mim-shimi 25686 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 یهو چی شد؟خسته نباشی انشالله به کارات برسی برگردی یهو که هیچی مرسی آقا کومار عزیز جز اولین اعضا و مدیران انجمن که تالار مهندسی شیمی رو راه انداخت و واقعاً خیلی واسش زحمت کشید. کسی که همیشه دلسوزانه به دنبال پیشرفت تالار و انجمن بوده و امیدوارم همیشه موفق باشه.حسابی خسته نباشی و بابت همه کمکایی که تا حالا کردی ممنون امیدوارم زودتر بتونیم باز تو جمع مدیرا ببینیمت ممنون آقا محمد گل هرچی بوده وظیفه بوده اون امیدواری آخر هم... خسته نباشی عزیزم مرسی مینا جیگر پر انرژی باشییی عزیززززمممممنتظر برگشتت هستیم ممنون مینای مهربون اصلا انتظارشو نداشتم. امیدوارم هر جا هستی موفق باشی. فدات فرنوش عزیز تو هم همینطور
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2014 راست میگن بچه ها یهو چی شد؟؟؟ چرا همه دارن میرن؟!؟! مدیر تالار مکانیک هم که بی خبر رفت إن شاءالله که موفق باشین خانوم احمدی
sam arch 55879 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2014 درود... انرژی تون بی پایان و خستگی از همه ی حالاتتون دور مدیر بانو... پایدار باشین و سلامت... و آرامش پیشکش لحظه هاتون
mim-shimi 25686 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2014 براتون هر جا که باشی و تا همیشه شادی و خوشبختی و موفقیت رو آرزومندم....خسته نباشی خانوم ،زود برگرد....:icon_gol: ممنون هستی عزیز لطف داری منم خسته نباشید میگیم و امید وارم هرجا هستید موفق و پیروز باشید ممنون آقا مجید شما هم موفق باشین خســــــــــــته هستــــــــــــــــی؟ خب خســـــــــته نباشی .......... دستتت درد نکنه برای همه زحماتی که در این چند سال کشیدی موفق باشی و اینکـــــــه تنهامون نذار مرسی ستاره جون هیچکس تنها نیس...همراه اول میم شیمی!؟!؟خسته نباشی عزیزم.امیدوارم همیشه موفق باشی. مرسی آرزو جون تو هم همینطور خسته نباشي دوست عزيزاميدواريم دوباره به جمع مديران برگردي موفق باشي تشکر ریحانه گل از این دعاها ممنوع راحت شدی جیگر خسته نباشی قربونت جیگر انشااله بزودی برگرده مرسی عافای مهربون آرزوی موفقیت وسلامتیه همیشگی دارم برات....امیدوارم زودتر برگردی خداقوت یه دنیا مرسی پروانه جون تو هم خسته نباشی
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2014 از دست تو میم شیمی ملت رو گمراه کردی یکی بهت میگه سحر یکی صبا یکی صغری این اخریا سکینه هم داره اضافه میشه
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2014 خسته نباشی میم شیمی جان خیلی زحمت کشیدی زود بودااا انشالله تو زندگیت هم همینطور موفق باشی
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2014 خسته نباشی آتیه خانم. امیدوارم که همیشه موفق باشی. خیلی هم کار خوبی کردی که از این منجلاب خودت رو نجات دادی من قویاً حمایت میکنم استارتر محبوبیت بچه ها رو مورد هدف قرار داده فقط. محبوب ترین ها رو عنوان ارشدی میده که بعد از مدتی به مهره سوخته تبدیل میشه نچ نچ نچ
a.namdar 5908 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2014 امیدورام حداقل به انجمن سر بزنید... حالا با هر عنوانی. همیشه شاد و موفق باشید مدیر میم.
soil eng 17164 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 خسته نباشي عزيزم. اميدوارم بعد مدت كوتاهي دوباره شاد و پرانرژي به جمع دوستان و انجمن برگردي
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2014 بهتون خسته نباشید میگم آرزو میکنم هرجا که هستید موفق و سربلند باشید..
ارسال های توصیه شده