رفتن به مطلب

زشت ترین حرکت در صف دریافت سبدکالا؛ عکس

masi eng

ارسال های توصیه شده

اخه شما قشر هستین که اون بالا بالاهای خط فقر دارین بشکن میزنین به ما هایی که زیر خط فقر به یه ریشه گیاه اویزون شدیم میخندین.:icon_redface:

چه جالب!شما چقدر از جزیات من و زندگی من خبر داری؟والا شک دارم ک قبلا یوزر منو دیده باشی ولی خیلی راحت در مورد من قضاوت میکنی

لینک به دیدگاه
اخه شما قشر هستین که اون بالا بالاهای خط فقر دارین بشکن میزنین به ما هایی که زیر خط فقر به یه ریشه گیاه اویزون شدیم میخندین.:icon_redface:

بسیار زیبا گفتی...

درسته نحوه توزیع خوب نبود

ولی واقعا دستشون درد نکنه حداقل باعث شدن یه چند نفر سیر بخوابن

نمی دونم ما خودمون رو با کی مقایسه می کنیم که این جمع شدن مردم و تحقیر می دونیم و می گیم در شان ملت نیست!

در حالی که در اصل ما یه کشور جهان سوم هستیم و مردم فقیر زیاد داریم و فرهنگ هم نداریم!

اینا همین مردم فهیم ایران هستن که چپ و راست توی تلویزیون برای تملق بهشون نسبت داده می شه و خودشون هم هیچ تقصیری ندارن و ماهم اگه در شرایط سخت اینا قرار بگیریم بعید نیست بدتر از این رفتار نکنیم....

لینک به دیدگاه

موادی که توی سبد کالاشون بود خیلی داغون بود به درد ما که یه خانواده ی معمولی هستیم نخورد همشو دادیم به یه بنده ی خدایی که یه بچش سرطان داره یکی مشکلات کلیوی و عصبی و بعضی روزا واقعا نونم ندارن تو خونشون انقد هزینه های درمان بالاس ولی این سبد کالا بهشون تعلق نگرفته بود .:w58:

روش توزیعش افتضاح بود باید به کسایی تعلق میگرفت که واقعا نیاز دارن به همین مواد غذایی :hanghead:

لینک به دیدگاه
چه جالب!شما چقدر از جزیات من و زندگی من خبر داری؟والا شک دارم ک قبلا یوزر منو دیده باشی ولی خیلی راحت در مورد من قضاوت میکنی

دیدم بابا.دیدم.فقط یه شوخی بود دیگه :icon_gol::w02:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...