One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۲ [flash=quality='high' width='6' height='6'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تولد تولد تولدت مبارک باهفت تا آسمون پر گلا ی یاس و میخک با صــــد تا دریا پر عشق و اشتیاق و پولک یه قلب عاشق ، با یه حس بی قرار و کوچک فقط می خواد بهت بگه: "تولدت مبارک" حالا شمعارو فوت کن که صد سال زنده باشی در بیست و چهارمین طلوع بهمن بیست و پنجمین گل سپید را در گلدان عمرت می فشانم... به امید روزی که این گلدان صاحب صد شاخه گل شود ...حمیـــد جان دوست گلم تولدت مبارک... ایشالا تولد 125 سالگیت با یه عالمه نوه نتیــــــــجه ...همه با هم دور یه کیک گنده ... :w31:...هیچی از کیک هم به خودت نرسه...:w31: ...ایشالا همیشه شاد و خندون باشی... با بهتــــــرین آرزوها کادوتم یه دست از همین ست لباسی که خیلی دوست میداری!!! :ws3: [h=1]HaMiD.CFD[/h] 37 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۲ آقا حمید اینم کادوی من برای شما لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ تولدتون مبارك مهندس :w70: :happy: لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک باشه...:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ تولدت مبارک رفیق همیشه شاد و سرحال باشی راستی اون روز گفتم خدا نکنه مکانیک باشم دروغ گفتم خودتم فهمیدی این عکسم تقدیم شم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ تولدت مبارک سی اف دی ( همون صفدر خودمون) ایشالا تور بعدی کیکمونو از حلقومت بیرون میکشیم.. همیشه شاد باشی.. :icon_gol: لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ حميدجان تولدت مبارك اميدوارم هميشه شاد و خوشحال باشي :shad::love070::flowerysmile::dancegirl2::w14::w42::w70::cakesmileyf::w31::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:rose::cakesmileyf::w330::4uboxsmiley::happy::heartshape2: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ به بههه. دیگه واسه تولدتم که شده باید شیرینی بدی :vahidrk: :happybday: تولدت مبارک حمید جان (صفدر جان) :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ One gear گفته است: [flash=quality='high' width='6' height='6'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تولد تولد تولدت مبارک باهفت تا آسمون پر گلا ی یاس و میخک با صــــد تا دریا پر عشق و اشتیاق و پولک یه قلب عاشق ، با یه حس بی قرار و کوچک فقط می خواد بهت بگه: "تولدت مبارک" حالا شمعارو فوت کن که صد سال زنده باشی در بیست و چهارمین طلوع بهمن بیست و پنجمین گل سپید را در گلدان عمرت می فشانم... به امید روزی که این گلدان صاحب صد شاخه گل شود ...حمیـــد جان دوست گلم تولدت مبارک... ایشالا تولد 125 سالگیت با یه عالمه نوه نتیــــــــجه ...همه با هم دور یه کیک گنده ... :w31:...هیچی از کیک هم به خودت نرسه...:w31: ...ایشالا همیشه شاد و خندون باشی... با بهتــــــرین آرزوها کادوتم یه دست از همین ست لباسی که خیلی دوست میداری!!! :ws3: HaMiD.CFD مرسی مرسی شهلا خانوم خیلی زحمت کشیدی و ما رو خجالت دادی خیلی خیلی ممنون..:icon_gol: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ Mahdi Eng گفته است: آقا حمید اینم کادوی من برای شما مرسی داداش دمت گرررررررمچیه توش حالا لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ بهههه ببین تولد کیه!! اقا تولدتون مبارکا باشه, امیدوارم همیشه شاد و پیروز و موفق باشی مهندس لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ B nam o neshan گفته است: تولدتون مبارك مهندس :w70: :happy: مرسی مرسی بزرگوار:icon_gol: a.namdar گفته است: تولدتون مبارک باشه...:flowerysmile: ممنونلطف کردید jozef گفته است: تولدت مبارک رفیقهمیشه شاد و سرحال باشی راستی اون روز گفتم خدا نکنه مکانیک باشم دروغ گفتم خودتم فهمیدی این عکسم تقدیم شم afshin۱۸ گفته است: تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی مرسی ژوزفممنون به همچنین،ینی اگه جدی بود که دیگه روز آخر زندگیت بود:دی حالا خوبه همه مشکلاتتونو ما مکانیکها حل میکنیم ممنون دوست خوبم ولی چقد خندیدیمااااا اون روزی::دی Valentina گفته است: تولدت مبارک سی اف دی ( همون صفدر خودمون) ایشالا تور بعدی کیکمونو از حلقومت بیرون میکشیم.. همیشه شاد باشی.. :icon_gol: مرسی خاله جان شیرینی برا شما ضرر داره ستاره۱۹۳ گفته است: حميدجان تولدت مباركاميدوارم هميشه شاد و خوشحال باشي :shad::love070::flowerysmile::dancegirl2::w14::w42::w70::cakesmileyf::w31::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:rose::cakesmileyf::w330::4uboxsmiley::happy::heartshape2: مرسی ممنون لطف کردید:icon_gol: ایشالا شما هم شاد و سرحال باشید همیشه همه جا Mohammad Aref گفته است: به بههه.دیگه واسه تولدتم که شده باید شیرینی بدی :vahidrk: :happybday: تولدت مبارک حمید جان (صفدر جان) :happybday: :happy: مرسی محمد جان لطف کردی:icon_gol: شوما اول شیرینی ارشد قبول شدنتو بده لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ faezeh mzk گفته است: بهههه ببین تولد کیه!!اقا تولدتون مبارکا باشه, امیدوارم همیشه شاد و پیروز و موفق باشی مهندس ا؟تولد کیه؟:دی مرسی ممنون،همچنین،انشالا در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ به به آقای خوشتیپ انجمن داداش مبارکه ... ایشالا صد هزار ساله بشی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ Abbas.H گفته است: به به آقای خوشتیپ انجمن داداش مبارکه ... ایشالا صد هزار ساله بشی مرسی داداش:icon_gol: خیلی لطف کردید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ HaMiD.CFD گفته است: مرسی محمد جان لطف کردی:icon_gol: شوما اول شیرینی ارشد قبول شدنتو بده ای کوفت بخوری تو :vahidrk: انقدر شیرینی دادم که دیگه قیافم شبیه شیرینی شده :vahidrk: لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ تولدتون مبارک تبریک میگم ایشاا..همیشه سالم وسلامت باشید :icon_gol: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ من جايي بدون دعوت نميرما ولي انگار بوي شيريني مياد..ديگه كنترل كردن خودم جايز نيست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم ميخوام تولدت مباااااااااااااارك.:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ بهمن، ۱۳۹۲ سالروز تولدتون مبارک باشه .... :2eaoapgxehimkak1y7e:4uboxsmiley::626gdau::dancegirl2::flowerysmile: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده