MELINI 1178 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 خاطرات... چقدر دوسش داشتی؟؟؟؟راستشو بگو چقدر اذیتش کردی؟؟؟؟ من اسم معلم اول دبستانم خانم پروانه محمدی بود...خدایا اگه یبار دیگه ببینمش از دستاشو میبوسم...خیلی دوسش داشتمممم 15
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 خانوم فریده حدیدی. خیلییییییییییییییییی گل و مهربون بود.امیدوارم هر جا که هست موفق باشه.:icon_gol:
behe 2545 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 اسمش یادم نیست ولی فامیلش اسماعیلی بود ... معلمه بدی نبود ولی یه عطری میزد به خودش هر وقت من بو رو میشنوفتم استرسه عجیبی منو میگرفت !!
pari.v 10304 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 من چون مدرسمو عوض کردم دو تا معلم داشتم (دلتون بسوزه ) خانم اسلامی، خانم درخشان هردوشونو دوس داشتم مخصوصا خانم درخشان عاشقش بودم از دور می بوسمشـــــون
f.r20 659 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 معلم اول دبستان من ماه بود خیلی دوسش داشتم....اون سال اولین سال تدریسش بود...اسمشون فاطمه علیاری بود...ما تو کلاسمون 10 نفر بودیم ولی خانم علیاری فقط منو به جشن عروسیش دعوت کرد...خیلی حس خوبی بود یادمه که با عروس و دوماد کلی عکس گرفتم...اتفاقا چندوقته عجیب به یادشم ایشالا هرجا که هستن شاد و سربلند باشند...
خانوم اسفندیاری 465 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 خانوم صمیمی بیشتر وقتا پسر کوچیکش آرش رو هم با خودش میاورد سر کلاس حدود3 دهه ازش گذشته،اما اصلا دل خوشی ازش ندارم. بخاطر گفتن حقیقت،با خط کش آهنی تنبیهم کرد
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 اقای قاسمی من که اصلا ازش نمیگذرم چون فقط بلد بود برای تنبیه بچه ها خودکار لای انگشتاشون بزاره و فشار بده اگه انگشتای منو ببینید همه کج شدن خدا لعنتش کنه
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 خانوم "دردار" هم سال اول هم سال پنجم ابتدایی معلمم بود از همه بدتر خونه اش نزدیک محله ما بود و هر روز از محل ما رد میشد و مثل عقاب منتظر بود ما رو تو کوچه ببینه به شدت دلسوز و جدی بود - یعنی اینقدر جدی بود که یکی از آرزوهای همه بچه های کلاسمون این بود که معلم مرد داشته باشیم سال پنجم کلاس فوق العاده اجباری رایگان گذاشته بود ساعت 6 صبح ! ایشالله هر جا هست موفق باشه بعدها خیلی تو زندگسم تاثیر گذاشت
sahar 91 9480 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 خانم درخشان...........زیاد چهرش یادم نیست یادمه یه بار مریض شده بود و نیومده بود...من خیلی ناراحت بودم (بر عکس بچه های امروزی) من یه اصولی دارم وقتی خاطره بدی باهاش ندارم یعنی خیلی خوب بوده.........سلامتی و تندرستی براش آرزو میکنم
MELINI 1178 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 اقای قاسمی من که اصلا ازش نمیگذرم چون فقط بلد بود برای تنبیه بچه ها خودکار لای انگشتاشون بزاره و فشار بده اگه انگشتای منو ببینید همه کج شدن خدا لعنتش کنه آخی خدا ازش نگذره...بمیرم اونم بچه اول دبستانییییی
MELINI 1178 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 خانم درخشان...........زیاد چهرش یادم نیستیادمه یه بار مریض شده بود و نیومده بود...من خیلی ناراحت بودم (بر عکس بچه های امروزی) من یه اصولی دارم وقتی خاطره بدی باهاش ندارم یعنی خیلی خوب بوده.........سلامتی و تندرستی براش آرزو میکنم فدات تو و pari.v هر دوتاتون معلم اول دبستانتون خانم درخشان بوده ها...صفحه قبلو نگا کن....
علیرضارضایی 790 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 خانم خوشخوی.اصلا دوس نداشتم خاطره ای خوب هم ازش ندارم .اگه یه روز به بینمش کلی اذیتش میکنم و بعد میپرسم من که معدلم بیست بوده چرا اینقدر منو تنبیه میکرد.خودتون میدونید اون موقع تو ابتدایی مردود و روفوزه(روپوزه) بود و نمره دادن مثل الان نبود .هنو بعضی از تنبیه هاش یادمه.
Ali_LBoy 63 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 آقای اسماعیلی مرد خوبی نبود معلمی که بهترین معلمم بود و بهم انگیزه ی درس داد تا به اینجا رسیدم معلم سوم ابتداییم سرکار خانم نقی زاده بود وای که چقدر بهم محبت کرد اون موقع ها باهوش کلاسمون بودم و خیلی دل نازک بودم هر انشایی مینوشتم میومد ماچم میکرد سال 2وم راهنمایی بود که دیدمش با شوهرش بود اون موقع که حرف زدیم گفت انشاهای خوشگلمو میداده شوهرشم بخونه... انقده خجالت کشیدم (-_-) تازشم گفت یکی از انشاهامو هنوزم نگه داشته (^_^) خیلی ذوق زده شدم اصلن میرم دوباره ببینمش (*_*)
MELINI 1178 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 آقای اسماعیلیمرد خوبی نبود معلمی که بهترین معلمم بود و بهم انگیزه ی درس داد تا به اینجا رسیدم معلم سوم ابتداییم سرکار خانم نقی زاده بود وای که چقدر بهم محبت کرد اون موقع ها باهوش کلاسمون بودم و خیلی دل نازک بودم هر انشایی مینوشتم میومد ماچم میکرد سال 2وم راهنمایی بود که دیدمش با شوهرش بود اون موقع که حرف زدیم گفت انشاهای خوشگلمو میداده شوهرشم بخونه... انقده خجالت کشیدم (-_-) تازشم گفت یکی از انشاهامو هنوزم نگه داشته (^_^) خیلی ذوق زده شدم اصلن میرم دوباره ببینمش (*_*) چقدر جالبببببببببببب
MELINI 1178 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 خانم خوشخوی.اصلا دوس نداشتم خاطره ای خوب هم ازش ندارم .اگه یه روز به بینمش کلی اذیتش میکنم و بعد میپرسم من که معدلم بیست بوده چرا اینقدر منو تنبیه میکرد.خودتون میدونید اون موقع تو ابتدایی مردود و روفوزه(روپوزه) بود و نمره دادن مثل الان نبود .هنو بعضی از تنبیه هاش یادمه. آخییییییی..خدا ازش نگذره..اخه زورش ب بچه اول ابتدایی رسیده بودهههههههههه
wat 1607 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2014 خانم وهابی..... من شاگرد آخرین سال تدرییسش بودم خانم خیلی خوبی بود.........
ارسال های توصیه شده