mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ معجزه در نماز و همچنین دست راست انسان 4 لینک به دیدگاه
mosalman 294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ شهر ما خانه ما...به محیط زیست احترام بگذاریم 4 لینک به دیدگاه
mosalman 294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ قطعا خداوند توبه پذیر و مهربان است 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ البته ب رخ دادن اتفاقی خارج از تعریف فیزیک اعتقاد دارم. و البته ب تصادف ! امار و احتمالات. ب قول ی مثل قدیمی هر گردی، گردو نیست ب هر حال تصور من از تعریف مردمی معجزه، رخدادن واقعه ای ه ک احتمال وقوعش بر اساس شواهد و دلایل ب صفر میل می کنه و این کار، کار خداست. متاسفانه با چنین تعریف اعتقاد ب معجزه ندارم. نظر من اینکه خیلی چیزا رو باید از دیدی غیر از مذهبی ( حالا هر مذهبی) نگاه کرد تا واقعیت عریان اون موضوع نمایان بشه. 3 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ معجزه در نماز و همچنین دست راست انسان خیلی جالب بود.... تو این دنیا همه کائنات در هر لحظه دارن خدا رو ستایش می کنند و ما غافل از اینیم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده