nasim184 12256 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 اینجااا کجاست که ما نیستیییم دوووستم کجااایییی اینجا بی ما صفا ندارههه:hapydancsmil: 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 اینجااا کجاست که ما نیستیییم دوووستم کجااایییی اینجا بی ما صفا ندارههه:hapydancsmil: آخه اینجا جای ما نیست مال آدمای آرومه آخه من چمدونم برف چیه که چله زمستون بستنی گرفتم دستم دارم میخورم بفرما 4
nasim184 12256 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 آخه اینجا جای ما نیستمال آدمای آرومه آخه من چمدونم برف چیه که چله زمستون بستنی گرفتم دستم دارم میخورم بفرما یعنی بریییم!!! نه بمونیییم...به قول شاعر ما برای وصل کردن امدیم بقیش یادم نیس بستنی میخوری.....منم میخواااام ما اگه متوجه میشدیم که اینجا نباید اسپم کنیم....قطعا ربط زمستون و بستنی نخوردنم میفهمیدیم ولی خوب کلا نمیفهمیم برا اینه که خوشحالیم اینا که غمگینن مال اینه که زیاد میفهمن بچه هااا خجالت نمیکشید من باز اخر شم!!!! 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 یعنی بریییم!!!نه بمونیییم...به قول شاعر ما برای وصل کردن امدیم بقیش یادم نیس بستنی میخوری.....منم میخواااام ما اگه متوجه میشدیم که اینجا نباید اسپم کنیم....قطعا ربط زمستون و بستنی نخوردنم میفهمیدیم ولی خوب کلا نمیفهمیم برا اینه که خوشحالیم اینا که غمگینن مال اینه که زیاد میفهمن بچه هااا خجالت نمیکشید من باز اخر شم!!!! [/center] نی برای فصل کردن آمدیم بستنی تموم شد والا آدم هرچی بیشتر کمتر بفهمه،کمتر بیشتر اذیت میشه تو میگفتی کدومی من برات رای جمع میکردم 4
nasim184 12256 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 نی برای فصل کردن آمدیم بستنی تموم شد والا آدم هرچی بیشتر کمتر بفهمه،کمتر بیشتر اذیت میشه تو میگفتی کدومی من برات رای جمع میکردم اوووهوووم.... ممنون بابت همکاریت اره منم موافقم که ادم هر چی بیشتر کمتر بفهمه بیشتر کمتر اذیت میشه نه میخواستم مردانه اول بشم....اما دنیا عوض شده مدیرا عوض شدن....قاسما عوض شدن...خیلی داغونه دنیا دلم برا بگهدیگه نمیتونه بگه 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 اوووهوووم.... ممنون بابت همکاریت اره منم موافقم که ادم هر چی بیشتر کمتر بفهمه بیشتر کمتر اذیت میشه نه میخواستم مردانه اول بشم....اما دنیا عوض شده مدیرا عوض شدن....قاسما عوض شدن...خیلی داغونه دنیا دلم برا بگهدیگه نمیتونه بگه آره قاسم عوض شده بگو کدومه خودم اولت میکنم 3
nasim184 12256 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 آره قاسم عوض شدهبگو کدومه خودم اولت میکنم :whistle:همونه دیگه 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 :whistle:همونه دیگه ااا اونه؟ خب از اول میگفتی یعنی عاشق خودم و خودتم که از تک و تا نمیوفتیم قاســــم بیا که تاپیک به فنا رفت آی خوشم میاد قاسم حرص بخوره 2
nasim184 12256 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 ااا اونه؟خب از اول میگفتی یعنی عاشق خودم و خودتم که از تک و تا نمیوفتیم قاســــم بیا که تاپیک به فنا رفت آی خوشم میاد قاسم حرص بخوره اره...الان گفتم ببینم چکار میکنی منم عاشق دوتامونم اخی نازی....فک کنم استفا بده من با اجازت برم کمی کار دارم که انقد اومدم اینجا و رفتم معلوم نیست چه بلایی سرش اومده و چی نوشتم شب خوش تا اسپمی دیگر:hapydancsmil: 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 31 فروردین، 2014 اره...الان گفتم ببینم چکار میکنی منم عاشق دوتامونم اخی نازی....فک کنم استفا بده من با اجازت برم کمی کار دارم که انقد اومدم اینجا و رفتم معلوم نیست چه بلایی سرش اومده و چی نوشتم شب خوش تا اسپمی دیگر:hapydancsmil: خیالت راحت از همین الان خودت رو اول شده بدون چه خوبه که ما عاشق همیم نه بابا قاسم استعفا بده نیست برو که حالا فکر کنم همش بستنی و برف و کمتر بیشتر اسپم قاسم شده تا درودی دیگر بدرود پ.ن:خدایی نسیم از بین همه شکلکا فقط همین خنده برام کار میکنهاینم فهمیده ما چه موجوداتی هستیم 6
An@hita 8666 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 آمریکای جهان خوار منظورته میگم یه پای ثابت ما نیست یادم نمیومد کی بود! الان فهمیدم دیگه حالا دعا کن قبول شم جبران میکنم غیبتامو 6
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 باز دو روز نبودم اینجا اسپم کده شد حنانه و نسیم که همیشه از آخر اول میشن باید یه جایزه ویژه بهتون بدم 5
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 حالا كه نظرسنجي برگزار شد، تهران داره برف مياد دیگه نشد تا الان صبر کنیم مسابقه تالار شهرسازی "برف و سرما در شهر" وقتش تموم شده؟ اونجا شرکت کنید 6
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 دیگه نشد تا الان صبر کنیممسابقه تالار شهرسازی "برف و سرما در شهر" وقتش تموم شده؟ اونجا شرکت کنید ميدونم، همينطوري گفتم اگه فرصت كنم برم بيرون، حتما 3
nasim184 12256 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2014 باز دو روز نبودم اینجا اسپم کده شدحنانه و نسیم که همیشه از آخر اول میشن باید یه جایزه ویژه بهتون بدم تو اسپم میبینی آخه:vahidrk: حرف حق تلخه دیگه!!! اما انگار میخوای شیرینش کنی!!!!!!!!!!حالا جایژه هامونو بده بریییم 2
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2014 این نظر سنجی نا کی ادامه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس کی نتیجه هارو اعلام میکنید 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2014 باز دو روز نبودم اینجا اسپم کده شدحنانه و نسیم که همیشه از آخر اول میشن باید یه جایزه ویژه بهتون بدم قاسم؟ کی بود تو اون دور مسابقات سوم شد؟ کلا نمیتونی پیشرفت من ونسیم رو ببینی 4
ارسال های توصیه شده