B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 اسنک نخوردم؟چی هس؟اسنک کیم یا بستنی؟ يه جور ساندويچ كه سريع آماده ميشه با ساندويچ ميكر...مثلا مخلوط كالباس و پنير پيتزا و ... بستني/ قيصر امين پور يا سهراب سپهري؟( از رو امضاتون تقلب كردم)
parsamir 596 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 يه جور ساندويچ كه سريع آماده ميشه با ساندويچ ميكر...مثلا مخلوط كالباس و پنير پيتزا و ...بستني/ قيصر امين پور يا سهراب سپهري؟( از رو امضاتون تقلب كردم) اها سهراب سپهری ای متقلب :icon_pf (34): دکتر شریعتی یا دکتر مطهری؟
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 اها سهراب سپهری ای متقلب :icon_pf (34): دکتر شریعتی یا دکتر مطهری؟ بد كاري كردم صادقانه گفتم؟ دكتر شريعتي... اول دبستان يا ترم اول دانشگاه؟
parsamir 596 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 بد كاري كردم صادقانه گفتم؟ دكتر شريعتي... اول دبستان يا ترم اول دانشگاه؟ ریحانه صادق ترم اول دانشگاه.......یادش بخیر کارشناسی یا کارشناسی ارشد؟
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 ریحانه صادقترم اول دانشگاه.......یادش بخیر کارشناسی یا کارشناسی ارشد؟ كارشناسي بيل يا كلنگ؟( هر كدوم كه راحت تر باهاش كار ميكنين! )
parsamir 596 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 كارشناسي بيل يا كلنگ؟( هر كدوم كه راحت تر باهاش كار ميكنين! ) هر دوش سخته بیل شن یا ماسه؟
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 هر دوش سخته بیل شن یا ماسه؟ تمرين كنيد، دستتون راه ميوفته! ماسه خرمالو با كيوي؟
parsamir 596 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 تمرين كنيد، دستتون راه ميوفته! ماسه خرمالو با كيوي؟ دبیرستان به اندازه بیل زدیم. نمک بار میزدیم. یادش بخیر کیوی موز یا پرتقال؟
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 دبیرستان به اندازه بیل زدیم. نمک بار میزدیم. یادش بخیرکیوی موز یا پرتقال؟ موز (آيا شما در اين تاپيك از خلاقيت هاي وجودي خود استفاده مي نماييد؟؟ واقعا آيا؟؟ خب چرا هرچي من ميگم، شما مشابه شو ميگيد؟) قطار يا هواپيما؟
parsamir 596 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 موز(آيا شما در اين تاپيك از خلاقيت هاي وجودي خود استفاده مي نماييد؟؟ واقعا آيا؟؟ خب چرا هرچي من ميگم، شما مشابه شو ميگيد؟) قطار يا هواپيما؟ احساس میکنم اینجوری جذاب تر میشه خانوم هواپیما پیاده یا سواره؟
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 احساس میکنم اینجوری جذاب تر میشه خانوم هواپیما پیاده یا سواره؟ الان جذابيت داره موج ميزنه!فقط مواظب باشيد غرق نشين! پياده! ما شهرسازا يكي از وظايفمون اينه كه ساعت ها خيابونا رو پياده گز كنيم دامن يا شلوار؟
parsamir 596 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 الان جذابيت داره موج ميزنه!فقط مواظب باشيد غرق نشين!پياده! ما شهرسازا يكي از وظايفمون اينه كه ساعت ها خيابونا رو پياده گز كنيم دامن يا شلوار؟ اینقدرم نمیخواد موج بزنه٬ اخه من شنا بلد نیستم. تازه کلاس شنا دانشگاه داشتم غرق میشدم اخی الهی اشکالی نداره هر کاری سختی خودتشو داره. از بیل زدن که بهتره دامن جوراب یا دستکش؟
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 اینقدرم نمیخواد موج بزنه٬ اخه من شنا بلد نیستم. تازه کلاس شنا دانشگاه داشتم غرق میشدماخی الهی اشکالی نداره هر کاری سختی خودتشو داره. از بیل زدن که بهتره دامن جوراب یا دستکش؟ مسلما از بيل زدن بهتره! ولي من بيل زدن رو هم يه بار تجربه كردم دستكش چراغ قوه با فانوس؟( يني خلاقيتو حال كن!)
parsamir 596 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 مسلما از بيل زدن بهتره! ولي من بيل زدن رو هم يه بار تجربه كردم دستكش چراغ قوه با فانوس؟( يني خلاقيتو حال كن!) جدی؟ وای چه خنده دار میشید نکنه عکس یادگاری با بیل گرفتین فانوس نفت یا گازوییل؟
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 جدی؟ وای چه خنده دار میشیدنکنه عکس یادگاری با بیل گرفتین فانوس نفت یا گازوییل؟ همون شما عكس يادگاري با بيل و كلنگ گرفتين، كافيه! من با بيل عكس بگيرم! نفت/ عروس يا دوماد؟
parsamir 596 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 همون شما عكس يادگاري با بيل و كلنگ گرفتين، كافيه! من با بيل عكس بگيرم! نفت/ عروس يا دوماد؟ شایعس باور نکنید من دستم گرفتمشون و با تمام وجود حسشون کردم و دیگر هیچ ............... معلوه دامادو عشقه نوشابه یا دلستر؟ این خلاقیت
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 شایعس باور نکنید من دستم گرفتمشون و با تمام وجود حسشون کردم و دیگر هیچ ...............معلوه دامادو عشقه نوشابه یا دلستر؟ این خلاقیت هيچكدام/ ولي خب نوشابه... تهران يا خراسان؟
parsamir 596 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 هيچكدام/ ولي خب نوشابه...تهران يا خراسان؟ خب معلومه خراسان........... خراسانیم شمال یا جنوب؟
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 خب معلومه خراسان........... خراسانیمشمال یا جنوب؟ ميدونستم كه گفتم ديگه! شمال/ رياضي يا فيزيك؟ (اين آخرين پست منه؛ ديگه برم بخوابم خوش گذشت...)
parsamir 596 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2014 ميدونستم كه گفتم ديگه! شمال/ رياضي يا فيزيك؟ (اين آخرين پست منه؛ ديگه برم بخوابم خوش گذشت...) معلومه ریاضی کم آوردید اخیش منم بدجور خوابم میاد خواب یا بیداری؟
ارسالهای توصیه شده