Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ میخواستم بش بگم همینه تقصیر منه که خودم رو قاطی خلافاتون میکنم چه کنم خراب رفاقتم دیگه بخاطر رفاقت از همه چیز میگذرم حتی پست ومقامم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ تقصیر منه که خودم رو قاطی خلافاتون میکنمچه کنم خراب رفاقتم دیگه بخاطر رفاقت از همه چیز میگذرم حتی پست ومقامم نه تو به نظرم بری بستنی بخوری بهتره قاطی دعوای بزرگترا نشی برو عمویی برو هر کی هم گفت شیرش خوشمزه تره باور نکنی همون بستنی رو بچسپ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ نمیدونم به روح اعتقاد دارید منکه ندارم یه اسپمر اومده یه تاپیک زده بعد هیچکس بهش سر نمیزنه تنها کسانی که هستند: :icon_pf (34): نه آخه نگاه کنید:icon_pf (34): برید از خدا بترسید منکه رفتم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ نمیدونم به روح اعتقاد داریدمنکه ندارم یه اسپمر اومده یه تاپیک زده بعد هیچکس بهش سر نمیزنه تنها کسانی که هستند: :icon_pf (34): نه آخه نگاه کنید:icon_pf (34): برید از خدا بترسید منکه رفتم :ws28::ws28: فکر کنم اینجا مجلس گروه4+1هستش 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ نمیدونم به روح اعتقاد داریدمنکه ندارم یه اسپمر اومده یه تاپیک زده بعد هیچکس بهش سر نمیزنه تنها کسانی که هستند: :icon_pf (34): نه آخه نگاه کنید:icon_pf (34): برید از خدا بترسید منکه رفتم خب وقتی ادمین سبزه خودش این کاره هستش از این بهتر نمیشه دیگه به نظر من یه سری تجدید نظر باس صورت بگیره تو مقامات من همینجوری اسپم کنم مدیر ارشد میشم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ نه تو به نظرم بری بستنی بخوری بهترهقاطی دعوای بزرگترا نشی برو عمویی برو هر کی هم گفت شیرش خوشمزه تره باور نکنی همون بستنی رو بچسپ اول تاپیک رو میبندم بعد میرم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ عمدا گفتم 4+1 خودم میدونم 5+1 هستن منتهی ما 5تاییم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ :ws28::ws28: فکر کنم اینجا مجلس گروه4+1هستش میخند بسه دیگه میگم بیان قفل کننااااااااااااا خب وقتی ادمین سبزه خودش این کاره هستش از این بهتر نمیشه دیگه به نظر من یه سری تجدید نظر باس صورت بگیره تو مقامات من همینجوری اسپم کنم مدیر ارشد میشم منکه همینطور پیش برم قرمز رنگ میشم در ضمن شوما نظر نده که اگه انجمن دستت باشه به ثانیه نرسیده ترکوندیش 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ میخند بسه دیگه میگم بیان قفل کننااااااااااااا منکه همینطور پیش برم قرمز رنگ میشم در ضمن شوما نظر نده که اگه انجمن دستت باشه به ثانیه نرسیده ترکوندیش خونه خودمونه آدم دیگه تو خونه خودش هم آرامش نداره دهه میگم بالاتر از قرمز نداره اینجا؟ اون منم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ خونه خودمونهآدم دیگه تو خونه خودش هم آرامش نداره دهه میگم بالاتر از قرمز نداره اینجا؟ اون منم بسه دیگه خیجالت بکشید شوماها باید الگوی بقیه باشید 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ بسه دیگه خیجالت بکشید شوماها باید الگوی بقیه باشید حس میکنم تا پای عارف بزرگ به اینجا باز نشه،هیشکی نمیره 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ حس میکنم تا پای عارف بزرگ به اینجا باز نشه،هیشکی نمیره منکه رفتم بقیه اش با خودتون 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ اول تاپیک رو میبندم بعد میرم عمویی به شیر گاز دس نزنی خطرناکه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ منکه رفتم بقیه اش با خودتون نـــــــــــــــــــرو تو هم مث من نمیتونی 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ عمویی به شیر گاز دس نزنی خطرناکه میزنم تا دلت بسوزه 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ میخند بسه دیگه میگم بیان قفل کننااااااااااااا منکه همینطور پیش برم قرمز رنگ میشم در ضمن شوما نظر نده که اگه انجمن دستت باشه به ثانیه نرسیده ترکوندیش اتفاقا تعداد بازدیدهاشو چنان میبرم بالا که یه ماهه از گوگل بزنه جلو 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ میزنم تا دلت بسوزه چریز برقم ممنوعه بابا برقی میاد بیا و درستش کن منظورم از چریز پریز بود این چ و پ چقت به هم نزدیکن لامصب 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ چریز برقم ممنوعه بابا برقی میاد بیا و درستش کنمنظورم از چریز پریز بود این چ و پ چقت به هم نزدیکن لامصب من میرم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ من میرم حالا چی میل داشتی؟نسکافه؟اسپرسو؟کافی میکس؟چای؟چای چای چای 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی کارتون زشت بود.خیلیییییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده