a.rahmani? 447 ارسال شده در 22 مهر، 2014 سلام. مگه اینجا برنامه ریزی شهری نیست؟ فرقی نمیکنه که مهم اون انگیزه و تلاشو و دور هم بودن بچه ها هستش 5
maryam.sh70 115 ارسال شده در 22 مهر، 2014 ای بابا. مثل اینکه کسی تصمیم به شروع ندارین!!!!!!!!!! مهندس سعید؟ آخه مگه شما مشاور نیستین؟!!!! چرا یه برنامه واسه بچه ها نمیذارین؟ اگه مسئله دور هم بودنه و درس نخوندن. پس من یکی دیگه به سایت سر نمیزنم 5
pari.v 10304 ارسال شده در 22 مهر، 2014 ای بابا. مثل اینکه کسی تصمیم به شروع ندارین!!!!!!!!!! مهندس سعید؟ آخه مگه شما مشاور نیستین؟!!!! چرا یه برنامه واسه بچه ها نمیذارین؟ اگه مسئله دور هم بودنه و درس نخوندن. پس من یکی دیگه به سایت سر نمیزنم من منتظر بودم بچه ها نظرشونو بگن بعد جلسه بذاریم شروع کنیم، امشب تاریخ جلسه رو میگم جمع میشیم یه روز برنامه میریزیم 5
محمد2014 1323 ارسال شده در 23 مهر، 2014 با جمعه شب ساعت 10 موافقین؟ من شاید نباشم ولی موافقم باهر تصمیمی که جمعه شب گرفته بشه 3
y65 383 ارسال شده در 23 مهر، 2014 درود... به نظرم قبل از اینکه به کنکور فکر کنید اول علاقه شغلی خودتون رو انتخاب کنید و وارد اون شغل شین...بعد نسبت به اون شغل علم کسب کنید!!! (البته اینو به کسایی گفتم که از طریق درس خوندن می خوان صاحب شغل شن!!! )مثلاً نگین حسابداری می خونم که فلان کاره شم...چون داشتن مدرک بدون تجربه خیلی زجر آوره... ولی نه اگه صرفاً قرار رو بر این میزارین که فقط علمی که دوست دارین رو کسب کنین و کاری به آینده ی شغلیش ندارین، پس بسم الله... :) 4
saeed407 193 ارسال شده در 23 مهر، 2014 ای بابا. مثل اینکه کسی تصمیم به شروع ندارین!!!!!!!!!! مهندس سعید؟ آخه مگه شما مشاور نیستین؟!!!! چرا یه برنامه واسه بچه ها نمیذارین؟ اگه مسئله دور هم بودنه و درس نخوندن. پس من یکی دیگه به سایت سر نمیزنم خب شما استارت باید بزنید هر چه زودتر شروع به خوندن کنید دوستان توجه کنند هر کس باید با برنامه خودش پیش بره من نمی تونم بگم مثلن ساعت 9 تا 10 آمار بخون یا ... :vahidrk: شما اون فایل منابع که گذاشتم رو بخونید منابعی که موسسات گذاشتن رو دانلود کنید خانه شهرسازان --- کیمیا فکر --- مرکز معماری موضوع دستتون میاد فایل سال گذشته رو دارم اگر می خواید بذارم شما وقتی یه دو هفته بخونید همه چی دستتون میاد بازم سوالی بود در خدمتیم 5
pari.v 10304 ارسال شده در 23 مهر، 2014 خب شما استارت باید بزنید هر چه زودتر شروع به خوندن کنید دوستان توجه کنند هر کس باید با برنامه خودش پیش بره من نمی تونم بگم مثلن ساعت 9 تا 10 آمار بخون یا ... :vahidrk: شما اون فایل منابع که گذاشتم رو بخونید منابعی که موسسات گذاشتن رو دانلود کنید خانه شهرسازان --- کیمیا فکر --- مرکز معماری موضوع دستتون میاد فایل سال گذشته رو دارم اگر می خواید بذارم شما وقتی یه دو هفته بخونید همه چی دستتون میاد بازم سوالی بود در خدمتیم آقا سعید جلسه واسه اینه که مثلا بدونیم کدوم کتاب و اول بخونیم، با هم بخونیم و نکات مهمشو بگیم اینجا اگه سوالی پیش اومد بپرسیم از هم یا شما که تجربتون بیشتره وگرنه حتما دوستان شروع کردن به خوندن 5
saeed407 193 ارسال شده در 24 مهر، 2014 این فایل ها رو مطالعه کنید خیلی مهمه راهنمایی دوستان در سال گذشته است . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
saeed407 193 ارسال شده در 24 مهر، 2014 راهنمایی های مهندس امینی حتما بخونید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
maryam.sh70 115 ارسال شده در 24 مهر، 2014 چرا آقا سعید تو بحث ها شرکت نمیکنن؟ مگه مشاور این سایت نیستن؟ 3
pari.v 10304 ارسال شده در 24 مهر، 2014 چرا آقا سعید تو بحث ها شرکت نمیکنن؟ مگه مشاور این سایت نیستن؟ شرکت می کنن! ولی وظیفه ای ندارن فقط لطف می کنن و به ما کمک می کنن به عنوان کسی که تجربه دارن 5
saeed407 193 ارسال شده در 24 مهر، 2014 دوستان نا سلامتی شما مهندس های این مملکتین و ارشد برنامه ریزی می خواهید بگیرید در آینده قراره برای شهرهای این کشور برنامه بدید ... خودتون باید یه برنامه درسی بریزید چیرهای که مهمه رو تو فایل آوردم شما یک دور کامل مطالب رو بخون سوالی داشتید بپرسید بی خود هم جو الکی ندین باید بشینی درس بخونی و وقت کافی بگذاری تا خودتون نخواهید هیچی نمیشه حالا هی بیایم بگی تو مشاور هستی نیستی این که نشد کار، بشین درستو بخون :icon_pf (10)::vahidrk: 5
maryam39 8211 ارسال شده در 24 مهر، 2014 سلام من یه سوالی بپرسم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من سال دیگه میخوام کنکور طراحی بدم امسال فقط میخوام رو زبانم کار کنم زبانمم بد نیست به جز کتاب ۵۰۴ شما چه کتابی رو توصیه میکنید؟ 4
ارسال های توصیه شده