Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی کارتون زشت بود.خیلیییییییییییییییی کدوم یکیش رو میگی؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ کدوم یکیش رو میگی؟ اینکه داری مخ محمد و میزنی که جای دوست منو بگیری. اینکه اسپم میکنی اینکه ننه بالقیس رو فراموش کردی. اینکه منو اذیت میکنی. بازم بگم. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ اینکه داری مخ محمد و میزنی که جای دوست منو بگیری. اینکه اسپم میکنی اینکه ننه بالقیس رو فراموش کردی. اینکه منو اذیت میکنی. بازم بگم. من کجا مخ ادمین رو % 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ من کجا مخ ادمین رو زدم؟ادمین قاعدتا بهترین تصمیم ممکن رو میگیره و این پست رو به من میده دیگه نیازی نیست این وسط شما چوب لا چرخ ما بذاریاسپم رو نمیشناسم بریم سر سوال بعدی خدایی دلم لک زده واسه ننه بلقیس...خب عکسش رو بذار دلمون شاد بشه بشر خب اذیتت کردم عوضش جبران کردی بختک آره.به همین خیال باش.کاری نکن همین سمتم از دست بدی باید بگردم. آره یه بارم با فاطمه اذیتت کردیم.:ws28: ببین منو مجبور میکنی اسپم کنم. 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ آره.به همین خیال باش.کاری نکن همین سمتم از دست بدی باید بگردم. آره یه بارم با فاطمه اذیتت کردیم.:ws28: ببین منو مجبور میکنی اسپم کنم. ما رو از بی سمتی میترسونی ما زندگیمونو باختیم برو از خدا بترس حاج خانوم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ ما رو از بی سمتی میترسونیما زندگیمونو باختیم برو از خدا بترس حاج خانوم مگه تو پروف نداری؟؟ زندگیت باختینذار اعتراف کنماااااااااااااااا. 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ مگه تو پروف نداری؟؟ زندگیت باختینذار اعتراف کنماااااااااااااااا. اعترافاتو بذار واسه صندلی اعتراف بذارمت بعد چطوره؟؟؟هرچی دوس داری اعتراف کن 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ اعترافاتو بذار واسه صندلی اعتراف بذارمت بعد چطوره؟؟؟هرچی دوس داری اعتراف کن منظورت جوزفه دیگه. تاپیکشو بزن.خودم ازش اعتراف میگیرم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ منظورت جوزفه دیگه. تاپیکشو بزن.خودم ازش اعتراف میگیرم :gnugghender: فرقی نمیکنه اصن میخوای هر دوتونو بذارم رو صندلی مهم اعترافات جذابه که من دنبالشم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ فرقی نمیکنه اصن میخوای هر دوتونو بذارم رو صندلی مهم اعترافات جذابه که من دنبالشم:gnugghender: بخاطر همینه که میگم صندلی اعتراف جوزفو بزن.:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ بخاطر همینه که میگم صندلی اعتراف جوزفو بزن.:gnugghender: الساعه:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ الساعه:gnugghender: :hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ :hapydancsmil::hapydancsmil: :ws28: جوزف بیا خودتو واسه اعتراف آماده کن 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ :ws28: جوزف بیا خودتو واسه اعتراف آماده کن تو تالار ما تبلیغ نکن 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ تو تالار ما تبلیغ نکن خوب کاری میکنم:2525s: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ خوب کاری میکنم:2525s: وای بر تو 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ وای بر تو پیشته راضیه:53tnkbetm2eof1u84pj یادته تو تالار کشاورزی مسابقه تو تبلیغ میکردی؟؟؟ حالا وقتشه که تو تالار تو تبلیغ بشه:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ پیشته راضیه:53tnkbetm2eof1u84pj یادته تو تالار کشاورزی مسابقه تو تبلیغ میکردی؟؟؟ حالا وقتشه که تو تالار تو تبلیغ بشه:ws28: اونم تالار خودمه 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ اونم تالار خودمه پس اینجام تالار خودمه جرات داری منو بنداز بیرون:hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ پس اینجام تالار خودمه جرات داری منو بنداز بیرون:hapydancsmil::hapydancsmil: تاپیک رو میبندم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده