Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Gandom.E گفته است: میدونستم اینقد خوجال میشی زودتر بهت هدیه نمیدادم:ws28: آره پسش بیگیر 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Gandom.E گفته است: میدونستم اینقد خوجال میشی زودتر بهت هدیه نمیدادم:ws28: دیلین دیلینگ :ws28: جزف کجایی که تاپیکتو کلی ارزشمند کردیم :ws28: اصن اون زمانی که ما از کنار این تاپیک گذشتیم ارزشمند شد چه برسه الان 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ من رفتم:hapydancsmil: هدیه هم نگرفتم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Mina Yousefi گفته است: :ws28: اصن اون زمانی که ما از کنار این تاپیک گذشتیم ارزشمند شد چه برسه الان واللا به غرعان :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Gandom.E گفته است: اگر دقت کنیم متوجه میشیم که جوزف این تاپیکو فقط محض اسپم زده چون خودش شدیدا طرفدار اسپمه نظرت چیه اینجا رو با اسپم منور کنیم؟؟؟:hapydancsmil: دوستان از همتون به خاطر اسپم بارون تایپیک ممنونم اومدم این همه اسپم باارزش رو دیدم اشک تو چشام حلقه زد:shad::shad: اصلا یه وضعی یعنی میخوام بگم دمتون گرم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Mina Yousefi گفته است: جوزف = اسپــــــــــــــــــــــــم اصلا تو خونشه دقیقا همینه بار دیگه ای نداره محله اسپم فقط منکه پایه ام بزن بریم بنظرم بریم پروفشو بترکونیم یعنی واقعا اینقد تابلو بود هدفم حالا میخواید پروفم منور بشه 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ خب الحمدلله دل خلق الله رو شاد کردیم خدام دل مارو شاد میکنه نه ما به همون منور کردن تاپیک قانعیم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Gandom.E گفته است: خب الحمدلله دل خلق الله رو شاد کردیم خدام دل مارو شاد میکنه نه ما به همون منور کردن تاپیک قانعیم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: واقعا ها اصلا نظرم بـِن کـُن عوض شد واقعا بهترین هدیه دنیا شادی قلبو مومنینهنخسوزن قلوب مومنینه نواندیش مرسی بابت شفاف سازی 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ jozef گفته است: واقعا هااصلا نظرم بـِن کـُن عوض شد واقعا بهترین هدیه دنیا شادی قلبو مومنینهنخسوزن قلوب مومنینه نواندیش مرسی بابت شفاف سازی پس تا حالا فک میکردی چیه؟؟؟دست بکشید از این همه لذات دنیوی..کمی ام به فکر آخرتتون باشین:zadan: آیا بهترین هدیه چیزی بجز شاد کردن قلوب مومنین نواندیش است؟؟؟ آیا فک کردن به چیزی غیر از این کار خوبی سسسسسست؟؟؟آخ آخ آخ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Gandom.E گفته است: پس تا حالا فک میکردی چیه؟؟؟دست بکشید از این همه لذات دنیوی..کمی ام به فکر آخرتتون باشین:zadan: آیا بهترین هدیه چیزی بجز شاد کردن قلوب مومنین نواندیش است؟؟؟ آیا فک کردن به چیزی غیر از این کار خوبی سسسسسست؟؟؟آخ آخ آخ پَکیج پَکیج شَتَک شَتَک یعنی همینه که میگی 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ jozef گفته است: پَکیج پَکیجشَتَک شَتَک یعنی همینه که میگی اصن خوشم میاد از اسپم متنفریاااااا:ws28: عـــــــــــَره 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Gandom.E گفته است: اصن خوشم میاد از اسپم متنفریاااااا:ws28: عـــــــــــَره خیلی زیاد حالت تهوع بهم دست میده 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ انقد اسپم میکنید بالاخره من متوجه نشدم منظور از ایجاد این تاپیک چی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Mina Yousefi گفته است: انقد اسپم میکنید بالاخره من متوجه نشدم منظور از ایجاد این تاپیک چی بود؟ کادو هدیه سوغاتی :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Hanaaneh گفته است: کادوهدیه سوغاتی :hapydancsmil: بالاخره کی چی دوست داره؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Mina Yousefi گفته است: بالاخره کی چی دوست داره؟ هرکی هرچی دوست داره دیگه مثلا من تو رو دوست دارم تو منو دوست داری من نگاه تو رو میخوام روی ماه تورو میخوام:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Hanaaneh گفته است: هرکی هرچی دوست داره دیگهمثلا من تو رو دوست دارم تو منو دوست داری من نگاه تو رو میخوام روی ماه تورو میخوام:hapydancsmil: نه بابا من که کسی و دوست ندارم بزار بگم من چیا دوست دارم پول پول پول طلا طلا طلا کیف و کفش چرم و............. نگاه من چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Mina Yousefi گفته است: نه بابا من که کسی و دوست ندارم بزار بگم من چیا دوست دارم پول پول پول طلا طلا طلا کیف و کفش چرم و............. نگاه من چیه؟ خودت خبر نداری دیگه اما عاشق منی:hapydancsmil: اااا مینا حواست بود چندبار پول وطلا نوشتی:hapydancsmil: نگاه تو چیه، چیه؟ نگاه تو نگاهه دیگه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ بهمن، ۱۳۹۲ Hanaaneh گفته است: خودت خبر نداری دیگهاما عاشق منی:hapydancsmil: اااا مینا حواست بود چندبار پول وطلا نوشتی:hapydancsmil: نگاه تو چیه، چیه؟ نگاه تو نگاهه دیگه:hapydancsmil: نه بابا عشق چیه کشکه آره دیگه برای تاکید بیشتر بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده