Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ سلام از لینک زیر می توانید کارنامه آزمون نظام مهندسی آذر 92 را دریافت نمایید: [URL="http://92.242.195.162/ci_sherkat/index.php/krn_mtf/fani_sakh/krn_92_1ty/"]لینک دریافت کارنامه[/URL] @Jafar Alishah 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ salam link kharabe تصحیح شد. البته بصورت آزمایشی اومده و هی میره و میاد 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ کارنامه من یه دفعه 100 میزدی دیگه رد کن بیاد شیرینی رو 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ یه دفعه 100 میزدی دیگه رد کن بیاد شیرینی رو آره والا تازه قبول پایه نه 1 نه 2، قبول پایه 3:whistle: انصافا شیرینی داره 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ آره والا تازه قبول پایه نه 1 نه 2، قبول پایه 3:whistle: انصافا شیرینی داره پایه 3 یعنی 3تا شیرینی 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ پایه 3 یعنی 3تا شیرینی آره دیگه، پس چی؟؟؟ "پایه" هم یعنی همچین پایه ای از خجالتمون دربیاد 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ خخخخخ محمد فکر کنم ششمین شیرینیه که از من طلب داری 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ خخخخخمحمد فکر کنم ششمین شیرینیه که از من طلب داری حالا خوبه زیرش نمیزنی و میگی طلب دارم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ حالا خوبه زیرش نمیزنی و میگی طلب دارم بخاطر اینه که من خیلی لامصب هستم که شش بار دورت زدم خخخخ 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ خوش خبر باشی اسماعیل جان 42 تا رو پاسخ داده بودم که 6 تا غلط داشتم و 57 شدم انتظار بیش از این هم نداشتم دستت درد نکنه اسماعیل جان امیدوارم دیگر دوستانمون هم قبول شده باشن و برای همه آرزوی موفقیت میکنم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ خوش خبر باشی 6 تا غلط داشتم و 57 شدم انتظار بیش از این هم نداشتم دستت درد نکنه اسماعیل جان مرسی خوشحال شدم موفق باشی مهندس 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ پایه 3 یعنی 3تا شیرینی ینی 30 کیلو شیرینی خخخخخمحمد فکر کنم ششمین شیرینیه که از من طلب داری آقا تبریک مجدد ماشالا کنتور هم میندازی،این خودش شیرینی ارشد قبول شدنشو هنوز نداده باو خوش خبر باشی اسماعیل جان 42 تا رو پاسخ داده بودم که 6 تا غلط داشتم و 57 شدم انتظار بیش از این هم نداشتم دستت درد نکنه اسماعیل جان امیدوارم دیگر دوستانمون هم قبول شده باشن و برای همه آرزوی موفقیت میکنم مهندس عزیز تبریکات فراوان 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ مهندس عزیز تبریکات فراوان ممنون حمید جان شیرینیشم قراره محمد ادمین با مهدی عارف دونگی بدن به جای بستنی همه رو کوبیده مهمون کنن:gnugghender: راستی شرمنده حمید جان الان یادم افتاد قرار بود کتاب رو پیگیری کنم خبر بدم بهت:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون حمید جان شیرینیشم قراره محمد ادمین با مهدی عارف دونگی بدن به جای بستنی همه رو کوبیده مهمون کنن:gnugghender: راستی شرمنده حمید جان الان یادم افتاد قرار بود کتاب رو پیگیری کنم خبر بدم بهت:icon_pf (34): ینی به منم نمیخوای یه شیرینی بدی؟:vahidrk: مشکوک میزنیاشیرینیا هی تند تند داره زیاد میشه ها 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ ممنون حمید جان شیرینیشم قراره محمد ادمین با مهدی عارف دونگی بدن به جای بستنی همه رو کوبیده مهمون کنن:gnugghender: راستی شرمنده حمید جان الان یادم افتاد قرار بود کتاب رو پیگیری کنم خبر بدم بهت:icon_pf (34): تو قبول شدی ما دنگشو بدیم؟ :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ تبریک میگم هم به آقای خاص هم به همه کسایی که قبول شدن :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ بینم چند سال باید بگذره از مدرک کارشناسی یا ارشد؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده