nikanati 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ فک میکنم دیگه آبا از اسیاب افتاده و فرصت خوبیه تا از غول دیروز صحبت کنیم.البته با ارزوی موفقیت برای تک تک عزیزان که همه تلاششونو کردن هر انسان زمانی پیروز است که بتواند در پایان کار بگوید: من آنچه در توان داشتم انجام دادم. 3 لینک به دیدگاه
mitra691 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ من گروه معماری رو امتحان دادم ،سوالا به نظرم سخت بود مخصوصا تاریخ 1 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ سلام وای من سوالاتو دیدم شوکه شدم به نظرک خیلی سخت بود هیچی دیگه آبمیوه کیکمو خوردم و شروع کردم بیشتر سوالات رو دو گزینه شک داشتم که مجبور به 10-20-30-40 شدم در کل نمیدانم چطور دادم کاش زودتر جوابای سوالا بیاد ببینم چی کردم 2 لینک به دیدگاه
nikanati 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ نمیدونم از کدوم درس بگم نمیدونم واسه شمام پیش اومد تو ترمو با اینکه سوال راحتی بود بعضیشان ولی جواب تو گزینه ها نبود . سینتیکم که طراحش رو یه مبحث گیر کرده بود بنده خدا امیدم به سینتیک بود که اونم پر:-) حرارتش خیلی مفهومی بود.به نظرم تیپ سوالای امسال مثل دهه ۸۰ بود .امیدوارم نتیجه ای زحماتی که کشیدیم ببینیم نه بابا من پاسخنامه بیاد عمرا نگاه کنم دیگه هرچی بود تموم شد به سلامتی 2 لینک به دیدگاه
nikanati 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ من گروه معماری رو امتحان دادم ،سوالا به نظرم سخت بود مخصوصا تاریخ چه میدونم والا از جون ما چی میخوان:-)انشا...شمام موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ دفترچه سوالاتش رو از لینک زیر می تونید دانلود کنید: دانلود دفترچه سوالات 4 لینک به دیدگاه
nikanati 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ دفترچه سوالاتش رو از لینک زیر می تونید دانلود کنید: دانلود دفترچه سوالات یعنی کسی هست حوصله داشته باشه بشینه بررسی کنه:-( 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ یعنی کسی هست حوصله داشته باشه بشینه بررسی کنه:-( حالا ما گذاشتیم، هرکی حسشو داشت دیگه 2 لینک به دیدگاه
nikanati 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ حالا ما گذاشتیم، هرکی حسشو داشت دیگه بله درست میگید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ فک میکنم دیگه آبا از اسیاب افتاده و فرصت خوبیه تا از غول دیروز صحبت کنیم.البته با ارزوی موفقیت برای تک تک عزیزان که همه تلاششونو کردن هر انسان زمانی پیروز است که بتواند در پایان کار بگوید: من آنچه در توان داشتم انجام دادم. اول از همه باید بگم که وقت آزمون خیلییییییییییی کم بود.چون سوالا رو خیلیییییییییی محاسباتی داده بودن. من به مرور نرسیدم. خیلی از سوالا رو نصفه رها کرده بودم. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ نمیدونم از کدوم درس بگم نمیدونم واسه شمام پیش اومد تو ترمو با اینکه سوال راحتی بود بعضیشان ولی جواب تو گزینه ها نبود .سینتیکم که طراحش رو یه مبحث گیر کرده بود بنده خدا امیدم به سینتیک بود که اونم پر:-) حرارتش خیلی مفهومی بود.به نظرم تیپ سوالای امسال مثل دهه ۸۰ بود .امیدوارم نتیجه ای زحماتی که کشیدیم ببینیم نه بابا من پاسخنامه بیاد عمرا نگاه کنم دیگه هرچی بود تموم شد به سلامتی خصوصا سوالات فوگاسیته.برای حلش بسط داده بود.نمیدونستم چطور از بسط استفاده کنم. راکتور سوالاش خوب بود.هر چند که همه رو میکس داده بود. حرارت سوالا و جوابا خیلی نزدیک هم بود بیشترش از فصل جابه جایی اومده بود.سر جلسه هنگ کردم. 3 لینک به دیدگاه
nikanati 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ خصوصا سوالات فوگاسیته.برای حلش بسط داده بود.نمیدونستم چطور از بسط استفاده کنم. راکتور سوالاش خوب بود.هر چند که همه رو میکس داده بود. حرارت سوالا و جوابا خیلی نزدیک هم بود بیشترش از فصل جابه جایی اومده بود.سر جلسه هنگ کردم. دقیقت بحث فوگاسیته تیپ سوالاش اصلا مشابه نبود که هیچ به قول شما بسط و چیزای جدید بود.حرارت چون همش توضیحی و مفهومی بود بین 2تا گزینه میموندم همش.دو تا سوال بود نمیدونم یادتونه یا نه مربوط به یخچال و یکی هم مربوط به تغییرات کل انتروپی با اینکه سوال ساده ای بود ولی به ج نمیرسیدم.شما پیش بینی میکنید چه رتبه ای بیارید؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ دقیقت بحث فوگاسیته تیپ سوالاش اصلا مشابه نبود که هیچ به قول شما بسط و چیزای جدید بود.حرارت چون همش توضیحی و مفهومی بود بین 2تا گزینه میموندم همش.دو تا سوال بود نمیدونم یادتونه یا نه مربوط به یخچال و یکی هم مربوط به تغییرات کل انتروپی با اینکه سوال ساده ای بود ولی به ج نمیرسیدم.شما پیش بینی میکنید چه رتبه ای بیارید؟؟ یخچال و که وقت نکردم نگاه کنم.آنتروپی هم یادمه سخت به جواب میرسید واقعا نمیدونم. 2 لینک به دیدگاه
nikanati 80 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۲ یخچال و که وقت نکردم نگاه کنم.آنتروپی هم یادمه سخت به جواب میرسید واقعا نمیدونم. همه میگن این سختی به نفعمونه .انشا... هر چی نتیجش باشه خیر باشه.شمام موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ اول از همه باید بگم که وقت آزمون خیلییییییییییی کم بود.چون سوالا رو خیلیییییییییی محاسباتی داده بودن. من به مرور نرسیدم. خیلی از سوالا رو نصفه رها کرده بودم. عیب نداره امسال نشد سال دیگه گیرم هول هولکی ارشد گرفتیم کلی دیگه عمر مونده من شخصا از خدامه قبول نشم سر جلسه هم از بس خونده بودم وقت زیادم آوردم:hapydancsmil: در کل ایشاله هر چی خیره بشه ولی مهمتر از درس کاره 2 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ یخچال و که وقت نکردم نگاه کنم.آنتروپی هم یادمه سخت به جواب میرسید واقعا نمیدونم. راستی بی خیال یخچال منم مدال میخوام ببین میشی پارتی چندتا بهم بدن 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ همه میگن این سختی به نفعمونه .انشا... هر چی نتیجش باشه خیر باشه.شمام موفق باشید امیدوارم. لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ عیب نداره امسال نشد سال دیگه گیرم هول هولکی ارشد گرفتیم کلی دیگه عمر مونده من شخصا از خدامه قبول نشم سر جلسه هم از بس خونده بودم وقت زیادم آوردم:hapydancsmil:در کل ایشاله هر چی خیره بشه ولی مهمتر از درس کاره نرگس سال دیگه تو حس درسو داری؟؟ آره کار مهمتره. 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ راستی بی خیال یخچال منم مدال میخوام ببین میشی پارتی چندتا بهم بدن بستگی داره پارتی ت کی باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده