قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ سلام اينجا قاصدکــــــــنامه است. در اينجا نوشتهها و دكلمههايي دارم، كه بعضي شعر، بعضي داستان و شايد هم تعدادي خاطره باشند. هرچه كه هست، اميدوارم يادگار خوبي باشه 9 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ زمستان در راه بود؛ عنکبوت، برای مورچه ها شال می بافت ! [ شعر «زمستان»، دفتر «اشک نهنگ» ع.ک ایلیا ] . 9 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ سر به سر درخت مي گذارد و گردن دراز مي كند: زرافه با پيژامه ي خال خالِ نارنجي! و ما هنوز، در اولين يخبندانِ بزرگ پشت سنگ ها، با پالتوهايي از پوستِ خرس و هيمه هايي از چوبِ انجير، جا مانده ايم - خيره به آسمان تا شايد، فرّه وشي ديگر - كاهِ پارينه ميدهد به باد انسانِ وامانده در اعصار، با كلاهي از جنسِ مفرغ كه قرن هاست بر سرش زار مي زند . . [ شعر «زمستانِ بزرگ»، دفتر «ققنوس در قاف»، ع.ك ايليا ] . 9 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۴ هزار فکرِ روان وصف آب ِبی کران آبی هفت صد اختران می نرسد که پا زنی سنگ کفِ جویِ روان جوی کنار بانیان .. سبزیِ شعرِ شاعران سرو روان و گلشنان می نکند خیال ما سیر از آن، که به از آن برگِ درختِ کوچهٌ مان بوی گل اقاقیــا . سرخیِ گونه ها، انــار رشته ی مـوی ها، قطــار صد غزل و صنع دگر بوسه کجا ز کام یــار ؟ شعر شده است سازِ دور بازی و پیچ و تابِ کور تا که بجنبد این دو بـــند : ریــخته برگ، پای او آب شده است، جام نــور خـواب شده است، یــار او .. وای از این شهد بیان [ «صنعت ادبي انار»، دفتر «ققنوس در قاف»، ع.ك ايليا ] 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ شعر از : سیدعلی صالحی کتاب : نامه ها شعر : 1 موسیقی : Ballet Theatre of Russia L'Elisir d'Amore, Act 2: Una furtiva lagrima برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ شعر از : احمد شاملو دفتر : هوای تازه شعر : افق روشن موسیقی : Lullaby (Guten Abend, Gute Nacht), Op. 49:4 Slovak Chamber Orchestra & Bohdan Warchal برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ چگونه من به شعر گویمت؟ منی که رفته از میان چه کام دادهای به من که کام برده شد ز جان؟ ببین، چگونه چشم من نماز میکند تو را دو پلک سجده میشود رکوع میرود، گریه میکند خدا تو را به شعر من نمیسرایمت که واژه ها هبوط می کنند تو را نشانه میبرم تو را سجود میکنم به هر نگاه اي خدا :) [شعر «روبروی هور» دفتر «بعد از آن همه»، ع.ك ايليا ] 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ نویسنده : عرفان نظرآهاری کتاب : بالهایت را کجا جا گذاشتی؟ نام داستان : بالهایت را کجا جا گذاشتی؟ موسیقی : CELTIC AWAKENING - 05 CAROLAN'S RAMBLE TO CASHEL برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اگر اولین تراوشها یا تلاشهای ادبی یک شاعر(به معنای روتین کلمه، وگرنه من خودم رو جداً بسیار کوچکتر از این عنوان میدونم) در شمار آثارش نیاریم، این بلندترین و بنظر خودم یکی از دوستداشتنیترین شعرهای من تابحال بوه که مربوط به اردیبهشت ماه سال 1392 هست. امیدوارم بنظر شما هم دلنشین باشه. :4chsmu1: اي عبور نرم نورنغمه ي نواي دورمن شكسته ام قفسبسته ام ره نفس گشته سر به ساي كوي طوررفته تا كرانِ ِ دور قاف و تبت و منورجمله جمله در زبورجرعه جرعه از سبوجمعه جمعه هر صبوحروزه روزه در تموزمن به بوي ِ بوي ِهوچله ها نشسته امخانه ها برَفته امپاي ِ پاي ِعارفانتا سحر نشسته امجمله ره نشانه بودحق درون جامه بود جامه چون دريدميغير او نديدميجامه چاك و خاك و پاكجمله جام و جان و جانواي ِ من خداي منمهرِ من هماي منزخمه كن به جان منتن چو جمله چنگ ِتوست :چنگ و چنگ و چنگ و چنگهــو و هــو و هــو و هــوزخمه ؟ ني ، زبانه ؟ نيهــوي ما شبانه نيسوره ي نوازش استآنچه كرده او به صور بعد از آن همه عبورخسته ؟ ني ! پر از سرورخفته رو به روي هــورعورِعورِ عورِ عور !اي پسر بهانه بسناله بس گلايه بسبستِ در به پيش و پسفكر و ذكر خامه بس ظلمت است اگر جهانخضر اگر نمي توانبسته گر به پاي كوهراه رهروان طورريزعلي شو و فروزمشعل جهان به سوزشعر من شرابِ حورچشم حاسدان به دورجور ِجورِ جورِ جور !دم به دم به دوش و دوشلب به لب به نوش و نوشجامه ها به جوي نورعور عور عور عور ! [شعر «رقص در ساعت مهر» دفتر «ققنوس در قاف»، ع.ك ايليا ] 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ شعر از : بيتا اميري دفتر : ارديبهشت چشمهايم شعر : زير باراني كه نيست موسيقي : Origen - Rendezvous in the Pachelbel’s Fantasy برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ مرا چه نام دادهای که آسمانیان سجود بردهاند، و عرصه فلک شرابدار جام من شده است؟ مرا چگونه خواندهای که اینچنین، ستارهام به عرش میکشد، فرشتهام به رشک میبرد، - هرزمان - و دل خیال عالمی دگر کند. در آن بلند پهنهای که خواب برده بودهام، چه نغمه خواندهای به لای لای من که تاب میخورد هنوز، پردههای تار جان من از آن نوا. مرا بخوان، دوباره آنچنان که خاک گُل کند. مرا بگوی، که آفتاب طلایهدارعرشهام شود. مرا بگیر، - از این دراز خواب - که تنگ گشته دل در هوای يك سلام [شعر «سوره نوازش» دفتر «ققنوس در قاف»، ع.ك ايليا ] پ.ن: در رمضان 1395، در برنامه «زمرد» از شبكه چهار، مجري برنامه جناب آقاي علي درستكار اين شعر را در آغاز يكي از برنامهها خواندند. در زير ميتوانيد اين شعر را با صداي ايشان بشنويد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده