Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ خداتورو میشناسه و من:hapydancsmil: من که نفهمیدم چی گفتی ولی یه بستنی بهت بدهکارم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ من که نفهمیدم چی گفتی ولی یه بستنی بهت بدهکارم من فهمیدم اشتباه دیدی جوزف گفتم 30 تا بستنی بعدم دوست دارم بستنی رو تو شهربازی بعد ازینکه با وسیله ها بازی کردم،بخورم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ من فهمیدماشتباه دیدی جوزف گفتم 30 تا بستنی بعدم دوست دارم بستنی رو تو شهربازی بعد ازینکه با وسیله ها بازی کردم،بخورم:hapydancsmil: میخوای یه کیک و نوشابه هم برات بخرم کنار برج آزای در حالی که ازت عکس میگیریم تناول کنی بچه خوبی هستی ولی زیادی تعارفی هستی 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ میخوای یه کیک و نوشابه هم برات بخرم کنار برج آزای در حالی که ازت عکس میگیریم تناول کنیبچه خوبی هستی ولی زیادی تعارفی هستی نه نوشابه نمیخورم اصن کیکم وقتی میخورم دهنم خسته میشه آره تعارف میکنم زیاد 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ یه پکیج میگیره دیگهمرجان شخص نیست به خدا شیب بام مرجان های دریایی هستن تو فیلما نشون میده با حرکت آب به صورت موج مکزیکی تکون میخورن...من از اونا میخوام فیلم بگیرم آآآآآآخ جون پک 48تاییش 384تومن در میاد:hapydancsmil: مرسی راضیه جون:hapydancsmil: برووووووووووووو این مرجانی که گفتی کیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ نه نوشابه نمیخورم اصنکیکم وقتی میخورم دهنم خسته میشه آره تعارف میکنم زیاد :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ آآآآآآخ جون پک 48تاییش 384تومن در میاد:hapydancsmil:مرسی راضیه جون:hapydancsmil: برووووووووووووو این مرجانی که گفتی کیه؟ این پولا که واسه راضیه چیزی نیس مگه نه؟ مرجان های رنگارنگ دریایی به خدااصلا یه بلیط بی آر تی برام بخرید از انقلاب برم سمت پل شریعتی خودمو بندازم پایین رها بشم از این زندگی بدون بوگاتی 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ :vahidrk: الان چرا منو زدی؟:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ این پولا که واسه راضیه چیزی نیسمگه نه؟ مرجان های رنگارنگ دریایی به خدااصلا یه بلیط بی آر تی برام بخرید از انقلاب برم سمت پل شریعتی خودمو بندازم پایین رها بشم از این زندگی بدون بوگاتی بروووووووووووووووووووووووووووووووووو مرجان کیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ این پولا که واسه راضیه چیزی نیسمگه نه؟ مرجان های رنگارنگ دریایی به خدااصلا یه بلیط بی آر تی برام بخرید از انقلاب برم سمت پل شریعتی خودمو بندازم پایین رها بشم از این زندگی بدون بوگاتی مینا میبرمت همونجا که میفروشن همینا که میگی نمیدونم چیه ولی تو اون نقاشیتو قبلش بکش بعد با خودت بیار بعد میریم اونجا میگیم میخوایم تستشون کنیم بعد رنگ کن نقاشیتو بعد میگیم دستت درد نکنه آقا بدرد ما نمیخوره:hapydancsmil: مینا تو فکر کن مرجان های رنگارنگ رو میگه فقط من میدونم چی به چیه:hapydancsmil: جوزف پل شریعتی هم دوست دارم منم میام:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ بروووووووووووووووووووووووووووووووووو مرجان کیه؟ چرا این همه من مورد بی مهری و بی اعتمادی قرار گرفته ام آیا بهتر نبود همون اول به جا مرجان بگم میخوام برم تو اقیانوس اطلس دنبال قوطی کنسرو و کفش بگردم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ مینا میبرمت همونجا که میفروشن همینا که میگینمیدونم چیه ولی تو اون نقاشیتو قبلش بکش بعد با خودت بیار بعد میریم اونجا میگیم میخوایم تستشون کنیم بعد رنگ کن نقاشیتو بعد میگیم دستت درد نکنه آقا بدرد ما نمیخوره:hapydancsmil: مینا تو فکر کن مرجان های رنگارنگ رو میگه فقط من میدونم چی به چیه:hapydancsmil: جوزف پل شریعتی هم دوست دارم منم میام:hapydancsmil: بروووووووو راضیه ما از اون خانواده هاش نیستیم یا وارد مغازه نمیشیم یا بشیم دست خالی بیرون نماییم آره اونو که منم میدونم مرجان خانوم کیه خدا عالمه 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ چرا این همه من مورد بی مهری و بی اعتمادی قرار گرفته امآیا بهتر نبود همون اول به جا مرجان بگم میخوام برم تو اقیانوس اطلس دنبال قوطی کنسرو و کفش بگردم کفش دوس دارم منم میام:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ بروووووووو راضیه ما از اون خانواده هاش نیستیمیا وارد مغازه نمیشیم یا بشیم دست خالی بیرون نماییم آره اونو که منم میدونم مرجان خانوم کیه خدا عالمه خب پس ازین مداد رنگی سوسمار نشانا برا من هم بگیر:hapydancsmil: نه اونی که تو فکر میکنی نیست یه مرجان خانوم دیگه ست:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ چرا این همه من مورد بی مهری و بی اعتمادی قرار گرفته امآیا بهتر نبود همون اول به جا مرجان بگم میخوام برم تو اقیانوس اطلس دنبال قوطی کنسرو و کفش بگردم این مظلوم نمایی ها باعث نمیشه که ما اصل مطلب یادمون بره هاااااااا این مرجان کیست 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ یه کم دیگه اسپم کنم،مدیر ارشد میشم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ بروووووووو راضیه ما از اون خانواده هاش نیستیمیا وارد مغازه نمیشیم یا بشیم دست خالی بیرون نماییم آره اونو که منم میدونم مرجان خانوم کیه خدا عالمه خب دیگه لو رفت اسمش مرجان بود یعنی مرجان صداش میزدن منم بهش میگفتم بلا گرفته خوشش میومد خارجکی بود،یه کشور شمال ایران بود یه روز رفت دیگه برنگشت ما موندیم حیررون و خیره!خیره شدیم...به چی؟ به آفاق مغربی دوس داریم برگرده امید داریم هنوز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ خب دیگه لو رفتاسمش مرجان بود یعنی مرجان صداش میزدن منم بهش میگفتم بلا گرفته خوشش میومد خارجکی بود،یه کشور شمال ایران بود یه روز رفت دیگه برنگشت ما موندیم حیررون و خیره!خیره شدیم...به چی؟ به آفاق مغربی دوس داریم برگرده امید داریم هنوز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برمیگرده:hapydancsmil: بترک جوزف 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ برمیگرده:hapydancsmil:بترک جوزف میخوای باور نکن همینه زندگی 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ میخوای باور نکنهمینه زندگی چرته این چیزا:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده