Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ امروز متأسفانه دوتا از مدیرای خوبمون بازنشسته شدن pari daryayi مدیر تالار روانشناسی که خیلی واسه این تالار زحمت کشید و فعالیت خیلی خوبی داشت، ولی متأسفانه به خاطر کارای درس و دانشگاه دیگه فرصت چندانی نداشت که کنارمون باشه و به ناچار بازنشسته شد nima_pw مدیر بخش درخواست مقالات که پاسخگوی خیلی از دوستان تو این بخش بود و کمک های زیادی رو به بچه هایی که دنبال مقالات مختلف بودن، کرد که میدونیم یکی از مسئولیتای سخت انجمن هستش. بچه ها حسابی دستتون درد نکنه و خسته نباشید ایشالا بتونیم بازم بیشتر تو انجمن ببینیمتون 23 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ ممنون از هر دو خسته نباشین ایشالا هرجا هستین موفق باشین لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ خسته نباشید خدا قوت به دو دوست گرامی لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ خسته نباشید میگم به هر دو عزیز همیشه موفق باشید :icon_gol: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ خسته نباشین ایشالا هرجا هستین موفق باشین لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ واقعا خسته نباشیــــــــــــــــــــــــــــــــــن براتون آرزوی موفقیت دارم :girl_angel: :love070: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ منم به نوبه ی خودم خسته نباشید میگم مخصوصا به مدیر روانشناسی که مؤسس "دارالمجانین:ws3:" هم بود امیدوارم موفق باشن همچنین مدیرایی که قرای جای این ها بیان هم پیشاپیش براشون آرزوی موفقیت میکنم لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ خسته نباشید و ایشالا در همه عرصه های زندگی موفق باشید....:icon_gol: لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ خسته نباشید میگم انشالله در زندگیتون هم همیشه موفق باشید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده