Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ بعضی وقتا آدم انقد میخوابه که خسته میشه بعدش باز مجبور میشه بخوابه که لامصب خسته تر میشه چیز عجیبیه این خواب بعضی وقتا خواب آدم آشفته میشه و مزاجش تباه میشه به قول شاعر من گنگ خواب دیده و عالم تمام کر که اصلا ربطی به این موضوع نداره همینجوری یهو اومد تو ذهنم ولی خواب تو شب خیلی حال میده خدا وکیلی مخصوصا اگه دم صبح چند بار از خواب بپری بعد دوباره بخوابی انگار کل دنیا رو بهت میدن! یعنی میخوام بگم این خواب مثل آبمیوه خوردنه اگه یه کله بخوابی انگار آبمیوه رو یه نفس خوردی ولی اگه یه چند باری بینش بیدار بشی مثل اینه که آبمیوه میخوری ولی کم کم و مزش قشنگ درک میشه یه رفیق داشتیم تلویزیونشون رو رو آلارم میذاشت ساعت 5 صبح کل خونوادشون از خواب بلند میشدن بعد دوباره میخوابیدن و اینه زندگی،این بچه همه فکر میکنن دیوونه س ولی زندگی رو همین دیوونه ها درک کردن شاعر میگه دوش دیدم که ملائک در میخانه زدن دل آدم بسرشتن به پیمانه زدن ساکنان حرم ستر و عفاف ملکوت با من راه نشین باده مستانه زدن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب دیگه در مورد خواب و خواباتون بنویسید بخندیم بابا 31 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ اول باید بگم پسر جان به همین خیال باش تا سفارشت رو بخرم من اگر اونقدر پول داشتم که اینجا نبودم نابغه دوم درباره خواب شما هم اینجوری هستین که اول خوابتون انگار از یه بلندی میوفتین؟ کلاه قرمزی هم همینطوریه 8 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ واااای که چقد لذت بخشهههههههههههه :icon_pf (34): یکی از بهترین نعمتاییه که خدا بهمون داده :| ولی امان از اون وقتی که کنار کسی بخوابی که خرپف می کنه :| چند شب پیش یه بنده خدایی نمی دونم چش شده بود هی خر خر می کرد تو خواب :| تا صب چش رو هم نذاشتم هنوز داغش به دلم مونده 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ بچه که بودم هر شب خواب غول و دیو می دیدم :| هنوز همشو یادمه با جزئیات بیچاره بچگیام چقد از تنها خوابیدن می ترسیدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثلا لگوهامو جمع نکرده بودم خواب دیدم یه غول کوتوله خاکستری کپل اومده تو اتاقم از بین لگوهام رد میشه پاش می خوره بهشون صدا میده منم پام از زیر پتو زده بود بیرون هرکار می کردم نمی رفت زیر پتو صب که بیدار شدم لگوهامو ریختم تو حموم گفتم غولی شده 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ چ تاپیک متفاوتی 5 صب خوبه برا از خواب بیدارشدن یهویی اما بهترین حالت ساعت 2 شبه...از خواب بلند بشی ببینی ساعت تـــــــازه 2ئه خیلی میچسبه من خواب زیاد میبینم..مخصوصن خاب اصحاب هنر انقد اخرین خابی که دیدم دری و ری بود که روم نمیشه بنویسم دوسه شب پیشم خابِ مرادِ هیس دخترا (بابک حمیدیان) رو در همون نقش مراد دیدم......از خاب پریدم و اصن نمیتونستم بخابم دوباره کلا خاب چیز خوبیه 6 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ وای آره منم بعضی وقتا تو خواب زیر پام خالی میشه یا از بلندی میفتم....خیلی بده بعدشم از خواب میپرم این اتفاق 6ماه یه بار میفته.....بعضی اوقاتم خواب میبینم یه گربه افتاد روم .........خیلی بده.... یه چیز دیگه هرچی فکر میکنم خواب هایی که توبچگی هام میدیدم رنگی بود ولی خواب هایی که الان میبینم سیاه سفیده دلیلشو نمیدونم.... 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ اول باید بگم پسر جان به همین خیال باش تا سفارشت رو بخرم من اگر اونقدر پول داشتم که اینجا نبودم نابغهدوم درباره خواب شما هم اینجوری هستین که اول خوابتون انگار از یه بلندی میوفتین؟ کلاه قرمزی هم همینطوریه خب معامله جوش نخورد جوش نزنمن از این خوابا دیدم آره ...یهو زیر پات خالی میشه به فنا میریکلاه قرمزی عشق منه 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ چند شب پیش یه خواب دیدم خودم کف کردم انقد مسخره بود خوابم خواب دیدم تو حیاط خونمون با تیم ملی هلند فوتبال بازی میکنم، من و داداشم ایران بودیم اون ورم دو تا بازیکن هلندی با لباس نارنجی بودن، من و داداشم بیجامه و رکابی اونا با کلی امکانات ورزشی خلاصه آقا این خوابه چیز عجیبیه لامصب، بعضی وقتا دروازه ها اندازه گل کوچیک بود بعضی وقتا اندازه دروازه عادی فوتبال آقا همین که بازی شروع شد دقیقه 2 یه گل زدم، عجب شوت خفنی زدم! بعد چند دقیقه داداشم یه گل زد اصلا حس خیلی عجیبی داشتم که تونستیم 2 گل تو حیاط خونمون به هلند بزنیم اون هم با بیجامهخلاصه فکر کنم 4-0 هلند رو بردیم بعدش که از خواب پریدم به این فکر کردم که آدم خنگ چطور باورت شد که تیم فوتبال 2 نفر سرنشین داره و تازه تو حیاط خونمون با تیم ملی هلند فوتبال بازی میکنیم یعنی میخوام بگم ادم بعضی وقتا تو خوابش خنگ میشه نه اینکه تو واقعیت خنگ نیستیم نه ولی در کل آدم زودباور میشه 7 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ دقت کردین بعضی خوابارو نمیشه تعریف کرد؟؟؟ :icon_pf (34): اونقد عجیب غریب و تو جَوَن که نمیشه به زبون آورد .. :confused: 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ خب معامله جوش نخورد جوش نزنمن از این خوابا دیدم آره ...یهو زیر پات خالی میشه به فنا میریکلاه قرمزی عشق منه من دلیلشو تازگیا فهمیدم میدونی چرا؟ چون وقتی میخوای بخوابی،همون اوایل گاهی یهو فشارت میوفته برا همین این خواب رو میبینی کیف میکنی اطلاعات رو ؟ :))) 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ گفتی خوابو کردی کبــــــــــــــابم خواب که خیلی خوبه...مخصوصا این که چشم باز کنی ببینی چیزی تا اذانِ ظهر نمونده!! حالا یه چیز باحال....تا حالا شده خواب ببینی مثلا خواهرت فلان چیزو بهت گفته..بعد از خواب که بلند میشی بلافاصله بپرسی : "گفتی فلان چیز چطور بوده؟:ws38:" بعد اونم به همین حالت بمونه و نیگات کنه و بگه من؟ بعد توام اینجوری بعد اینجوری و دستِ آخر اینجوری نیگاش کنی و بگی : "هیچی وولش کن...مث که خواب دیدم!" یا مثلا یه خواب و چند بار ببینی؟.....اونم تکراری! مثلا داری خواب میبینی یه پلنگِ وحشیِ همچین غــــــــــــول، خیز برداشته سمتت داره فرود میاد روو کلت..بعد یهو بگی" ااا!...این که تکراریه! چند شب پیشم اینو دیدم...اََََ برو بابا دارم خواب میبینم!" اما بدتر از همشون اینه که تو اوج خــــــــــــوابِ ناز یهو "شَپَلَق!!"...تو خواب ببینی از ارتفاع افتادی....یا خوردی زمین...یا هر چیز دیگه ای که توو واقعیت تورو نیم متر از جات بپرونه!!! 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ گفتی خوابو کردی کبــــــــــــــابمخواب که خیلی خوبه...مخصوصا این که چشم باز کنی ببینی چیزی تا اذانِ ظهر نمونده!! حالا یه چیز باحال....تا حالا شده خواب ببینی مثلا خواهرت فلان چیزو بهت گفته..بعد از خواب که بلند میشی بلافاصله بپرسی : "گفتی فلان چیز چطور بوده؟:ws38:" بعد اونم به همین حالت بمونه و نیگات کنه و بگه من؟ بعد توام اینجوری بعد اینجوری و دستِ آخر اینجوری نیگاش کنی و بگی : "هیچی وولش کن...مث که خواب دیدم!" یا مثلا یه خواب و چند بار ببینی؟.....اونم تکراری! مثلا داری خواب میبینی یه پلنگِ وحشیِ همچین غــــــــــــول، خیز برداشته سمتت داره فرود میاد روو کلت..بعد یهو بگی" ااا!...این که تکراریه! چند شب پیشم اینو دیدم...اََََ برو بابا دارم خواب میبینم!" اما بدتر از همشون اینه که تو اوج خــــــــــــوابِ ناز یهو "شَپَلَق!!"...تو خواب ببینی از ارتفاع افتادی....یا خوردی زمین...یا هر چیز دیگه ای که توو واقعیت تورو نیم متر از جات بپرونه!!! خیلی باحال بود آره واسم پیش اومده من یادمه کلاس پنجم ابتدایی بودم،ساعت 2 بعدازظهر جمعه کارتن نشون می داد ما خوابمون گرفت حدود ساعت 5 بیدار شدم فکر کردم صبحه رفتیم صبحونه خوردیم بعدش رفتم بیرون بچه ها هم بودن با هم بازی کردیم بعد دیدم جلل خالق هوا تاریک شده فکر کردم خورشید گرفتگیه ولی اصلا خورشیدی در کار نبود لامصب از این خوابایی که میگی زیر پات خالی میشه بعدش شترق هم خیلی دیدم تا دلت بخواد 8 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سلام عجب تاپیک متفاوتی... بچه هامن همیشه فک میکردم فقط واسه خودم این اتفاق میافته ک وقتی تو خوابم زیر پام خالی میشه و تو واقعیتم نیم متر میپرم ...واقعا اعصابم خورد میشه.. خیلی زیادم برام اتفاق افتاده.. 7 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ منکه خوابام یادم نمیاد فقط پریشونیش برام میمونه..... 6 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ منکه خوابام یادم نمیاد فقط پریشونیش برام میمونه..... :ws44: 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ منکه خوابام یادم نمیاد فقط پریشونیش برام میمونه..... مگه میشه من خوابام با کیفیت فول اچ دی یادم میمونه 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ تا حالا خوابای سریالی دیدی؟ یعنی مثلا قسمت اولش رو امشب ببینید بعد چند ماه بعد قسمت دومن چند باری واسم اتفاق افتاده 5 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ من یه مدته خواب پایانامه ممو میبینم که میرم پیش استاد راهنمام تا حالا 3 قسمتشو دیدم آخرین قسمت برا 10 روز پیش بود...نمیدونم قسمت بعدیم داره یا نه تموم شد!!! کلا خوابای چند قسمتی زیاد دیدم ..:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ تا حالا خوابای سریالی دیدی؟یعنی مثلا قسمت اولش رو امشب ببینید بعد چند ماه بعد قسمت دومن چند باری واسم اتفاق افتاده خیلی جالب بود من وقتی پست قبلی رو دادم مال شما رو ندیده بودم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ خیلی جالب بود من وقتی پست قبلی رو دادم مال شما رو ندیده بودم عه من فکر کردم فقط من از این خوابا می بینم بعضی خوابا هر بار از یه تیکه خاصی شروع میشه وسطاش مثه همن ولی آخرش فرق میکنه بعضیاشم ادامه قسمت قبلیه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده