Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ سلام شماره هشتم مجله هم آماده ست گرچه خیلی قوی نیست چون وقت زیادی نداشتم واسه اش بگذارم درمورد قالب مجله هم فکر های زیادی و طرحهای زیادی هم دارم که برمیگردم میگم میخوام ایندفه یه هیئت تحریریه قوی درست کنیم سلام پیمان جان آقا دمت گرم :hapydancsmil: ایشالا 6 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ از پیمان عزیز بابت آماده کردن شماره جدید مجله کهربا تشکر میکنم نظم دهی هیئت تحریریه کهربا یکی از اولویتهای مجله کهربا هست که میتونه هم فشار کاری رو از یک نفر کم کنه و هم کیفیت مجله رو بالاتر ببره به نظر اگه کاری میخواد شروع بشه از همون موقع باید شروع بشه به تعویق انداختن کار معمولا نتیجه عکس میده چون بهرحال همیشه کار پیش میاد و نمیشه کاریش کرد.آموزش خیلی خوبه کسی که آموزش میده میتونه خودش همون موقع که داره کار میکنه یاد هم بده به نوعی یک مرور و تاکید هست . مساله ای هم نداره اگه جایی درست نمیدونست افراد دیگه هستن که میتونن کمکش کنن تا کار پیش بره. اینو برای این گفتم که احساس نکنید چون فکر میکنید اطلاعاتتون ممکنه کم باشه وارد این عرصه نشید در مورد ترجمه هم که خوشبختانه دارالترجمه نواندیشان هست که تعدادی از مهندسین برق خودمون توش مشغول هستن تاحالا برق هم که چندتا سفارش داشته عباس هم خودش مسئول ترجمه برق هست دوستانی هم آمادگی دارن برای اینکارمثل blue-sky که همین اواخر اعلام آمادگی کرده میشه با مدیریت این بخش بیشتر هماهنگ شد 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ سلام اگه دوستان موافق باشن یک زمان رو مشخص کنیم برای اینکه دور هم جمع بشیم توی انجمن و در یک زمان تصمیمات مان رو تصویب کنیم که انشاالله استارت کار را محکم بزنیم 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ خب بچه ها چیکار کنیم ؟؟؟؟ مهم عمل کردنه دیگه اگه هزار صفحه هم مشورت کنیم ولی کاری انجام ندیم فایده نداره 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خب بچه ها چیکار کنیم ؟؟؟؟ مهم عمل کردنه دیگه اگه هزار صفحه هم مشورت کنیم ولی کاری انجام ندیم فایده نداره عباس جان شرمنده اینو میگم اما این راه از همون اول تهش معلوم بود من و قبل از من اینگونه نظرسنجی هارو کهنه کرده ایم زیاد خودتو ناراخت این قضیه نکن و آخر کار بگو ببخشید شوخی کردم و ردشو......... تو این تالار اگه کسی نظری داره یا طرحی داره باید خودش دست به کار اجرا بشه متتاسفانه ما همه ،خودمم جزء این دسته ام، ملت حرف و شعاریم... گاهی وقتها توجیحهای قشنگی برای کارهامون داریم اما با حرق و توجیح پیشرفتی حاصل نمیشه 8 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ این درست نیست که فقط اهل حرف باشیم نه عمل.به نظر من از همین الان باید شروع کنیم. تو این تاپیک مباحثی مطرح شد و دوستان تو برخی موارد اعلام کردن . و ایده هایی دادن. farivar.maryam برای متلب و plc اعلام آمادگی کردن . m@f که بارها اعلام آمادگی کرده و دلیلش رو کم تجربگی میدونه که زیاد فعالیت نمیکنه. این اصلا درست نیست ایشون یا هرکسی که احساس میکنه تجربه کمتری داره نسبت به بقیه میتونه تو بروز کردن تالار با کپی مطالب مفید که در درازمدت میتونه خیلی مفید باشه کمک کنه مجید بهره مند ایده تعامل با تالارهای دیگه با موضوعاتی از قبیل برق در... و پروژه های مشترک دادن این خیلی خوبه اما باید استارتش خورده بشه و از تالارهای دیگه حتی با پیغام خصوصی دعوت بشه و همینطور ایده تاپیکهای آموزشی هفتگی که باید دید چه کسانی علاقمند هستند که تو اموزش این تاپیکها همکاری داشته باشن mahnaz جان تاپیک بیایید تحلیل مدار الکترونیکی بخونیم رو زنده تر و بروزتر کنن دیگه سرشونم که خلوت تر شده mohsen 88 که خودش از کاربران قدیمی انجمن و تالار بوده و تجربه کاری ایشون هم کم نیست میتونن تاپیکها بحث و گفتگو در زمینه کاری خودشون و تجاربی که این مدت کسب کردن راه بندازن در مورد ترجمه با فائزه صحبت بشه و نفرات علاقمند برای اینکار رو بهشون معرفی کنیم تا هم ترجمه های این بخش رو تخصصیتر از قبل کنیم و هم با توجه به درامدی که میتونن دربیارن انگیزه ای بشه براشون در مورد مجله هم که پیمان جان هیئت تحریریه جدید مجله رو تعیین کنه تا این مجله با قدرت و کیفیت بالاتری به کار خودش ادامه بده . همچنین بزودی ممکنه خبرهای بهتری برای مجله داشته باشیم که نیاز به همکاری بیشتر دوستان داره. عباس هم که تو جمع کردن بچه های تالار و مدیریت کارها هست من خودمم که چندین تاپیک دارم که کماکان ادامه میدم و اگه بازهم موضوع خاصی شد هستم 8 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ این درست نیست که فقط اهل حرف باشیم نه عمل.به نظر من از همین الان باید شروع کنیم. تو این تاپیک مباحثی مطرح شد و دوستان تو برخی موارد اعلام کردن . و ایده هایی دادن.. . . mahnaz جان تاپیک بیایید تحلیل مدار الکترونیکی بخونیم رو زنده تر و بروزتر کنن دیگه سرشونم که خلوت تر شده بله درست میفرمایین حتما، من همون تاپیک رو تا اونجا که توی انجمن باشم پیش میبرم امیدواروم تا زمانی که توی انجمن هستم الکترونیک 1 و 2 و 3 رو کامل کنم 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ سلام صحبتهایی که الان میکنم ، طرحهایی هست که واسه مجله نیاز داریم تا با قدرت بیشتری مجله رو به انتشار عمومی برسونیم هیئت تحریریه متشکل از افرادی که به عنوان سرشاخه از هر رشته در تالار برق وجود داره مثلا آقای مهدی عارف به عنوان رئیس بخش تحریریه کنترل وظیفه پیدا میکنه که مطالب این بخش رو جمع آوری و طی یک مدت معین به دست من برسونه. یک قالب واحد و معلوم برای مجله یک زمان بندی معین برای شروع،ویرایش و اتمام کار مجله تعیین یک کاربر به عنوان روابط عمومی مجله در دنیای واقعی که کارش برقراری ارتباط و گاه مصاحبه با افراد مجرب و مفید برای مجله(این بند صرفا یک پیشنهاد است) لطفا نظرات خودتون رو بگید و اگه مورد دیگه هم به نظرتون میاد که از قلم افتاده بگید تا اضافه کنیم 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۲ عباس جان شرمنده اینو میگم اما این راه از همون اول تهش معلوم بود من و قبل از من اینگونه نظرسنجی هارو کهنه کرده ایم زیاد خودتو ناراخت این قضیه نکن و آخر کار بگو ببخشید شوخی کردم و ردشو......... تو این تالار اگه کسی نظری داره یا طرحی داره باید خودش دست به کار اجرا بشه متتاسفانه ما همه ،خودمم جزء این دسته ام، ملت حرف و شعاریم... گاهی وقتها توجیحهای قشنگی برای کارهامون داریم اما با حرق و توجیح پیشرفتی حاصل نمیشه اقا پیمان وظیفه مدیر استفاده از ظرفیت و امکانات و ریز بینیشه که بتونه از کمترین امکانات بهترین استفاده رو بکنه وقتی یک مدیر ندونه که کارمندش یا کاربرش میتونه توی چه زمینه هایی کار کنه میشه مصداق پیام شما من اگه این تاپیک رو زدم قصدم این بوده که بتونم امکاناتو به مدیر تالار بشناسونم تا ایشون تصمیم گیری کنه که چه کار بکنیم 8 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ اقا پیمان وظیفه مدیر استفاده از ظرفیت و امکانات و ریز بینیشه که بتونه از کمترین امکانات بهترین استفاده رو بکنه وقتی یک مدیر ندونه که کارمندش یا کاربرش میتونه توی چه زمینه هایی کار کنه میشه مصداق پیام شما من اگه این تاپیک رو زدم قصدم این بوده که بتونم امکاناتو به مدیر تالار بشناسونم تا ایشون تصمیم گیری کنه که چه کار بکنیم مجید جان تو دیگه چرا اینو میگی؟ یه مدیر تالار هزار راه داره تا ظرفیت تالارشو بشناسه این همه تاپیک آشنایی با کاربران انجمن ، آشنایی با کاربران تالار برق و....وجود داره تازه با یه سرچ ساده میتونه آمار تمام کاربران فعال تالار رو دربیاره از اونم نه! از تشکرهایی که پای پستها میزنه یا میبینه اینا جزئ ساده ترین روشهایی هست که یه مدیر ،ظرفیت تالارشو بشناسه..... التماس به کاربر برای فعالیت پایین آوردن شأن تالاره و اگه جواب هم بده ارزشی به نظر من نداشته..... 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ مجید جان تو دیگه چرا اینو میگی؟ یه مدیر تالار هزار راه داره تا ظرفیت تالارشو بشناسه این همه تاپیک آشنایی با کاربران انجمن ، آشنایی با کاربران تالار برق و....وجود داره تازه با یه سرچ ساده میتونه آمار تمام کاربران فعال تالار رو دربیاره از اونم نه! از تشکرهایی که پای پستها میزنه یا میبینه اینا جزئ ساده ترین روشهایی هست که یه مدیر ،ظرفیت تالارشو بشناسه..... التماس به کاربر برای فعالیت پایین آوردن شأن تالاره و اگه جواب هم بده ارزشی به نظر من نداشته..... سلام با تاخیر ولی من با شما موافق نیستم بعضی وقتا باید تلنگری زده بشه که تالار از سکوت در بیاد اینکه مدیر تالار به فکر جمع کردن اعضا هست خیلی خوبه نشان دهنده مسئولیت پذیریه مدیره و با این عبارت التماس به کاربر که به کار بردین اصلا موافق نیستم... 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ با تشکر از دوستان که در این تاپیک شرکت کردن برای ادامه صحبت یا پیشنهاد ویا انتقاد به دفتر مدیریت تالار مراجعه کنید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده