Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ بهترین هدیه دنیا دوست داشتنهنظر مثبت شما هم مساعده؟ 24 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ فعال شدی جدیدا منم موافقم اما واسه خانواده و لاغیر الهیییییی این عکسه خیلی قشنگه چرا دل من رو میسوزونی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم بابام رو میخوام 11 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ بله نظر مثبت منم همینو میگه هم خونواده، هم دوستان، هم آشنایان، هم همه :دی 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ عکس خیلیییییییییییییییی جالب و خوب بود محبت کردن و دوست داشتن کسایی که وجودشون ارزش داره خیلییییییییییی از همه چیز دنیا مهمتره تو این دنیا تنها چیزی که جایگزینش پول نمیشه محبته اونم نه به هر کس هیچ مال و ثروتی برابری نمیکنه محبتی که پدرم مادرم خانودام نسبت بهم دارنو................. دوست داشتن مقدسه و فراتر از هر چیزی هست قربون بابام برم 7 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ ببخشید من بدون دعوت اومدم... مرسی، خیلی عکس خوبی بود... واقعا همینطوریه ...دوست داشتن و محبت با ارزشه چون بزرگترین سرمایه هر خانواده همینه الان که این عکسو دیدم خیلی دلم گرفت چون فکر کنم نزدیک یک ماه میشه که بابامو بغل نکردم قربون همه پدرو مادرا 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ متاسفانه اصلا موافق نیستم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ ببخشید من بدون دعوت اومدم... مرسی، خیلی عکس خوبی بود... واقعا همینطوریه ...دوست داشتن و محبت با ارزشه چون بزرگترین سرمایه هر خانواده همینه الان که این عکسو دیدم خیلی دلم گرفت چون فکر کنم نزدیک یک ماه میشه که بابامو بغل نکردم قربون همه پدرو مادرا خواهش میکنم خوشحال شدم تشریف آوردید 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ متاسفانه اصلا موافق نیستم خب بهترین هدیه چیه؟اگه گفتی 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ خب بهترین هدیه چیه؟اگه گفتی هدیه ، هدیه اس بهترین و.... نداره فقط هدیه اس همین 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ هدیه ، هدیه اس بهترین و.... نداره فقط هدیه اس همین اخب ما ایرانی هستیم،اکثرا توی کار ترین ها هستیم 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ اخب ما ایرانی هستیم،اکثرا توی کار ترین ها هستیم خیلی وقته با هیچ هدیه ای نه خوشحال میشم نه ناراحت پس در نتیجه مهم نیست چی باشه 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ خیلی وقته با هیچ هدیه ای نه خوشحال میشم نه ناراحت پس در نتیجه مهم نیست چی باشه خدا وکیلی سازمان سنجش قبل از کنکور پاسخنامه رو به عنوان هبه بهت میداد خوشحال نمیشدی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ خدا وکیلی سازمان سنجش قبل از کنکور پاسخنامه رو به عنوان هبه بهت میداد خوشحال نمیشدی؟ نه نمیشدم چون کار انسانی نبود 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ نه نمیشدم چون کار انسانی نبود کلی تحت تاثیر قرار گرفتم خدایی ولی من نمیتونستم دست توکلی رو رد کنمبا اون سن بیاد به من پاسخنامه بده خب زشته ازش نگیرم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ کلی تحت تاثیر قرار گرفتم خداییولی من نمیتونستم دست توکلی رو رد کنمبا اون سن بیاد به من پاسخنامه بده خب زشته ازش نگیرم آره خُب تفاوت من و شما زمین است تا آسِمان معلومه که میگیری نمیگرفتی باید تعجب میکردم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ آره خُب تفاوت من و شما زمین است تا آسِمان معلومه که میگیری نمیگرفتی باید تعجب میکردم نه دیگه من نذاشتی بقیش رو بگم...پرا همه در مورد من بد فکر میکننمن پاسخنامه رو ازش میگرفتم بعدش که می رفت آتیش می زدم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ نه دیگه من نذاشتی بقیش رو بگم...پرا همه در مورد من بد فکر میکننمن پاسخنامه رو ازش میگرفتم بعدش که می رفت آتیش می زدم تو چشای من نیگاه کن:179: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ تو چشای من نیگاه کن:179: خب وقتی یه نسخه ازش کپی کردم دیگه نسخه اصلی رو میخوام چیکار به نظرت؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ خب وقتی یه نسخه ازش کپی کردم دیگه نسخه اصلی رو میخوام چیکار به نظرت؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ آدم وسوسه میشه خبخیلی سخته...اصلا چرا الان من خودم رو تو موقعیت انداختم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده