Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 خداتورو میشناسه و من:hapydancsmil: من که نفهمیدم چی گفتی ولی یه بستنی بهت بدهکارم 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 من که نفهمیدم چی گفتی ولی یه بستنی بهت بدهکارم من فهمیدم اشتباه دیدی جوزف گفتم 30 تا بستنی بعدم دوست دارم بستنی رو تو شهربازی بعد ازینکه با وسیله ها بازی کردم،بخورم:hapydancsmil: 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 من فهمیدماشتباه دیدی جوزف گفتم 30 تا بستنی بعدم دوست دارم بستنی رو تو شهربازی بعد ازینکه با وسیله ها بازی کردم،بخورم:hapydancsmil: میخوای یه کیک و نوشابه هم برات بخرم کنار برج آزای در حالی که ازت عکس میگیریم تناول کنی بچه خوبی هستی ولی زیادی تعارفی هستی 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 میخوای یه کیک و نوشابه هم برات بخرم کنار برج آزای در حالی که ازت عکس میگیریم تناول کنیبچه خوبی هستی ولی زیادی تعارفی هستی نه نوشابه نمیخورم اصن کیکم وقتی میخورم دهنم خسته میشه آره تعارف میکنم زیاد 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 یه پکیج میگیره دیگهمرجان شخص نیست به خدا شیب بام مرجان های دریایی هستن تو فیلما نشون میده با حرکت آب به صورت موج مکزیکی تکون میخورن...من از اونا میخوام فیلم بگیرم آآآآآآخ جون پک 48تاییش 384تومن در میاد:hapydancsmil: مرسی راضیه جون:hapydancsmil: برووووووووووووو این مرجانی که گفتی کیه؟ 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 نه نوشابه نمیخورم اصنکیکم وقتی میخورم دهنم خسته میشه آره تعارف میکنم زیاد :vahidrk: 2
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 آآآآآآخ جون پک 48تاییش 384تومن در میاد:hapydancsmil:مرسی راضیه جون:hapydancsmil: برووووووووووووو این مرجانی که گفتی کیه؟ این پولا که واسه راضیه چیزی نیس مگه نه؟ مرجان های رنگارنگ دریایی به خدااصلا یه بلیط بی آر تی برام بخرید از انقلاب برم سمت پل شریعتی خودمو بندازم پایین رها بشم از این زندگی بدون بوگاتی 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 این پولا که واسه راضیه چیزی نیسمگه نه؟ مرجان های رنگارنگ دریایی به خدااصلا یه بلیط بی آر تی برام بخرید از انقلاب برم سمت پل شریعتی خودمو بندازم پایین رها بشم از این زندگی بدون بوگاتی بروووووووووووووووووووووووووووووووووو مرجان کیه؟ 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 این پولا که واسه راضیه چیزی نیسمگه نه؟ مرجان های رنگارنگ دریایی به خدااصلا یه بلیط بی آر تی برام بخرید از انقلاب برم سمت پل شریعتی خودمو بندازم پایین رها بشم از این زندگی بدون بوگاتی مینا میبرمت همونجا که میفروشن همینا که میگی نمیدونم چیه ولی تو اون نقاشیتو قبلش بکش بعد با خودت بیار بعد میریم اونجا میگیم میخوایم تستشون کنیم بعد رنگ کن نقاشیتو بعد میگیم دستت درد نکنه آقا بدرد ما نمیخوره:hapydancsmil: مینا تو فکر کن مرجان های رنگارنگ رو میگه فقط من میدونم چی به چیه:hapydancsmil: جوزف پل شریعتی هم دوست دارم منم میام:hapydancsmil: 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 بروووووووووووووووووووووووووووووووووو مرجان کیه؟ چرا این همه من مورد بی مهری و بی اعتمادی قرار گرفته ام آیا بهتر نبود همون اول به جا مرجان بگم میخوام برم تو اقیانوس اطلس دنبال قوطی کنسرو و کفش بگردم 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 مینا میبرمت همونجا که میفروشن همینا که میگینمیدونم چیه ولی تو اون نقاشیتو قبلش بکش بعد با خودت بیار بعد میریم اونجا میگیم میخوایم تستشون کنیم بعد رنگ کن نقاشیتو بعد میگیم دستت درد نکنه آقا بدرد ما نمیخوره:hapydancsmil: مینا تو فکر کن مرجان های رنگارنگ رو میگه فقط من میدونم چی به چیه:hapydancsmil: جوزف پل شریعتی هم دوست دارم منم میام:hapydancsmil: بروووووووو راضیه ما از اون خانواده هاش نیستیم یا وارد مغازه نمیشیم یا بشیم دست خالی بیرون نماییم آره اونو که منم میدونم مرجان خانوم کیه خدا عالمه 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 چرا این همه من مورد بی مهری و بی اعتمادی قرار گرفته امآیا بهتر نبود همون اول به جا مرجان بگم میخوام برم تو اقیانوس اطلس دنبال قوطی کنسرو و کفش بگردم کفش دوس دارم منم میام:hapydancsmil: 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 بروووووووو راضیه ما از اون خانواده هاش نیستیمیا وارد مغازه نمیشیم یا بشیم دست خالی بیرون نماییم آره اونو که منم میدونم مرجان خانوم کیه خدا عالمه خب پس ازین مداد رنگی سوسمار نشانا برا من هم بگیر:hapydancsmil: نه اونی که تو فکر میکنی نیست یه مرجان خانوم دیگه ست:hapydancsmil: 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 چرا این همه من مورد بی مهری و بی اعتمادی قرار گرفته امآیا بهتر نبود همون اول به جا مرجان بگم میخوام برم تو اقیانوس اطلس دنبال قوطی کنسرو و کفش بگردم این مظلوم نمایی ها باعث نمیشه که ما اصل مطلب یادمون بره هاااااااا این مرجان کیست 4
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 بروووووووو راضیه ما از اون خانواده هاش نیستیمیا وارد مغازه نمیشیم یا بشیم دست خالی بیرون نماییم آره اونو که منم میدونم مرجان خانوم کیه خدا عالمه خب دیگه لو رفت اسمش مرجان بود یعنی مرجان صداش میزدن منم بهش میگفتم بلا گرفته خوشش میومد خارجکی بود،یه کشور شمال ایران بود یه روز رفت دیگه برنگشت ما موندیم حیررون و خیره!خیره شدیم...به چی؟ به آفاق مغربی دوس داریم برگرده امید داریم هنوز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 خب دیگه لو رفتاسمش مرجان بود یعنی مرجان صداش میزدن منم بهش میگفتم بلا گرفته خوشش میومد خارجکی بود،یه کشور شمال ایران بود یه روز رفت دیگه برنگشت ما موندیم حیررون و خیره!خیره شدیم...به چی؟ به آفاق مغربی دوس داریم برگرده امید داریم هنوز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برمیگرده:hapydancsmil: بترک جوزف 3
Moment 15228 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 برمیگرده:hapydancsmil:بترک جوزف میخوای باور نکن همینه زندگی 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 میخوای باور نکنهمینه زندگی چرته این چیزا:hapydancsmil: 3
ارسال های توصیه شده