sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ نه اصلا ماشین دخترا مث اتاقشون کاملا مرتبه، اما در مورد پسرا احتمالا درسته 9 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ منم با sama-sh موافقم....:vahidrk: 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ من که هیچ کدومش موافق نیستم هم اتاق پسرا خوبه هم دخترا ولی ماشین پسرا یک چیزه دیگست 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ این چیزا کاملا نسبیه.هم پسر نامرتب داریم هم دخترشو یه چیز جالب اینجا بگم.البته خنده دار هم هست توی خوابگاه اتاقمون تمیزترین اتاق خوابگاه بود.همیشه هم فرشمون رو با شامپو فرش تمیز میکردیم.راه رفتن هم روش ایرادی نداشت یه اتاق دیگه بودن حالا نمیگم بچه هاش کجایی بودنیه دفه رفتم اتاقشون.دیدم همه جیغ کشیدن.من ترسیدم یه دفه گفتم لابد زیر پام موشی سوسکی دیدنگفتم چی شده؟؟؟؟؟؟؟فرمودن که چرا با دمپایی اومدی رو فرشمون ما رو این نماز میخونیم:icon_pf (34):فرششون فوق کثیف بود.:icon_pf (34):فرش کرمی رنگش به سیاه میزدمیخاستم بگم رو این نخونید نورخدااااااااا 8 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ من موافقم تقریبا درسته البته دخترا منو نکشناااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ این چیزا کاملا نسبیه.هم پسر نامرتب داریم هم دخترشو یه چیز جالب اینجا بگم.البته خنده دار هم هست توی خوابگاه اتاقمون تمیزترین اتاق خوابگاه بود.همیشه هم فرشمون رو با شامپو فرش تمیز میکردیم.راه رفتن هم روش ایرادی نداشت یه اتاق دیگه بودن حالا نمیگم بچه هاش کجایی بودنیه دفه رفتم اتاقشون.دیدم همه جیغ کشیدن.من ترسیدم یه دفه گفتم لابد زیر پام موشی سوسکی دیدنگفتم چی شده؟؟؟؟؟؟؟فرمودن که چرا با دمپایی اومدی رو فرشمون ما رو این نماز میخونیم:icon_pf (34):فرششون فوق کثیف بود.:icon_pf (34):فرش کرمی رنگش به سیاه میزدمیخاستم بگم رو این نخونید نورخدااااااااا احتمالا قمی نبودن اونا من حدسم اینه که قمی بودنا 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ احتمالا قمی نبودن اونا من حدسم اینه که قمی بودنا :ws28:به خاطر نمازش؟؟؟؟؟؟ نه خوشبختانهیه جای دیگه بودن.خدارو شکر میکنم با اونا هم اتاق نبودم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ :ws28:به خاطر نمازش؟؟؟؟؟؟ نه خوشبختانهیه جای دیگه بودن.خدارو شکر میکنم با اونا هم اتاق نبودم جای شکرش باقیه واقعا روی اعصابن اینجور افراد 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ جای شکرش باقیه واقعا روی اعصابن اینجور افراد دخترای خوبی بودنا.همیشه هم منو به صرف چایی دعوت میکردنولی خب مرتب نبودن.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ دخترای خوبی بودنا.همیشه هم منو به صرف چایی دعوت میکردنولی خب مرتب نبودن.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به خاطر چایی خوب بودن یا کلی خوب بودن 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ به خاطر چایی خوب بودن یا کلی خوب بودن نه.خوش اخلاق و مهربون بودن.کلا من زیاد تو خوابگاه مهمونی میرفتم 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ نه.خوش اخلاق و مهربون بودن.کلا من زیاد تو خوابگاه مهمونی میرفتم خیلی هم خوب ولی خاطرات خوابگاه و دانشجویی دورانیه برای خودش یادش بخیر چه دوران خوبی بود 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی هم خوب ولی خاطرات خوابگاه و دانشجویی دورانیه برای خودش یادش بخیر چه دوران خوبی بود عالی بود ما که مثل مارکوپولو همش در سیر و سفر بودیم.حاصل تلاشمون هم تعدادی سی دی پر از عکس و فیلمه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده