Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 میدونستم اینقد خوجال میشی زودتر بهت هدیه نمیدادم:ws28: آره پسش بیگیر 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 میدونستم اینقد خوجال میشی زودتر بهت هدیه نمیدادم:ws28: دیلین دیلینگ :ws28: جزف کجایی که تاپیکتو کلی ارزشمند کردیم :ws28: اصن اون زمانی که ما از کنار این تاپیک گذشتیم ارزشمند شد چه برسه الان 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 :ws28: اصن اون زمانی که ما از کنار این تاپیک گذشتیم ارزشمند شد چه برسه الان واللا به غرعان :ws28: 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 اگر دقت کنیم متوجه میشیم که جوزف این تاپیکو فقط محض اسپم زده چون خودش شدیدا طرفدار اسپمه نظرت چیه اینجا رو با اسپم منور کنیم؟؟؟:hapydancsmil: دوستان از همتون به خاطر اسپم بارون تایپیک ممنونم اومدم این همه اسپم باارزش رو دیدم اشک تو چشام حلقه زد:shad::shad: اصلا یه وضعی یعنی میخوام بگم دمتون گرم 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 جوزف = اسپــــــــــــــــــــــــم اصلا تو خونشه دقیقا همینه بار دیگه ای نداره محله اسپم فقط منکه پایه ام بزن بریم بنظرم بریم پروفشو بترکونیم یعنی واقعا اینقد تابلو بود هدفم حالا میخواید پروفم منور بشه 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 خب الحمدلله دل خلق الله رو شاد کردیم خدام دل مارو شاد میکنه نه ما به همون منور کردن تاپیک قانعیم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 خب الحمدلله دل خلق الله رو شاد کردیم خدام دل مارو شاد میکنه نه ما به همون منور کردن تاپیک قانعیم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: واقعا ها اصلا نظرم بـِن کـُن عوض شد واقعا بهترین هدیه دنیا شادی قلبو مومنینهنخسوزن قلوب مومنینه نواندیش مرسی بابت شفاف سازی 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 واقعا هااصلا نظرم بـِن کـُن عوض شد واقعا بهترین هدیه دنیا شادی قلبو مومنینهنخسوزن قلوب مومنینه نواندیش مرسی بابت شفاف سازی پس تا حالا فک میکردی چیه؟؟؟دست بکشید از این همه لذات دنیوی..کمی ام به فکر آخرتتون باشین:zadan: آیا بهترین هدیه چیزی بجز شاد کردن قلوب مومنین نواندیش است؟؟؟ آیا فک کردن به چیزی غیر از این کار خوبی سسسسسست؟؟؟آخ آخ آخ 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 پس تا حالا فک میکردی چیه؟؟؟دست بکشید از این همه لذات دنیوی..کمی ام به فکر آخرتتون باشین:zadan: آیا بهترین هدیه چیزی بجز شاد کردن قلوب مومنین نواندیش است؟؟؟ آیا فک کردن به چیزی غیر از این کار خوبی سسسسسست؟؟؟آخ آخ آخ پَکیج پَکیج شَتَک شَتَک یعنی همینه که میگی 1
Gandom.E 17805 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 پَکیج پَکیجشَتَک شَتَک یعنی همینه که میگی اصن خوشم میاد از اسپم متنفریاااااا:ws28: عـــــــــــَره 1
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 اصن خوشم میاد از اسپم متنفریاااااا:ws28: عـــــــــــَره خیلی زیاد حالت تهوع بهم دست میده 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 انقد اسپم میکنید بالاخره من متوجه نشدم منظور از ایجاد این تاپیک چی بود؟ 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 انقد اسپم میکنید بالاخره من متوجه نشدم منظور از ایجاد این تاپیک چی بود؟ کادو هدیه سوغاتی :hapydancsmil: 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 کادوهدیه سوغاتی :hapydancsmil: بالاخره کی چی دوست داره؟ 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 بالاخره کی چی دوست داره؟ هرکی هرچی دوست داره دیگه مثلا من تو رو دوست دارم تو منو دوست داری من نگاه تو رو میخوام روی ماه تورو میخوام:hapydancsmil: 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 هرکی هرچی دوست داره دیگهمثلا من تو رو دوست دارم تو منو دوست داری من نگاه تو رو میخوام روی ماه تورو میخوام:hapydancsmil: نه بابا من که کسی و دوست ندارم بزار بگم من چیا دوست دارم پول پول پول طلا طلا طلا کیف و کفش چرم و............. نگاه من چیه؟ 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 نه بابا من که کسی و دوست ندارم بزار بگم من چیا دوست دارم پول پول پول طلا طلا طلا کیف و کفش چرم و............. نگاه من چیه؟ خودت خبر نداری دیگه اما عاشق منی:hapydancsmil: اااا مینا حواست بود چندبار پول وطلا نوشتی:hapydancsmil: نگاه تو چیه، چیه؟ نگاه تو نگاهه دیگه:hapydancsmil: 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 خودت خبر نداری دیگهاما عاشق منی:hapydancsmil: اااا مینا حواست بود چندبار پول وطلا نوشتی:hapydancsmil: نگاه تو چیه، چیه؟ نگاه تو نگاهه دیگه:hapydancsmil: نه بابا عشق چیه کشکه آره دیگه برای تاکید بیشتر بود 2
ارسال های توصیه شده