sama-sh 6913 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 خیلی خیلی زیبا و آرامش بخش بود .اما حیف یه مشکلی پیش اومده نمیدونم چرا نمیتونم از بعضی پستا تشکر کنم؟ 1
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 خیلی خیلی زیبا و آرامش بخش بود .اما حیف یه مشکلی پیش اومده نمیدونم چرا نمیتونم از بعضی پستا تشکر کنم؟ تو اين تالار فقط براي پست اول امكان تشكر وجود داره 1
behe 2545 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 با دیدن عکسا آرامش بهت میداد ؛ ولی نه آرامش ابدی دلم آرامش میخاد ، آرامش ابدی ، خواب ابدی ... 2
sama-sh 6913 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 تو اين تالار فقط براي پست اول امكان تشكر وجود داره مرسی ممنون از راهنماییتون. 1
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 دوست عزیز مرسی از فعالیتتون ولی این تاپیک برای تالار عکس نه گفتگوی آزاد ... منتقل شد 3
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 واي :icon_pf (34):ديدين چي شد دوست گلم جاويد از دستم ناراحت و عصباني شده . شوخي كردم دوست گلم ، چشم من ازت معذرت ميخوام حقيقتا نميدونستم ممنون كه راهنمايي كردي اينم چند تا عكس آرامش بخش به افتخار مهندس جاويد عزيز از طرف محمد . ما چاكريم مهندس جان . 7
MELINI 1178 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2014 واي :icon_pf (34):ديدين چي شد دوست گلم جاويد از دستم ناراحت و عصباني شده . شوخي كردم دوست گلم ، چشم من ازت معذرت ميخوام حقيقتا نميدونستم ممنون كه راهنمايي كردي اينم چند تا عكس آرامش بخش به افتخار مهندس جاويد عزيز از طرف محمد . ما چاكريم مهندس جان . چقده قشنگ بودننننننن 4
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 2 خرداد، 2014 واي :icon_pf (34):ديدين چي شد دوست گلم جاويد از دستم ناراحت و عصباني شده . شوخي كردم دوست گلم ، چشم من ازت معذرت ميخوام حقيقتا نميدونستم ممنون كه راهنمايي كردي اينم چند تا عكس آرامش بخش به افتخار مهندس جاويد عزيز از طرف محمد . ما چاكريم مهندس جان . آقا این حرفا چیه ما مخلص همه بروبچ انجمن هستیم جهت اطلاع فقط عرض کردم..... مرسی از عکس های بسیار زیباتون 3
ارسال های توصیه شده