Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ دوستان موافقید یه هفته دیگه هم وقت ارسال عکسارو تمدید کنیم تا هرچی برفه بباره و بچه هایی که عکس نفرستادن هم بفرستن؟ 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ تهران كه هر روز گرمتر ميشه فكر كنم تا دو هفته ديگه ام تمديد كنيد، برف نياد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ تهران كه هر روز گرمتر ميشه فكر كنم تا دو هفته ديگه ام تمديد كنيد، برف نياد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تهران که قبلا ماشالا برف زیاد اومد هیچ عکسی نگرفتید 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ طبق نظرات هواشناسی و ورود امواج پرفشار و کم فشار و توده های ابر باران زا به ایران یک هفته دیگه مسابقه تمدید میشه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . جدی گفتم مسابقه یک هفته دیگه تمدید میشه! ان شالله عکس ها از 13 تا کنونی به 20 برسه 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ طبق نظرات هواشناسی و ورود امواج پرفشار و کم فشار و توده های ابر باران زا به ایران یک هفته دیگه مسابقه تمدید میشه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . جدی گفتم مسابقه یک هفته دیگه تمدید میشه! ان شالله عکس ها از 13 تا کنونی به 20 برسه خوبه... بزار دوستانی که هم نتونستن. معجزه هم بشه . شهرهایی که تاالا برف نیومده .. هم برف بیاد. دوستان بتونن شرکت کنن. 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ حالا که داره اینقد طول میکشه عکس منو شرکت ندید دیدی قاسم خان تعداد زیاد که نشد هیچ.کم هم داره میشهجدی گفتما. 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ حالا که داره اینقد طول میکشه عکس منو شرکت ندید دیدی قاسم خان تعداد زیاد که نشد هیچ.کم هم داره میشهجدی گفتما. چرا دوست عزیز...خوشحال میشیم عکس شما رو ببینیم. که چی هست.. از تصمیمی که گرفتید برگردید . مارو خوشحال میکنید. 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ خبر های موثقی به من رسیده که این هفته برف و بارون زیاد میاد نگران نباشید یه هفته دیگه حتما استارت میزنیم با شکوه تمام 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ :hapydancsmil:دوستان برف وبارونا شروع شده:hapydancsmil: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :gnugghender:عکساتونو بفرستید منتظرم:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ 14 عکس فعلا اومده... دوستان زودتر بفرستید.. 2 روز دیگه وقت دارید.. 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ فقط 14نفر.. بابا بیاید شرکت کنید..... برف هم که نبارید. 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ کشتیمون قاســــــــــــم تاپیک مسابقه رو بزن دیگه:vahidrk: بابا برف نمیـــــــــــــــــــــــــــــــــاد 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ کشتیمون قاســــــــــــمتاپیک مسابقه رو بزن دیگه:vahidrk: بابا برف نمیـــــــــــــــــــــــــــــــــاد نمیشه زودتر که زد نوشتم جمعه شب دیگه همون جمعه آخر شب استارت مسابقه زده میشه.. 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ نمیشه زودتر که زدنوشتم جمعه شب دیگه همون جمعه آخر شب استارت مسابقه زده میشه.. آخر تو منو دق میدی 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ آخر تو منو دق میدی همین امروز ملت عکس فرستادنهمه دقیقه نودین ! فردا تازه بیشتر میفرستن 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ همین امروز ملت عکس فرستادنهمه دقیقه نودین ! فردا تازه بیشتر میفرستن خب من خونه م دیگه نتیجه رو نمیبینم 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ همچنان آفتابی .. دریغ از یک قطره بارون یا برف !!!! 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ خب من خونه م دیگه نتیجه رو نمیبینم اونجا هم نت پیدا میکنی یه جوری نگاه میکنی 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ همچنان آفتابی .. دریغ از یک قطره بارون یا برف !!!! دیگه سه هفته وقت گذاشتیم خیلی بدشانسید شما، ایشالا مسابقات بعدی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده