Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ منکه خیالم راحت بود قبولم با این حرفا و انرژی ها دیگه هزار در هزار قبولم ( حالا اصلا درست حسابی نخوندمااااااااا امیدم به دعاهای شماس) فردا کنکور داری؟من فکر کردم امروز کنکور معماری شهرسازیه 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من نمیتونم قول بدم آخه این چند روزه تا 7کلاس دارم اما سعی میکنم منم همکاری کنم حتماااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آجی تو برو به مخشت برس من خودم بجات میفرستم 6 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من امروزم 500 تا فرستادم بسته یا بازم بفرستم... 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من امروزم 500 تا فرستادمبسته یا بازم بفرستم... ای جانم مرسی بسه:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ ای جانممرسی بسه:hapydancsmil: خواهش میکنم... فردا هم یادتون نره هااااااااااااااا... صنایع - صنایع ها کنکور دارن 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من آدم خسته ای هستم پرانتز باز صلوات پرانتز بسته به توان n حالا n چقدره؟خیلیه مثلا یه چیز تو مایه های 9999999....99999999999999999 یعنی ریاضیت خوب باشه صلوات فرستادنم راحت میشه خوبه یا بازم بفرستیم؟ 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ خواهش میکنم... فردا هم یادتون نره هااااااااااااااا... صنایع - صنایع ها کنکور دارن چششششم من آدم خسته ای هستمپرانتز باز صلوات پرانتز بسته به توان n حالا n چقدره؟خیلیه مثلا یه چیز تو مایه های 9999999....99999999999999999 یعنی ریاضیت خوب باشه صلوات فرستادنم راحت میشه خوبه یا بازم بفرستیم؟ نه بسه برای کل کره زمین فرستادین فک کنم 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ حالا ما اینقدر زحمت میکشیم، این دوستان اگه کنکورشون رو خوب بدن قراره واسه ما چیکار کنن؟؟؟ شیرینی میدن عایا؟؟؟؟ یا مثل آقا عباس خودشون اعتراف میکنن یه شیرینی بدهکارن و نمیدن!!!!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ فردا کنکور داری؟من فکر کردم امروز کنکور معماری شهرسازیه نه فرداست فقط هم به عشق اون تنقلات دارم میرم 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ نه فرداستفقط هم به عشق اون تنقلات دارم میرم مام دلمون واسه کلوچه های سازمان سنجش که ضخامتش در حد هیچیه تنگ شده چه آب میوه ای میدن لامصبا انگار شراب فرانسه س 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ مام دلمون واسه کلوچه های سازمان سنجش که ضخامتش در حد هیچیه تنگ شدهچه آب میوه ای میدن لامصبا انگار شراب فرانسه س کلوچه نمیدنبیسکوئیت بود با آب معدنی 30تومن پول آب معدنی دادیم 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ کلوچه نمیدنبیسکوئیت بود با آب معدنی30تومن پول آب معدنی دادیم باز آب معدنی از ساندیس بهتره خدایی ولی بیسکویتش باحاله میخوان خفه کنن دانشجوها رو 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ باز آب معدنی از ساندیس بهتره خداییولی بیسکویتش باحاله میخوان خفه کنن دانشجوها رو ای قدر نشناس همون که بفکر هستن خودش کلی حرفه خوب بود پول میگرفتن همون هم نمیدادن 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ ای قدر نشناس همون که بفکر هستن خودش کلی حرفهخوب بود پول میگرفتن همون هم نمیدادن به نظر من واقعا از این بهتر نمیتوننن پذیرایی کنن این بندگان خدا(نامردا) ولی به قول تو همینشم خوبه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ استرس دارمخواهرم و چندتا از دوستان فردا کنکور دارنخدایی شاهد تلاشاشون بودم دعا کنید حق زحمتاشونو بگیرن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ استرس دارمخواهرم و چندتا از دوستان فردا کنکور دارنخدایی شاهد تلاشاشون بودم دعا کنید حق زحمتاشونو بگیرن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم فردا کنکور دارم پس چرا استرس ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ منم فردا کنکور دارم پس چرا استرس ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من کنکور ندارم که 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ منم فردا کنکور دارم پس چرا استرس ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم فردا كنكور دارم..عين خيالمم نيس! من چون خوب نخوندم استرس ندارم...تو رو نميدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ من کنکور ندارم که دیگه بدتر تویی که کنکور نداری استرس داریمنی که دارم ندارم (جمله رو داشتی ) 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ منم فردا كنكور دارم..عين خيالمم نيس!من چون خوب نخوندم استرس ندارم...تو رو نميدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 انشاالله که نتیجه میگیری منمخیلی خوب نخوندم .... خوب هم میخوندم استرس نداشتم به یاد ندارم برای کنکور استرس گرفته باشم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده