک به دیدگاه
سامره حاجیان 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ به نظرمن مجری شدن واقعا کارسختیه چون بیان خوب داشتن جزالویت هاش هست ایشون مجری خوبی هستن چون بیان خوبی دارن فقط عیبش شاید رک بودنش باشه . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده