beat 2373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ ماهی و گربه شهرام مکری واقعا دوست دارم این فیلمو ببینم امیدوارم به دستم برسه 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ ماهی و گربهشهرام مکری واقعا دوست دارم این فیلمو ببینم امیدوارم به دستم برسه منم تعریف این فیلمو خیلی شنیدم ایده و شیوه ی روایی خیلی جالبی داره ما نیز باید ببینیم 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ چند سال پیش "سینما یک" یه فیلمی(فکر کنم اروپایی) نشون داد با این مضمون: دو تا کشور در حال جنگ با هم بودن... تو یکی از جبهههای جنگ دقیقا تو مرز وسط دو تا جبهه که تو تیررس هر دو طرف بود، دو نفر از هر دو طرف جنگ گیر افتاده بودن. راه فرار هم نداشتند. کل فیلم به مکالمه و بحث و درگیریها و دوستی و ... اون دو نفر گذشت... گویا آخر فیلم دو تاشون به این فکر افتاده بودن که اصلا واس چی دارن با هم می جنگن؟! فیلم معروفی هم بوده ... خلاصه اسم فیلم رو نمی دونم. از اونجا که وسط فیلم خابم برد و دوست دارم ببینم فیلم رو کامل ... اگه کسی اسم فیلمی با این داستان را میدونه یه کمکی؟! راهنمایی؟! چیزی؟! 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ چند سال پیش "سینما یک" یه فیلمی(فکر کنم اروپایی) نشون داد با این مضمون:دو تا کشور در حال جنگ با هم بودن... تو یکی از جبهههای جنگ دقیقا تو مرز وسط دو تا جبهه که تو تیررس هر دو طرف بود، دو نفر از هر دو طرف جنگ گیر افتاده بودن. راه فرار هم نداشتند. کل فیلم به مکالمه و بحث و درگیریها و دوستی و ... اون دو نفر گذشت... گویا آخر فیلم دو تاشون به این فکر افتاده بودن که اصلا واس چی دارن با هم می جنگن؟! فیلم معروفی هم بوده ... خلاصه اسم فیلم رو نمی دونم. از اونجا که وسط فیلم خابم برد و دوست دارم ببینم فیلم رو کامل ... اگه کسی اسم فیلمی با این داستان را میدونه یه کمکی؟! راهنمایی؟! چیزی؟! فکر کنم فیلم "سرزمین هیچکس " رو میگی واسه دنیس تانویچ فیلم خوبیه اگه اشتباه نکنم جایزه کن رو هم برد 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ Belle de jour The exterminating angel از بونوئل... Breathless Vivre Sa Vie از گدار Variety Lights از فلینی Shoeshine Umberto D Two Women از دسیکا Stolen Kisses Bed and Board Love on the Run Love at Twenty از فرانسیس تروفو قصد داشتم تو تعطیلات خودمو با فیلم دیدن خفه کنم، دیدن این فیلمها تو برنامم بود که نشد...کاش منم میتونستم دانلود کنم و معطل این ممد دی وی دی جماعت نشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بلا تار،آلن رنه، ژان رنوار،آندری تارکوفسکی و لارس فون تریه و الکساندر سوکوروف کارگردانهایی هستن که تابحال فیلمی ازشون ندیدم و خیلی دوست دارم ببینم 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ فیلم Network از سیدنی لومت متاسفانه اینم از فیلمایی هست که دارمش ولی هر دفعه می خوام ببینمش یه چیزی پیش میاد نمیشه یا حسش نمیاد 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خب فیلمایی که دوستان تو این تاپیک مطرح کردند رو اغلبشون رو داشتم و اگرهم نداشتم دانلودشون کردم اگر دوست دارین چون من و دوستم براساس مجموعه اثار کارگردان ها ارشیومونو تکمیل میکنیم (به عنوان مثال اخرین کارگردان هایی که فیلم های موجود تو نتشون رو ارشیو کردم فرانسوا ازون و کارگردان فیلم کره ای رفیق قدیمی پارک جان ووک بودن) میتونین هارد بفرستین تا براتون پرش کنم مجموعه دلخواهتون رو(البت باید داشته باشم!) همین دیگه 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خب فیلمایی که دوستان تو این تاپیک مطرح کردند رو اغلبشون رو داشتم و اگرهم نداشتم دانلودشون کردماگر دوست دارین چون من و دوستم براساس مجموعه اثار کارگردان ها ارشیومونو تکمیل میکنیم (به عنوان مثال اخرین کارگردان هایی که فیلم های موجود تو نتشون رو ارشیو کردم فرانسوا ازون و کارگردان فیلم کره ای رفیق قدیمی پارک جان ووک بودن) میتونین هارد بفرستین تا براتون پرش کنم مجموعه دلخواهتون رو(البت باید داشته باشم!) همین دیگه سجاد جان شما میگی هارد، ما یاد آرشیو کیشلوفسکی ت می افتیم دچار افسردگی حاد می شیم نکن با قلب ما بازی! 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی دوست دارم فیلم تاکشی رو ببینم واسه تاکشی کیتانو است کارگردان مورد علاقه من. گیرم نیومده 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ سجاد جان شما میگی هارد، ما یاد آرشیو کیشلوفسکی ت می افتیم دچار افسردگی حاد می شیم نکن با قلب ما بازی! خب روال تاپیک بهم میخوره اگه اینجا ادامه بدیم ولی ارشیو کامل خیلی از کارگردان های مطرح تکمیل شده و موجود هست هرکدوم از دوستان لیست مورد نظرشونو بگن منم میگم در اختیار دارم یا نه نیازی هم به هیچی نیست فقط یه هارد بفرستید پرکنم و پس بفرستم مابقی توضیحات رو تو پروفایل میتونیم تکمیل کنیم! 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ اون موقعه ها که سینما رو جدی تر دنبال می کردم دوست داشتم این فیلم رو ببینم توی منابع سینمایی خیلی ازش تعریف می کردند اکستاس کارگردان: گوستاو ماخاتی 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ فیلمای اینگمار برگمان ، بخصوص در حسرت پرسونایش برحسب ی توفیق اجباری چشمه باکره رو دیدم ، عالی بود 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ این فیلمها رو به کی نشون میدین کارگردان: رخشان بنی اعتماد این شاهکار رو چند سال پیش دیدم اما بدجور هوسشو کردم یکی دی وی دیشو ازم گرفت دیگه بهم نداد :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ زن پوشالی Woman of straw کارگردانشو نمیشناسم ولی میدونم شون کانری بازی میکنه و جینا لولوبریجیدا ..................... 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ WR: Mysteries of the organism director: Dusan Makavejev 1971 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ بچه كه بودم خواهرم يه فيلمي از ويدئو كلوب گرفت. يه فيلم ايتاليايي بود كه دوبله شده بود. اسم فيلم: پسران خيابان. در مورد يه سري پسر يتيم و خياباني كه دوره زندگيشون مقارن با جام جهاني ١٩٩٠بود. دلم ميخاست بازم ببينم اما تلاش هام جواب نداد. حدسم اينه كه اسم واقعيش پسران خيابان نبوده باشه. 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ دوست دارم از این کارگردان فیلم ببینم فرانک پری فقط ازش شناگر رو دیدم با بازی برت لنکستر 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ بالاخره ریلیز شد! خواب زمستانی (Winter Sleep - Kış Uykusu) اخرین ساخته نوری بیلگه جیلان توی تورنت با کیفیت بسیار خوبی (Winter Sleep 2014 1080p BluRay x264 Turkish AAC - Ozlem) ریلیز شد تا صبح دانلود شه بشینم ببینم پشت بندش هم حتما یوتوپیا یک کار فوق العاده از سهراب شهید ثالث 3 لینک به دیدگاه
beat 2373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ فکر نمیکنم کسی به اندازه من فیلمهای کمدی موزیکال دهه 50 و 60 رو دوست داشته باشه من به جز بانوی زیبای من و یک آمریکایی در پاریس آرزومه تمام فیلمهای موزیکال رو روی پرده سینما ببینم. با نسحه های 35 میلیمتری. ای خدا اینم علاقه بود به ما دادی !!!!!! :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ Women in love 1970 کارگردان: کن راسل بازیگران: الیور رید - آلن بیتس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده