nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ اینجااا کجاست که ما نیستیییم دوووستم کجااایییی اینجا بی ما صفا ندارههه:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ اینجااا کجاست که ما نیستیییم دوووستم کجااایییی اینجا بی ما صفا ندارههه:hapydancsmil: آخه اینجا جای ما نیست مال آدمای آرومه آخه من چمدونم برف چیه که چله زمستون بستنی گرفتم دستم دارم میخورم بفرما 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ آخه اینجا جای ما نیستمال آدمای آرومه آخه من چمدونم برف چیه که چله زمستون بستنی گرفتم دستم دارم میخورم بفرما یعنی بریییم!!! نه بمونیییم...به قول شاعر ما برای وصل کردن امدیم بقیش یادم نیس بستنی میخوری.....منم میخواااام ما اگه متوجه میشدیم که اینجا نباید اسپم کنیم....قطعا ربط زمستون و بستنی نخوردنم میفهمیدیم ولی خوب کلا نمیفهمیم برا اینه که خوشحالیم اینا که غمگینن مال اینه که زیاد میفهمن بچه هااا خجالت نمیکشید من باز اخر شم!!!! 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ یعنی بریییم!!!نه بمونیییم...به قول شاعر ما برای وصل کردن امدیم بقیش یادم نیس بستنی میخوری.....منم میخواااام ما اگه متوجه میشدیم که اینجا نباید اسپم کنیم....قطعا ربط زمستون و بستنی نخوردنم میفهمیدیم ولی خوب کلا نمیفهمیم برا اینه که خوشحالیم اینا که غمگینن مال اینه که زیاد میفهمن بچه هااا خجالت نمیکشید من باز اخر شم!!!! [/center] نی برای فصل کردن آمدیم بستنی تموم شد والا آدم هرچی بیشتر کمتر بفهمه،کمتر بیشتر اذیت میشه تو میگفتی کدومی من برات رای جمع میکردم 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ نی برای فصل کردن آمدیم بستنی تموم شد والا آدم هرچی بیشتر کمتر بفهمه،کمتر بیشتر اذیت میشه تو میگفتی کدومی من برات رای جمع میکردم اوووهوووم.... ممنون بابت همکاریت اره منم موافقم که ادم هر چی بیشتر کمتر بفهمه بیشتر کمتر اذیت میشه نه میخواستم مردانه اول بشم....اما دنیا عوض شده مدیرا عوض شدن....قاسما عوض شدن...خیلی داغونه دنیا دلم برا بگهدیگه نمیتونه بگه 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ اوووهوووم.... ممنون بابت همکاریت اره منم موافقم که ادم هر چی بیشتر کمتر بفهمه بیشتر کمتر اذیت میشه نه میخواستم مردانه اول بشم....اما دنیا عوض شده مدیرا عوض شدن....قاسما عوض شدن...خیلی داغونه دنیا دلم برا بگهدیگه نمیتونه بگه آره قاسم عوض شده بگو کدومه خودم اولت میکنم 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ آره قاسم عوض شدهبگو کدومه خودم اولت میکنم :whistle:همونه دیگه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ :whistle:همونه دیگه ااا اونه؟ خب از اول میگفتی یعنی عاشق خودم و خودتم که از تک و تا نمیوفتیم قاســــم بیا که تاپیک به فنا رفت آی خوشم میاد قاسم حرص بخوره 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ ااا اونه؟خب از اول میگفتی یعنی عاشق خودم و خودتم که از تک و تا نمیوفتیم قاســــم بیا که تاپیک به فنا رفت آی خوشم میاد قاسم حرص بخوره اره...الان گفتم ببینم چکار میکنی منم عاشق دوتامونم اخی نازی....فک کنم استفا بده من با اجازت برم کمی کار دارم که انقد اومدم اینجا و رفتم معلوم نیست چه بلایی سرش اومده و چی نوشتم شب خوش تا اسپمی دیگر:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ اره...الان گفتم ببینم چکار میکنی منم عاشق دوتامونم اخی نازی....فک کنم استفا بده من با اجازت برم کمی کار دارم که انقد اومدم اینجا و رفتم معلوم نیست چه بلایی سرش اومده و چی نوشتم شب خوش تا اسپمی دیگر:hapydancsmil: خیالت راحت از همین الان خودت رو اول شده بدون چه خوبه که ما عاشق همیم نه بابا قاسم استعفا بده نیست برو که حالا فکر کنم همش بستنی و برف و کمتر بیشتر اسپم قاسم شده تا درودی دیگر بدرود پ.ن:خدایی نسیم از بین همه شکلکا فقط همین خنده برام کار میکنهاینم فهمیده ما چه موجوداتی هستیم 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ آمریکای جهان خوار منظورته میگم یه پای ثابت ما نیست یادم نمیومد کی بود! الان فهمیدم دیگه حالا دعا کن قبول شم جبران میکنم غیبتامو 6 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ باز دو روز نبودم اینجا اسپم کده شد حنانه و نسیم که همیشه از آخر اول میشن باید یه جایزه ویژه بهتون بدم 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ حالا كه نظرسنجي برگزار شد، تهران داره برف مياد 7 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ حالا كه نظرسنجي برگزار شد، تهران داره برف مياد دیگه نشد تا الان صبر کنیم مسابقه تالار شهرسازی "برف و سرما در شهر" وقتش تموم شده؟ اونجا شرکت کنید 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ دیگه نشد تا الان صبر کنیممسابقه تالار شهرسازی "برف و سرما در شهر" وقتش تموم شده؟ اونجا شرکت کنید ميدونم، همينطوري گفتم اگه فرصت كنم برم بيرون، حتما 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ باز دو روز نبودم اینجا اسپم کده شدحنانه و نسیم که همیشه از آخر اول میشن باید یه جایزه ویژه بهتون بدم تو اسپم میبینی آخه:vahidrk: حرف حق تلخه دیگه!!! اما انگار میخوای شیرینش کنی!!!!!!!!!!حالا جایژه هامونو بده بریییم 2 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ این نظر سنجی نا کی ادامه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس کی نتیجه هارو اعلام میکنید 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ باز دو روز نبودم اینجا اسپم کده شدحنانه و نسیم که همیشه از آخر اول میشن باید یه جایزه ویژه بهتون بدم قاسم؟ کی بود تو اون دور مسابقات سوم شد؟ کلا نمیتونی پیشرفت من ونسیم رو ببینی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده