شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ سلام توی زندگی شخصی ما آدما شرایطی پیش میاد که آدمو خسته و کلافه میکنه آین کلافه شدن های کوچیک دست به دست هم میدن تا خستگی های شدید رو بوجود بیاره که اکثرا دیر التیام پیدا میکنه یکی از خانوادش خستس یکی از کار یکی از رفیق یکی از محیط زندگی وووو... لپ مطلب اینه که تو زندگی از چه چیزی خسته ای؟بنظرت چقدر زمان لازمه تا ریست!بشی؟ 26 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ چاکـــــــــر شقایق بانو و دختر گُلش من از دست آدما خسته ام ..... از این که هرجوری باهاشون رفتار میکنی نتیجه عکس میده بهشون محبت کنی تو رو پس میزنن ..... ازشون دوری کنی میان سمتت این مدل خستگی من فقط با انقراض بشیریت التیام پیدا میکنه 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ چاکـــــــــر شقایق بانو و دختر گُلش من از دست آدما خسته ام ..... از این که هرجوری باهاشون رفتار میکنی نتیجه عکس میده بهشون محبت کنی تو رو پس میزنن ..... ازشون دوری کنی میان سمتت این مدل خستگی من فقط با انقراض بشیریت التیام پیدا میکنه عزیزمی تا دلت بخواد دور برهمه ماها آدمای آنرمال وجود داره چه بسا شاید خود منم جزء همون قشر باشم ولی واقعا چیزی ک منو واقعا اذیت میکنه نمک کور بودن یکسری از آدماست واقعا حیف محبت یا حیف وقت برای این آدما ک صرف بشه پ.ن این آدما اکثرا در بستگان یافت میشود! 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ عزیزمیتا دلت بخواد دور برهمه ماها آدمای آنرمال وجود داره چه بسا شاید خود منم جزء همون قشر باشم ولی واقعا چیزی ک منو واقعا اذیت میکنه نمک کور بودن یکسری از آدماست واقعا حیف محبت یا حیف وقت برای این آدما ک صرف بشه پ.ن این آدما اکثرا در بستگان یافت میشود! باهات موافقم ! سرتو بچرخونی دور و اطرافت پُره از آدمای بـــــوووووووق من برای آرامش خاطر خودم و آزار ابنگونه افراد باهاشون مثل خودشون رفتار میکنم انقدر براشون زور داره که یکی بی چشم و رو بازی در بیاره براشون ..... اما کارای خودشون به چشم نمیاد ! اصل اول زندگیه من اینه : با هرکسی مثل خودش رفتار کن ! :Ghelyon: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ باهات موافقم ! سرتو بچرخونی دور و اطرافت پُره از آدمای بـــــوووووووق من برای آرامش خاطر خودم و آزار ابنگونه افراد باهاشون مثل خودشون رفتار میکنم انقدر براشون زور داره که یکی بی چشم و رو بازی در بیاره براشون ..... اما کارای خودشون به چشم نمیاد ! اصل اول زندگیه من اینه : با هرکسی مثل خودش رفتار کن ! :Ghelyon: واقعا برام سخته عین خودشون بشم گاهی مثل خودشون رفتار میکنما ولی انقدر خودخوری میکنم بیشتر اذیت میشم 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ واقعا برام سخته عین خودشون بشمگاهی مثل خودشون رفتار میکنما ولی انقدر خودخوری میکنم بیشتر اذیت میشم واسه امثال تو که آدمای خوبی هستین بد بودن سخته اما با یکم تمرین حلــــه مامان من معتقده با خوبی و مهربونی و محبت میشه آدمارو تغییر داد اما من خیلی موافق نیستم .... خیلی از آدما تغییر ناپذیرن 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ واسه امثال تو که آدمای خوبی هستین بد بودن سخته اما با یکم تمرین حلــــه مامان من معتقده با خوبی و مهربونی و محبت میشه آدمارو تغییر داد اما من خیلی موافق نیستم .... خیلی از آدما تغییر ناپذیرن من خوبم؟ مامانت راست میگه ولی تا تغیر کنن یا ادم دق میکنه یا پیر میشه 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ من خوبم؟مامانت راست میگه ولی تا تغیر کنن یا ادم دق میکنه یا پیر میشه آره بابا خوبی که میگی وقتی مثل اونا میشی بعدش خودخوری میکنی ! من که میگم آدم بخواد واسه همچین کسایی وقت بزاره و دوباره تربیتشون کنه رو یه سوسک کار کنه و سعی کنه تربیتش کنه، سوسکه با قاشق چنگال غذا میخوره آدما نسبت به تغییرات مقاومت میکنن ..... هرنوع تغییری تا حدودی اذیتشون میکنه واسه همین بعضیا به شدت تغییر ناپذیرن یعنی مقاومت میکنن در برابر تغییر 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ آره بابا خوبی که میگی وقتی مثل اونا میشی بعدش خودخوری میکنی ! من که میگم آدم بخواد واسه همچین کسایی وقت بزاره و دوباره تربیتشون کنه رو یه سوسک کار کنه و سعی کنه تربیتش کنه، سوسکه با قاشق چنگال غذا میخوره آدما نسبت به تغییرات مقاومت میکنن ..... هرنوع تغییری تا حدودی اذیتشون میکنه واسه همین بعضیا به شدت تغییر ناپذیرن یعنی مقاومت میکنن در برابر تغییر خب این حرفت جمله منو کامل کرد دیگه گفتم که یا پیر میشیم یا دق میکنیم کلا بهترین کار بی محلی کردنه 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ خب این حرفت جمله منو کامل کرد دیگه گفتم که یا پیر میشیم یا دق میکنیم کلا بهترین کار بی محلی کردنه خیلی مهمه که بتونی بی محلی کنی ! من اصلا نمیتونم .... من اگه حرفمو نزنم مریض میشم حتما باید واکنش نشون بدم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ خیلی مهمه که بتونی بی محلی کنی ! من اصلا نمیتونم .... من اگه حرفمو نزنم مریض میشم حتما باید واکنش نشون بدم سن هر چه بالاتر بره آدم صبورتر میشه 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ سن هر چه بالاتر بره آدم صبورتر میشه شقایق سن بخشی از قضیه است مامان من از جوونیش صبور بوده .... اما من اصلا .... از چیزی به راحتی نمیگذرم 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ شقایق سن بخشی از قضیه است مامان من از جوونیش صبور بوده .... اما من اصلا .... از چیزی به راحتی نمیگذرم آدما با هم متفاوتن کسانی ک من و میشناختن میدونن ازبیست سالگی تا 26یا 27 سالگیم از هیچ حرفی به سادگی نمیگذشتم قشقرقی به پا میکردم ک بیا و ببین به مرور ورق برگشت گاهی زمان همه چیز رو عوض میکنه 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ آدما با هم متفاوتنکسانی ک من و میشناختن میدونن ازبیست سالگی تا 26یا 27 سالگیم از هیچ حرفی به سادگی نمیگذشتم قشقرقی به پا میکردم ک بیا و ببین به مرور ورق برگشت گاهی زمان همه چیز رو عوض میکنه شاید منم یه روزی اینجوری بشم 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ تو زندگی از چیزی خسته ام. مریضیمه. خسته شدم... خیلی.. صبر و تحملم دیگه جواب نمیده.. 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ تو زندگی از چیزی خسته ام. مریضیمه. خسته شدم... خیلی.. صبر و تحملم دیگه جواب نمیده.. انشالله زود خوب بشی 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ شقایق بانو و تاپیک!ممنون که ما را مستفیض فرمودید خسته؟ اول صبحی از خستگی حرف میزنی؟ اما حقیقتش یکی از چیزهایی که منو خسته کرده ناامیدی و یاسی که در جامعه وجود داره منو خسته کرده...شور و حال ونشاطی که در جامعه باید وجود داشته باشه، رو در محیط اطرافم نم یبینم.سرها همه در گریبان و دستها در جیب و افکار متلاطم......از کسی انرژی نمی گیری و بلکه انرژیت رو می گیرن.... این یکیش بود تا باز هم بیام و بقیه رو بگم. 6 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ تو زندگی از چیزی خسته ام. مریضیمه. خسته شدم... خیلی.. صبر و تحملم دیگه جواب نمیده.. :4564::4564::4564::4564::4564::4564::4564: 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ خسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از بعضي آدما كه نميتونن مثل آدم زندگي كنن 5 لینک به دیدگاه
maktob 220 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ من تو زندگیم از......... نم دونم،همینم ..نمی دونم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده