رفتن به مطلب

صندلی داغ maryam39 عزیز

ارسال های توصیه شده

نکتهَ: اکه ما به شهر به عنوان یه مشکل نگاه کنیم برای حل اون مشکل باید تمامی ابعاد جنبه های مشکلو بشناسیم و برای شناسایی این مشکلا احتیاج به یه کلید هست یا بهتر بگم شاه کلید که در واقع اون شاه کلید شهرسازیه

لزوم شناسایی جنبه های مختلف مشکل هم میان رشته ای یعنی لزوم میان رشته ای بودن شهرسازی رو میرسونه:ws3:

درد دل بودن البت دیگه جا پیدا نکردم گفتم اینحا بگم:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام

خوبی ؟

چه خبر ؟

دیگه چه خبر ؟

چرا فک میکنی طراحی شهری نتیجشو زود میتوینی ببینی ؟

طراحی شهری رو تعریف کن ؟

نظرت در مورد فرآیند طراحی شهری چیه ؟

الکساندر رو میشناسی ؟ یکی از کتاباشو بگو ؟

دیگه چطوری ؟

همینا فعلا :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

خب بالاخره ما اومدیم!

اول از همه سلام742019_trenchcoat.gif

خوبی؟

چه خبرا؟

خب بریم سراغ سوالات

چی شد که این دانشگاه قبول شدی؟

خرخونی؟

آیا رشته ای که انتخاب کردی رو بهش علاقمند شدی؟

بین بر و بچز هم گروهیت بالاتری؟ متوسطی؟ یا خدا نکرده پایین تر؟703419_teehee.gif

قسمت شهرسازی نواندیشان رو چه جوری میبینی؟

به نظر من رشته شما بیشتر هنری تا مهندسی، اینو قبول داری؟

اگه برگردی به دوران کنکور بازم همین رشته رو انتخاب میکنی؟3719_washmachine.gif

برای موضوع پایان نامه دوره کارشناسی، چی رو پیشنهاد میکنی؟

فعلا همینا61819_v88xre1zs6vsxav9.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام مريم جان

ببخشيد كه پابرهنه اومدم تو صندلي داغت. نميخوام سوال بزارم. فقط خواستم يه چيزي بگم.

وقتي اومدم اينجارو ديدم براي مريم خيلي خوشحال شدم و براي خودم خيلي ناراحت. آخه هفته پيش من روي صندلي داغ نشسته بودم اما غير از يكي دوتا از بچه هاي شهرسازي و سلامت(كه رشتش شهرسازي نبود) كس ديگه اي ازم سوال نپرسيد. به نظر خودم ميتونه دوتا دليل داشته باشه: يا بچه هاي شهرسازي منو نميشناسن(البته ميتونستن باسوالاتشون بيشترباهام آشنا بشن) و نيومدن يا لايق ندونستن(حتي محمدعارف عزيز):icon_pf (34):

از كسي دلگير نيستم فقط خواستم بگم كه ................

بازم ازت معذرت ميخوام مريم جون. اميدوارم دوستات با سوالاتشون حسابي صندليتو داغ كنن. والا ما كه يخ زديم رو اين صندلي:sad0:

سلام ستاره جان:icon_gol:

خواهش میکنم

من خودم این جوریم که ممکنه چند روز بیام انجمن ولی هیچ پستی نذارم و بعد یهو بیام و همه جا از خودم پست دروکنم:ws3:

در مورد تاپیک شما هم میخواستم بیام سوال بپرسم. بعد دیدم سلامت جان کلی ازت سوال پرسیده و حسابی سوزوندت! و بعد هم که ماجرای مریضی ایشون و باقی حواشی که بوجود اومد یه کم حواسمو از موضوع اصلی پرت کرد.:5c6ipag2mnshmsf5ju3

به هر حال من معذرت می‌خوام:icon_pf (34):

جبران می‌شود گلی :icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام ستاره جان:icon_gol:

خواهش میکنم

من خودم این جوریم که ممکنه چند روز بیام انجمن ولی هیچ پستی نذارم و بعد یهو بیام و همه جا از خودم پست دروکنم:ws3:

در مورد تاپیک شما هم میخواستم بیام سوال بپرسم. بعد دیدم سلامت جان کلی ازت سوال پرسیده و حسابی سوزوندت! و بعد هم که ماجرای مریضی ایشون و باقی حواشی که بوجود اومد یه کم حواسمو از موضوع اصلی پرت کرد.:5c6ipag2mnshmsf5ju3

به هر حال من معذرت می‌خوام:icon_pf (34):

جبران می‌شود گلی :icon_redface:

خواهش ميكنم عزيزم. من منظورم اصلا به تو نبوداااااااا

فقط دلم ميخواست يه شخصي اين پيغاممو بخونه. همين:icon_gol:

موفق باشي

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب سری دوم سوالامو همینجا بپرسم که اسپم نشه :ws3:

:ws3:

1. چرا تو صندلی داغ ستاره سوال نپرسیدی؟ کجا بودی؟ چیکار می کردی؟ تو پست قبلیم گفتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

2. به نظرت صندلی داغ شهرسازی باید چجوری باشه؟؟ ینی محوریتش چی باشه بیشتر که حسابی داغ شه؟؟؟؟ :gnugghender:

صندلی داغ باید داغ باشد صندلی داغی که داغ نباشد صندلی داغ نیست :ws3::whistle:

محوریتش همین درسا و اینا هست خوبه به نظرم میشه یه کم از دانشگاه طرف اگه مایل باشه و بعضا خاطراتش هم پرسید:ws3:

3. یکم در مورد طرح 3 توضیح بده.. ببینم روند کارتون چجوریاس! :ws38:

طرح ۳ مون که پیش نیازش حمل و نقل بود در واقع پیاده کردن همون درسای حمل و نقل واسه یه نمونه موردی هستش. یه میدان و خیابان رو در نظر میگیریم بعد میام اول مرحله شناخت رو انجام میدیم (از کاربری های اطرافش گرفته تا ایستگاه های اتوبوس و پلان و مقطع خیابون و ظرفیت خیابون و چیزای دیگه) بعد باتوجه به اینا طراحی میکنیم( طراحی میتونه بسته به محلی که هستیم شامل چپ گرد راست گرد و قطره و اینا باشه). به طور کلی خیابون و پیاده رو و میدون رو از اول طراحی میکنیم.

4. از نقشه برداری چی فهمیدی؟ چیا یادته ازش؟

کلاس نقشه برداری کلاس شدیدا پرباری بود :ws28:چون ساعتش ۲ تا ۴ بود و استاده هم واسه پاور پوینت چراغا رو خاموش میکرد همه با خیال راحت می‌خوابیدیم :ws28:فقط نامرد هر از چند گاهی بیدارمون میکرد و ازمون سوال می‌پرسید ما هم اینجوری:w58:

فقط وقتی واسه امتحان جزوه رو خوندیم یه چیزایی دستگیرمون شد:ws3:

الان بعد از ۲ ترم فقط کارایی رو که عملی با بچه ها انجام دادیم یادمه:banel_smiley_4:

اندازاه‌گیری فاصله بین دو نقطه بعد ارتفاع نقاط مختلف که میشد باهاش نقشه توپوگرافی رو بدست آورد و ...:ws37:

5. به عنوان مدیر بخش میزگرد یه موضوع جنجالی بگو که همه بچه های شهرسازو درگیر خودش کنه :w02:

یه موضوعی که ذهن خودمو درگیر کرده اینه که به هرکی میگم شهرسازی میخونم میگه خوش به حالت کلی پول توشه ولی من که کلا پولی نمیبینم:ws3: یعنی مثه بقیه رشته‌ها معمولیه اونجور پول قلمبه ای که آدم رو ذوق مرگ کنه نیس :icon_razz:می‌خواستم ببینم کسی خبر داره این موضوع چجوریاست؟آیا فقط اسممون بد در رفته؟:banel_smiley_4:

6. رشته شهرسازی و چند درصد علم ، چند درصد هنر می دونی؟۶۰ تا ۷۰ درصد علم بقیش هنر (تو کارشناسی البته)

7. فرض کن رو یه برج 40 طبقه واستادی، از شهری که زیر پاته چی می بینی؟

پویایی شهر و زندگی ای که درش جریان داره:hapydancsmil:

8. هیجان انگیزترین قسمت رشتمون چیه؟ کارایی گروهی و کارای عملی (یکی از هیجان انگیزترین کارا واسه من وقتاییه که میریم سر سایت واسه برداشت معمولا هم خودمونو مهمون میکنیم خلاصه خیلی خوش میگذره :hapydancsmil:)

9. جمله های زیرو با یه کلمه یا عبارت تخصصی شهرسازی کامل کن:

طرح بستن دولا دولا نمیشه.:ws3:

موش تو سوراخ جا نمیشد دوستاش هم با خودش میورد سر کلاس(تو سوراخ):banel_smiley_4:

هرکه نرم افزارش بیش نمره اش بیش تر.:icon_pf (34):

استاد طرحو بردمون جهنم ، گفت سواتشو بنویسین:banel_smiley_4:

آن ............ کزو ................... جای پری بود، ............. چون پری ............... بود.اینو اصلشم نشنیدم. چی بگم آخه:ws28::ws52:

خوشگلا باید تقلب برسونن:ws3:

تعداد واحای پاش شده رو آخر پاییز می شمرن.:ws3:

شبا که ما می خوابیم شهرداری میاد همه این مخزن‌های زباله رو جمع می‌کنه :hanghead:

یه ست ماژیک تاچ دارم، کسی نداره

اتل متل توتوله.:hanghead: خدایی انتظار داری با این جمله تخصصی شهرسازی بگم عایا؟:icon_pf (34):

10. 3 تا جمله در مورد شهرسازی بگو که با خوندنش محو شه آدم.

شهرسازی تلاش برای تجلی زیبای چشم اندازهاست درآیینه ی وضع موجود

این خودش به اندازه سه تا جمله مفهوم داشت:ws3:

مرسی :ws3:

خواهش می‌کنم:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بابا حالا شما ازین شکلکه استفاده می کنی به نظرتون من چرا این شکلیم؟؟؟؟؟ :dancegirl2:

به جون خودم تو انجمن اهل این کارا نیستم :ws3:

نگاه کن خودتم معترف شدی که هستی:ws3: حالا میگی تو انجمن نه:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

سلام

خوبی ؟

خوبم ممنون:icon_gol:

چه خبر ؟

سلامتی:w16:

دیگه چه خبر ؟

بدبختی های روزمره:4564::ws3:

خب چون مقیاسش از کارای برنامه ریزی کوچیک تره نتایج رو هم زودتر میشه دید

طراحی شهری رو تعریف کن ؟

طراحی فضاهای شهری، یه جوری که بشه توش تعاملات خوبی بین مردم شکل بگیره براشون جذابیت داشته باشه و چگونگی اش متناسب با اقلیم هر محیطی متغیره

نظرت در مورد فرآیند طراحی شهری چیه ؟

خیلی فرآیند جالبیه. یک فرآیند که تضمین میکنه جوابی که پیدا میشه بهترین جواب ممکن هستش و قابل اجرا هم هست. کتابی که با همین اسم از دکتر بحرینی خوندم بسیار کتاب خوبی بود

الکساندر رو میشناسی ؟ یکی از کتاباشو بگو ؟تقریبا:icon_redface: معماری و راز جاودانگی

دیگه چطوری ؟همچنان خوبم :ws3:

همینا فعلا :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب بالاخره ما اومدیم!

اول از همه سلام742019_trenchcoat.gifسلام:ws3:

خوبی؟مرسی

چه خبرا؟سلامتی

خب بریم سراغ سوالات

چی شد که این دانشگاه قبول شدی؟خدا خواست

خرخونی؟نه اصلا:ws37:

آیا رشته ای که انتخاب کردی رو بهش علاقمند شدی؟آره دوسش دارم

بین بر و بچز هم گروهیت بالاتری؟ متوسطی؟ یا خدا نکرده پایین تر؟703419_teehee.gifتو موضوعات محتلف فرق داره مثلا همیشه از لحاظ حفظیات می‌لنگم(اصولا حافظه ندارم:banel_smiley_4:) ولی تحلیلام خوبه.(هنوز مغزم کار میکنه:ws3:) کلا بخوام بگم متوسط رو به بالام :w16:

قسمت شهرسازی نواندیشان رو چه جوری میبینی؟خیلی خوب ولی میتونه بهترم باشه

به نظر من رشته شما بیشتر هنری تا مهندسی، اینو قبول داری؟تا هنرو چی تعریف کنی ولی نه موافق نیستم:ws3:بینابینه

اگه برگردی به دوران کنکور بازم همین رشته رو انتخاب میکنی؟3719_washmachine.gifنمی دونم احتمالش زیاده ولی چیزایی دیگه هم بود که دوسش داشتم مثل ادبیات و هیچ وقت نشد که برم:sigh:

برای موضوع پایان نامه دوره کارشناسی، چی رو پیشنهاد میکنی؟یه چیزی که دغدغه ام باشه. مثلا بررسی این که چرا شوراها چیزی که قرار بود باشن نشدن و مشکل کجاست

فعلا همینا61819_v88xre1zs6vsxav9.gif

:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه

نبینم صندلیت سرد شه مریمی!!! :gnugghender:

واسه خالی نبودن عریضه به این سوالام پاسخ درست و کاملا تشریحی بدهید :w02:

1. یه تعریف کاملا اجتماعی از شهرسازی بگو.

2. یه تعریف اقتصادی اجتماعی از فضای شهری بگو.

3. یه تعریف جغرافیایی هنری از فضای شهری بگو.

4. فک کن می خوای یه پروژه انجام بدی، رو یک فضای شهری که راسته خیابونه اصلی شهره. این خیابون مشکل ترافیکی داره و پارکینگی هم تو محدوده وجود نداره. هیچ فرصتی هم تو محدوده واسه ایجاد پارکینگ نداریم. تو به عنوان طراح چه طرحی میدی؟؟

5. یکم از سوتیایی که تو دانشگاه میدی بگو (ترجیها شهرسازانه باشه :ws3:)

6. 5 تا پیشنهاد سازنده به شهردار تهران بده.

7. اولین وظیفه یک شهرساز چیه؟

8. یه جا یه چی در مورد مدل های کمی نوشته بودی.... :whistle: بگو ببینم مدل های کمی چیه؟ چی میگه؟ همه مدل هایی که میشناسی و نام ببر. (این ترم مدل های کمی دارم می خوام اطلاعاتم زیاد شه :ws3:)

9. یه بیت شعر بگو که توش این کلمات باشه (اگه پیدا نکردی از خودت بساز): صندلی ، پیچش ، نرمش ، تابش ، سوزش ، ترکش

10. یه داستان بنویس با واژگان کلیدی زیر :دی :

تولستوی ، محمد عارف خیابانی ، استخدام ، موش ، هوای پاک ، تئوری شکل شهر ، حیات جمعی ، برنامه ریزی مسکن ، آش ، توسعه ناپایدار ، تخت جمشید

خسته نباشی :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

124 هزا پیامبر را نام برده و با رسم شکل توضیح دهید؟

چرا تخم سگ فحش است ولی تخم مرغ نه؟

و یه معما

یه روز 5 نفر مزنن به بیابون از این 5 نفر دوتاشون برادرن. به نیمه های راه که میرسن یکی از برادرا تشنه اش میشه اون یکی میره براش آب بیاره وقتی میاد می بینه برادرشو کشتن. صاف میره یقه یکی از اون سه نفرو میگیره میگه تو کشتیش و درستم میگه از کجا میدونسته کار اونه؟

نه دیده نه و نه نشونه ای رو بدن قاتل هست.

از کجا میدونه.

اینم تست هوش شهرسازیه ها باید جواب بدی میتونه از مشاوه دوستان نخ سوزت وهید هیپوداموسم استفاده کنی:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
نبینم صندلیت سرد شه مریمی!!! :gnugghender:

واسه خالی نبودن عریضه به این سوالام پاسخ درست و کاملا تشریحی بدهید :w02:

چشم:icon_gol:

1. یه تعریف کاملا اجتماعی از شهرسازی بگو.

خیلی ساده بگم شهرسازی شناخت مردم شهره و برنامه ریزی برای همون مردم.

2. یه تعریف اقتصادی اجتماعی از فضای شهری بگو.

فضای شهری جایی هستش که تعاملات اجتماعی و اقتصادی مردم در اون شکل می‌گیره.

3. یه تعریف جغرافیایی هنری از فضای شهری بگو.

جغرافیای هنری جیه عایا؟:ws52::ws3:

4. فک کن می خوای یه پروژه انجام بدی، رو یک فضای شهری که راسته خیابونه اصلی شهره. این خیابون مشکل ترافیکی داره و پارکینگی هم تو محدوده وجود نداره. هیچ فرصتی هم تو محدوده واسه ایجاد پارکینگ نداریم. تو به عنوان طراح چه طرحی میدی؟؟

این مساله تو درسای خودت بود اینجا گفتی از من بپرسی؟:ws3: راستشو بگو پریسا:w02:

گزینه‌های مختلفی هست مثلا یکیش پارکینگ‌های زیرزمینیه که تو خارج انجام میشه. (یعنی فرض کن زیر خیابونو خالی میکنن یعد میشه پارکینگ:ws3:)

یکیش اینه که محدودیت‌های ترافیکی(هم شامل محدودیت در زمان‌های استفاده از ماشین شخصی هم هزینه‌های پارک کنار خیابون) اعمال بشه و بجاش حمل و نقل عمومی در اون حوزه ارتقاء پیدا کنه

اگر امکانش هست خیابون یک طرفه بشه و ترافیک اضافی از خیابان‌های جانبی عبور داده بشه

خیابون رو تعریض کرد حتی دوطبقه:دی

بعضی از کاربری‌هایی که خیلی ترافیک ایجاد می‌کنند رو به جای دیگری انتقال بدن

کاربری‌هایی که در اون منطقه هستن رو موظف کرد که خودشون پارکینگ رو برای مراجعه کنندگان تامین کنند مثلا پارکینگ زیرزمینی و در مجموعه‌ی خودشون پارکینگ رو حتما در نظر بگیرن

یه چیز دیگه که به ذهنم میرسه اینه که بعضی کاربری‌ها سرویس ایجاد کنن برای کارکنان و ...

اینا به ذهنم رسید:ws37:

5. یکم از سوتیایی که تو دانشگاه میدی بگو (ترجیها شهرسازانه باشه :ws3:)

ترم قبل برای طرح ۲ باید پاورپوینت درست می‌کردیم و طرح رو به صورت مختصر ارائه می‌کردیم

ما هم همین کارو کردیم اما تو هیچ قسمتش حرفی از افق طرح نزدیم چون اصلا نمی‌دونستیم باید افق طرح رو هم مشخص کنیم:ws3::ws3:

خلاصه این که استاد هم بعد از تموم شدن ارائه مون گفت شما افق طرحتون چند ساله بوده؟:ws38:

منم دیدم اگه هیچی نگیم خیلی بد میشه همون جا بلافاصله گفتم ده الی پونزده ساله (حالا جالبیش به این بود که دوستمم هم‌زمان داشت می‌گفت استاد ما نمیدونستیم باید افق طرح معلوم کنیم:ws28:)

استاده هم حرف منو فقط شنید :ws3:و کلی خوشش اومد از این ریزبینی ما و کلی ازمون تعریف کرد:5c6ipag2mnshmsf5ju3

6. 5 تا پیشنهاد سازنده به شهردار تهران بده.

۱.یه نظر سنجی و ارزیابی از پروژه‌هایی که انجام میده صورت بده که تا چه حد موفق بودن و فقط دنبال این نباشه که بتونه تعداد پروژه ها رو بیش‌تر کنه.:sigh:

۲.در زمینه‌ی بودجه‌های شهرداری شفاف سازی کنه چند درصد تو چه بخش‌هایی صرف شده و این بودجه‌ها از کجا اومده. (میدونم تخیلیه:hanghead:)

۳. نظارت بیش‌تری روی مدیران زیردست داشته باشه (البته اول باید روی خودش نظارت کنه)

۴.یه بازنگری کلی به فعالیت‌های فرهنگی شهرداری داشته باشه. فعالیت فرهنگی فقط شامل چاپ بنرهای n متر در n متر نمیشه. و تو این زمینه هم سعی کنه جبهه گیری سیاسی نداشته باشه به خصوص در مقاطع خاص که یه دفعه خیلی تابلو همه‌ی این‌ فعالیت‌ها جهت گیری می‌کنن:whistle:

۵. خدمات شهرداری‌ رو در مناطق مختلف تهران به سمت عدالت بیش‌تری پیش ببره.

7. اولین وظیفه یک شهرساز چیه؟

شناخت درست شهر و جریان‌های موجود در اون

8. یه جا یه چی در مورد مدل های کمی نوشته بودی.... :whistle: بگو ببینم مدل های کمی چیه؟ چی میگه؟ همه مدل هایی که میشناسی و نام ببر. (این ترم مدل های کمی دارم میخوام اطلاعاتم زیاد شه :ws3:)

مدل‌های کمی یک درس بسیار مهمی می‌باشد. :ws3:

درسیه که واسه رشته برنامه‌ریزی نیاز زیادی بهش داری:w16:

یه سری مدل‌هایی رو بیان میکنه که در واقع ساده شده‌ی واقعیت هست. مثلا میاد یه مدل ارائه میده واسه میزان اشتغال در مناطق مختلف و بعد بر اساس اون پراکندگی جمعیت رو در اون مناطق محاسبه می‌ کنه

این درسه واسه ما خیلی سخت گذشت چون تا آخرای ترم هیچی ازش نمی فهمیدیم:ws3: چون استاد هیچ مقدمه ای نگفت که اصلا مدل چی هست. اصلا خوردنیه پوشیدنیه چیه:4564:

واقعا هم سخت بود. یکی از دانشجوی های دکترا که اومده بود سر کلاسمون باورش نمیشد که ما لیسانسیم و اینا رو دارن به بچه‌های لیسانس یاد میدن:4564:

مدل‌های که خوندیم: مدل هنسن، AHP، AHP TOPSIS و مدل‌های جاذبه‌ای (تک قیدی محدودیت تولید سفر و جذب سفر و مدل جاذبه دو قیدی) و مدل لاری.

9. یه بیت شعر بگو که توش این کلمات باشه (اگه پیدا نکردی از خودت بساز): صندلی ، پیچش ، نرمش ، تابش ، سوزش ، ترکش

تا حالا تو عمرم هر چی سعی کردم جز ۱۲ بیتی که دوم راهنمایی سرودم هیچ شعری نشد بسرایم:ws3:

10. یه داستان بنویس با واژگان کلیدی زیر :دی :

تولستوی ، محمد عارف خیابانی ، استخدام ، موش ، هوای پاک ، تئوری شکل شهر ، حیات جمعی ، برنامه ریزی مسکن ، آش ، توسعه ناپایدار ، تخت جمشید

تولستوی محمد عارف خیابونی رو استخدام میکنه که موشها رو از خیابون های تهران جمع کنه:ws3: و هوای پاک رو برای شهر به ارمغان بیاره و اونم از تئوری‌ شکل شهر و حیات جمعی و برنامه‌ریزی مسکن استفاده میکنه و در نهایت با یه آش شله قلم کار باعث توسعه ناپایدار شهر میشه. :ws3:

تخت جمشید زیادی اومد دیگه ببخشید:5c6ipag2mnshmsf5ju3

خسته نباشی :icon_gol:

مرسی:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مرسی:icon_gol:

اول اینکه نه سوال درسمون نبود :دی فقط مشکلیه که الان همه جای شهرها به چش می خوره

دوم اینکه چرا اینقد می پیچونی سوالارو دختر؟؟؟؟ :دی

سوم اینکه منظورم از تعریف تعریف علمی و دقیق بود

چهارم اینکه .. دما چند درجه ست؟؟؟؟ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب چون مقیاسش از کارای برنامه ریزی کوچیک تره نتایج رو هم زودتر میشه دید

نمیدونم توضیح این بحث در اینجا مناسب هست یا نه، اما خوب چون توی این تاپیک مطرح شده من اینجا یکمی توضیح میدم شاید بشه بعنوان موضوع میزگرد هم مورد استفاده قرار بگیره ...

ببنید مقیاس کار طراحی شهری یکی از ابهام هایی هست که طراحی شهری با اون درگیره . در واقع اینکه بگیم مقیاس طراحی شهری از برنامه ریزی کوچکتره شاید در یک دید کلی درست باشه اما اینکه طراحی شهری رو یک کار خرد مقیاس بدونیم اشتباه محض هست. طراحی شهری از مقیاس کلان (شاید شهر) تا مقیاس خرد(شاید فضای شهری) و در مقیاس بین اینها فعالیت میکنه (نحوه برخورد با هر کدوم از مقیاسها متفاوت هست) پس مقیاس مشخصی براش قابل تعریف نیست. مسئله مقیاس برمیگرده به تعریف های اولیه از طراحی شهری که اونرو معماری بزرگ یا grand architecture اسم گذاری میکردند اما الان واقعا این مسئله منسوخ شده و کارایی نداره. در مورد نتیجه هم اینطور نیست که شما نتیجه کار طراحی شهری رو زود ببینید. چون کار طراحی شهری مستقیما با مردم در ارتباطه، یعنی چگونگی استفاده و رضایت مردم از فضای طراحی شده، و این خودش زمان میبره تا مشخص بشه که فضای طراحی شده چقد با سلیقه مردم جور بوده و یا اصطلاحا فضای موفقی بوده. از طرفی بعد زمان بعنوان یکی از ابعاد اصلی در طراحی شهری مطرح هست. و نتیجه کار طراحی شهری رو فقط در طولانی مدت میشه دید. شاید فضاهایی که از گذشته مونده مثل میدون های سن مارکو ، میدون وندام و ... ویا خیابان شانزه لیزه و امثالهم که تا الان بعنوان فضاهای موفق یادگار موندن گواهی بر این مسئله باشن .

• Like 4
لینک به دیدگاه
124 هزا پیامبر را نام برده و با رسم شکل توضیح دهید؟

:ws28:رسم شکل:ws28:رحم کنید تو رو خدا آقا وحید :icon_pf (34): از خود خدا هم بپرسی نمیتونه بگه:4564:

چرا تخم سگ فحش است ولی تخم مرغ نه؟ به همون علت که توله سگ فحشه ولی جوجه (یا به عبارتی جوجو ) تازه قربون صدقه هم محسوب میشه:ws3:

و یه معما

یه روز 5 نفر مزنن به بیابون از این 5 نفر دوتاشون برادرن. به نیمه های راه که میرسن یکی از برادرا تشنه اش میشه اون یکی میره براش آب بیاره وقتی میاد می بینه برادرشو کشتن. صاف میره یقه یکی از اون سه نفرو میگیره میگه تو کشتیش و درستم میگه از کجا میدونسته کار اونه؟

نه دیده نه و نه نشونه ای رو بدن قاتل هست.

از کجا میدونه.

نمی دونم:ws3: سرکاریه؟؟:icon_razz:

اینم تست هوش شهرسازیه ها باید جواب بدی میتونه از مشاوه دوستان نخ سوزت وهید هیپوداموسم استفاده کنی:ws3:

راهنمایی بدین:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اول اینکه نه سوال درسمون نبود :دی فقط مشکلیه که الان همه جای شهرها به چش می خوره

آره میدونم گلی شوخی کردم:a030:

دوم اینکه چرا اینقد می پیچونی سوالارو دختر؟؟؟؟ :دی من و پیچوندن؟؟؟؟!!!:w58::whistle:

سوم اینکه منظورم از تعریف تعریف علمی و دقیق بود یعنی میخوای بگی تعریف من علمی و دقیق نبود؟:sad0:

چهارم اینکه .. دما چند درجه ست؟؟؟؟ :ws3:

من جزغاله شدم میگی دما چند درجه است؟:sigh::ws3:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...