m f s 1727 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2014 عه من فکر کردم فقط من از این خوابا می بینمبعضی خوابا هر بار از یه تیکه خاصی شروع میشه وسطاش مثه همن ولی آخرش فرق میکنه بعضیاشم ادامه قسمت قبلیه جالب ام اینجاست یه قسمت از برنامه ام تو خواب جواب نداده بود یه دروغی برا استاد سر هم کردم که فک کنه کار کردم بعد استاد خوشش اومد که حداقل تلاشمو کردم... چند روز بعد که رفتم پیشش دقیقا مجبور شدم همون دروغی ک تو خواب گفتم تو بیداریم بهش بگم....و اونم دقیقا اون مدلی که تو خواب ازم تعریف کرد تو بیداریم همونا رو گفت اون روز تا شب اش هنگ بودم 6
Moment 15228 سازنده ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2014 جالب ام اینجاست یه قسمت از برنامه ام تو خواب جواب نداده بود یه دروغی برا استاد سر هم کردم که فک کنه کار کردم بعد استاد خوشش اومد که حداقل تلاشمو کردم... چند روز بعد که رفتم پیشش دقیقا مجبور شدم همون دروغی ک تو خواب گفتم تو بیداریم بهش بگم....و اونم دقیقا اون مدلی که تو خواب ازم تعریف کرد تو بیداریم همونا رو گفت اون روز تا شب اش هنگ بودم عجب ها 5
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 من تابستون که روزی 12 ساعت کار می کردم و روزی 100 کیلومتر رانندگی می کردم خوابم عالی بود...سرم رو می ذاشتم می رفتم! اما الان افتضاح شده با اینکه هر روز دانشگاه میرم و سره کار هم هفته ای 3 روز رو دارم.... بی نهایت بد می خوابم...خوابم سبک شده.... بد خوابم..هی از خواب می پرم خواب دیدن طلبم! 6
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 من انقدر افکارم پریشونه که همش خوابای پریشون میبینم دیگه هیچکدومشم جدی نمیگیرم میدونم ذهنم شلوغه اما دیشب خواب دیدم زیر یه درختی نشستم که پر از انجیرهای رسیده و زرده امروز که تعبیرشو دیدم معبرای خواب هم هر کدوم یه نظری داشتن یکی گفت خوبه یکی دیگه گفت نشانه بیماریه 7
Moment 15228 سازنده ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2014 من انقدر افکارم پریشونه که همش خوابای پریشون میبینمدیگه هیچکدومشم جدی نمیگیرم میدونم ذهنم شلوغه اما دیشب خواب دیدم زیر یه درختی نشستم که پر از انجیرهای رسیده و زرده امروز که تعبیرشو دیدم معبرای خواب هم هر کدوم یه نظری داشتن یکی گفت خوبه یکی دیگه گفت نشانه بیماریه خب شما همیشه دس بالا رو بگیر تو خوابم بین علما اختلاف نظره 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2014 امروز خیلی خواب عجیب و غریب دیدم:icon_pf (34): این طرح و پروژه ها و ترجمه ها همه با هم به این مغز من حمله کردن،خوابام دچار آشفتگی شده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ساعت 4 عصر بود که خوابیدم بعد خواب دیدم یکی از دوستام داره رو دیوار راه میره بعد همینطور که راه میرفت،یهو خورد زمین بعد صورتش باد کرد و داشت میمرد (تو خواب میدونم که دوستم بود ولی الان نمیدونم کدوم یکی از دوستام بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3) بعد اورژانس اومد همون موقع دیدم یکی از استادامون که من خیلی دوسش دارم هم همونجا بود:girl_in_dreams: بعد دیگه من شروع کردم گریه واینا استاده اومد منو دلداری داد دیگه دوستم هم خوب شد بعد نقطه اوج داستان که من داشتم با استادمون حرف میزدم چند تا از بچه های ترم بوقی شروع کردن کل کشیدن منم با صداشون از خوب پریدم 5
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 25 خرداد، 2014 دیشب خواب دیدم استاد برگه امتحانیمو داده دستم میگه نمرتو حساب کن ، 20 داده بود بهم ولی هرچی حساب میکردم 17 میشدم 2
ارسالهای توصیه شده