Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ من امروز تو نیروگاه از دوستان مهندسی برق هم این سوال رو پرسیدم و دقیقا مراحل مختلف کاشت داشت و برداشت علامت سوال روی سر دوسان رو مشاهده کردمفقط به همین ترانس جریان به عنوان المانی که به صورت سری در مدار به کار میره اشاره شد که اونم ما همیشه به عنوان یک تجهیز اندازه گیری نگاه میکنیم نه ذات مبدلش چون مبدل بودنش صرفا برای مدار و ما هیچ کارایی خاصی نداره خلاصه اینکه این سوال عجب سوالی بود نظر دوستان بنده هم مثل من سنجش روان دانشجویان بوده! بازم میگم ترانس جریان جواب سواله 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ بازم میگم ترانس جریان جواب سواله من با حرف شما کاملا موافقم ولی کاش خواهر این دوستمون خودش میومد و سوالش رو مطرح میکرد انگار هرمنوتیک گفتار به شمال از شمال غربی هم سری زده! 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ من با حرف شما کاملا موافقم ولی کاش خواهر این دوستمون خودش میومد و سوالش رو مطرح میکرد انگار هرمنوتیک گفتار به شمال از شمال غربی هم سری زده! آره راستی به خازن و مقاومت و سلف ...ممریستور جدیدترین قطعه هم اضافه کنید 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ آرهراستی به خازن و مقاومت و سلف ...ممریستور جدیدترین قطعه هم اضافه کنید ودیود! 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ ودیود! نه این ممریستور رو در کنار سه المان اصلی تو مدارات قرار دادن....... 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۲ من همین از دستم برمیومد ... فقط از استارتر خواهش میکنم که وقتی جوابو فهمید بیاد مارو از جهل و نادانی دربیاره حتما ، البته اگه سر كاري نباشه من با حرف شما کاملا موافقم ولی کاش خواهر این دوستمون خودش میومد و سوالش رو مطرح میکرد انگار هرمنوتیک گفتار به شمال از شمال غربی هم سری زده! باور كنيد عين سوال رو از شما پرسيدم! منم به همين نتيجه رسيدم كه استاد بچه ها رو سر كار گذاشته عجب استادايي پيدا ميشن! 3 لینک به دیدگاه
kazemnavidi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ المان مقاومت در برق موازی برای تجهیزات با امپدانس بی نهایت مثل ترانس ولتاژ و سری برای حفاظت جریانی و مدارات rc و ساختن نول مصنوعی برای خروجی های مثلث 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ المان مقاومت در برق موازی برای تجهیزات با امپدانس بی نهایت مثل ترانس ولتاژ و سری برای حفاظت جریانی و مدارات rc و ساختن نول مصنوعی برای خروجی های مثلث سلام دوست عزیز میشه یک کمی واضح تر توضیح بدین 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ جواب سوال بالارو دادن .......سوال نپرسیدن مجید 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ جواب سوال بالارو دادن .......سوال نپرسیدن مجید منم منظورم این بود که پاسخ واضح تر باشه 3 لینک به دیدگاه
alienergy 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ با سلام خدمت بچه های برق در مورد طراحی یک سیستم انرژی خورشیدی برای لوازم الکتریکی معمول به کمک نیاز دارم لطفا کمکم کنید لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ با سلام خدمت بچه های برق در مورد طراحی یک سیستم انرژی خورشیدی برای لوازم الکتریکی معمول به کمک نیاز دارم لطفا کمکم کنید سلام علی آقا سوالت رو خیلی کلی پرسیدی. اگه میشه یه مقدار جزئی تر توضیح بده دقیقا دنبال چی هستی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده