ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من به بهانه رسیدن به زندگی .... زندگی را کشته ام 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اگه ما همه یجور فکر کنیم در واقع فکر نمی کنیم... 4 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ خسته را خسته و خفته را خفته کی کند بیدار ...! 3 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ اگر خودم هم مانند ساعتم جلو رفته بودم حالا به همه جا رسیده بودم 3 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ همیشه به من می گویند مثل بچه ی آدم رفتار کن! من نمی دانم باید مثل هابیل باشم یا قابیل؟! 3 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ پرگـــار های خوبی شده ایم! همدیگر را خوب دور می زنیــــم. 3 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ وقتی ارزش ها عوض می شوند، عوضی ها با ارزش می شوند! 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ پنبه زن هم دیگر لحاف و تُشک قبول نمی کند!..می گوید این روزها آدم ها همه شان یک پا پنبه زنند!!! البته از جنس دیگر! 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ دروغ می گی... می پرسند راست می گی؟! راست می گی... می پرسن دروغ میگی؟! پ.ن: یعنی از این طعنه فیلسوفانه تر دیدین؟! نَـــــــــــــــــه دیدین؟! 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ میزان اهمیت ما به شکم و مغزهامون از مقایسه تعداد کتابسراها و کبابسراهای شهرمون مشخص میشه ... افسوس قضیه در اینه که بیشترین جایی که ما به مغز اهمیت می دیم تو کله پاچه فروشیه اونم نه برای فکر کردن بلکه برای خوردن ! 1 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده