Abbas.H 15131 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ سلام بچه ها امسال بچه های کنکوری زیادی تو انجمن داریم که تو همین هفته قراره کنکور بدن مطمئنن همه شون استرس دارن و این یه چیز طبیعیه ولی دیگه این هفته از شر این استرس ها خلاص میشن به امید خدا با دست پر و خبرای خوب از جلسه برمیگردن پیشمون گفتم این تاپیک رو بزنم که هم به دوستای کنکوریمون روحیه بدیم و هم برای موفقیتشون دعا کنیم حتی با یه صلوات ساده برای موفقیتشون میتونیم کمکشون کنیم تا انشالله این کنکور رو با سربلندی پشت سر بزارن خدایا هوای همه رفقامونو سر جلسه داشته باش انشالله بعد از کنکور بیاید و توی همین تاپیک بگید که ترکوندید دوستاتون رو دعوات کنید به تاپیک 50 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ ایشاء الله همه قبول شن دانشگاهی که دوست دارن.. 20 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ منکه همیشه براشون دعا کردم ... مخصوصا همین چند روز پیش هم که رفته بودم مشهد حسسسسسسسسسسسسابی دعا کردم...:icon_gol: البته باید قول بدن ایشالله که قبول شدن یه شیرینی اساسی و واقعی بهمون بدن...:hapydancsmil: 21 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ ایشالله که همه موفق باشن.... و اون دانشگاهی که دوست دارن قبول بشن.... :flowerysmile::w14::dancegirl2::2eaoapgxehimkak1y7e 21 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ چه کار خوبی ایشالا همشون موفق باشن اسماشونم بگیم هستی(صنایع) فرنوش(مهندسی شیمی) مینا یوسفی(معماری) آقا اسماعیل(مکانیک) آقای علی فاطمی(مکانیک) مرضیه 68(مهندسی شیمی) 22 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ چه کار خوبی ایشالا همشون موفق باشن اسماشونم بگیم هستی(صنایع) فرنوش(مهندسی شیمی) مینا یوسفی(معماری) آقا اسماعیل(مکانیک) آقای علی فاطمی(مکانیک) مرضیه 68(مهندسی شیمی) سوده بابایی (برق) و یکی دیگه از بچه ها که معماری میخواد شرکت کنه هم هستن برای همه شون آرزوی زیر صد دارم 21 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ چه تایپیک خوبی من هم برای همه بچهها آرزوی موفقیت دارم.... ایشاله تو همین تایپیک یکی یکی بیان خبر رتبههای خوبشون رو بدن.:hapydancsmil: 17 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ من برای تک تک بچه های کنکوری دعا میکنم امیدوارم همه ی بچه هایی که این چند مدتو واقعا زحمت کشیدن مزد زحمتاشونو ببینن ایشالله موفقیت همه ی دوستانو آرزو دارم این دوستان رو هم به لیست اضافه کنید و براشون دعا کنید [h=4][/h][h=4]hakan_68 دختر باران(سحر) Apameh(زهرا) afshin18 ali.fatemi4 Khiyal21(رویا) setare.yosefi[/h] 19 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ ایشالا شیرینی حسابی از همشون میگیریم 19 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ امیدوارم همه نتیجه زحمتاشونو بگیرن و دانشگاهی که میخوان قبول شن 17 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ ایشالله که همه شون با موفقیت تمام برگردن اینجا و خبرای خوبی بدن:hapydancsmil: منم برای همشون آرزوی موفقیــــــــــــــت میکنم:love070::love070::2eaoapgxehimkak1y7e یادتون نره برای منم دعا کنین منم کنکور دارم:girl_blush2: 14 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ یه توصیه به تمام کنکوری های عزیزززززززززززز شب امتحان حتما یه دمنوش نعناع میل کنن تمرکزشون بالا بره.. بعد. اصلا استرس نداشته باشن. چون قبولن.. یه عالمه تنقلاتم باخودشون ببرن. که استرسشون کم شه.. فکر کنید رفتید سینما..تست بزن پفک بخور/تست بزن شکلات بخور.. والا جواب میده.. من همیشه برای کنکور دادن. یه کیسه خودم شکلات میبرم. یه کیسه هم. خواهرم میخره. یه کیسه هم پدرم. کلا انگار دارم میرم کربلا............همه هم فکر میکنن اومدم پیکنیک .. میگن بابا این چقدر خونده که انقدر ریلکسه.. جواب داده ها. جدی میگم..... قبولید شک نکنید.. حالا ببینید... قبولی ها به من خبر بدن.. :hapydancsmil::hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ به به چه فكر خوبي اميدوارم همه بچه ها رتبه هاي عالي بيارن و اين به صلاحشون باشه ان شالله موفق باشن... 10 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ به به چه عالی نمردیم و عباس یه تاپیک به درد بخور زد.... منم که این روزا واقعا دست به دامن خدام که بچه ها از پس کنکور عالی بربیان و مطمئنم که همینطور میشه...:girl_angel: من یه برنامه دارم واسه روز کنکور که هممون اینجا جمع بشیم و هزار تا یا بیشتر صلوات بفرستیم یه جور نذر توی همون روز که ایشاله هم تمرکز بچه ها بره بالا هم دیگه آخرین تلاشمونو کرده باشیم تو کمک کردن هرکی موافقه دستش بالا 13 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ منم برای همه دوستان مخصوصا اسماعیل special! و علی فاطمی آرزوی موفقیت شدید دارم! 9 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ به به چه عالینمردیم و عباس یه تاپیک به درد بخور زد.... منم که این روزا واقعا دست به دامن خدام که بچه ها از پس کنکور عالی بربیان و مطمئنم که همینطور میشه...:girl_angel: من یه برنامه دارم واسه روز کنکور که هممون اینجا جمع بشیم و هزار تا یا بیشتر صلوات بفرستیم یه جور نذر توی همون روز که ایشاله هم تمرکز بچه ها بره بالا هم دیگه آخرین تلاشمونو کرده باشیم تو کمک کردن هرکی موافقه دستش بالا خیلی کار جلفیه موافق نیستیم 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ به به چه عالینمردیم و عباس یه تاپیک به درد بخور زد.... منم که این روزا واقعا دست به دامن خدام که بچه ها از پس کنکور عالی بربیان و مطمئنم که همینطور میشه...:girl_angel: من یه برنامه دارم واسه روز کنکور که هممون اینجا جمع بشیم و هزار تا یا بیشتر صلوات بفرستیم یه جور نذر توی همون روز که ایشاله هم تمرکز بچه ها بره بالا هم دیگه آخرین تلاشمونو کرده باشیم تو کمک کردن هرکی موافقه دستش بالا من کاملا موافقم...گندم جون. راه بنداز که منم هستم.. اعلام امادگی کردم.. 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ خیلی کار جلفیهموافق نیستیم کار خودت جلفه 10 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ من کاملا موافقم...گندم جون. راه بنداز که منم هستم.. اعلام امادگی کردم.. عاشقتم مصی جونی 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ عاشقتم مصی جونی عزیزی گندم جونم.. مادربست مخلصیم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده