Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ خب بعد از مدتها سری جدید صندلی داغ شهرسازا شروع میشه و نوبت B nam o neshan شده که بشینه رو صندلی و پاسخگوی سوالای بچه ها باشه :gnugghender: فقط حواستون باشه صندلی داغ شهرسازیه، سعی کنید سوالا بیشتر تو حوزه تخصصی شهرسازی باشه . لطفا بین صندلی داغ شهرسازی با صندلی داغ گفتگو آزاد تفاوت قائل بشین. این تاپیک تا یک هفته باز خواهد بود . دوستان اسپمها پاک خواهد شد. 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ سلام دوستان :hapydancsmil: به تاپيك صندلي داغ B nam o neshan عزيز خوش آمديد بعد دوسال حضور بالاخره جرات كردم بشينم رو صندلي سوزان انجمن البته از نوع شهرسازيش :icon_pf (34): فقط هوامو داشته باشيد دوستان عزيز نكته: وقتي جناب ادمين ميگن اسپم ها پاك ميشن يني ميتونيد اسپم كنيد فقط با آگاهي به اين موضوع كه پاك خواهند شد! پس راحت باشيد 6 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ سلام خوبی شما ؟ چه خبر شهرساز ؟ چند ترم شهرسازی خوندی؟ چه درسایی رو تا اینجا بیشتر دوس داشتی ؟ شهرسازی بهتره یا معماری ؟ شهرسازی رو تعریف کن ؟ فرقش با معماری چیه ؟ لوکوربوزیه وقتی گفت " خانه ماشینی است برای زندگی" اون شب شام چی خورده بود و در خلوت خود به چه می اندیشید ؟ 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ سلام سلام خوبی شما ؟ بلي، شما خوب هستين مهندس؟ چه خبر شهرساز ؟ خبر اينكه تازه امتحانام تموم شده!:hapydancsmil: چند ترم شهرسازی خوندی؟ اگه خدا قبول كنه 5 ترم چه درسایی رو تا اینجا بیشتر دوس داشتی ؟ طرح هاي شهرسازي رو دوست دارم البته اگه استاداي عزيز ذوق و شوق آدمو كور نكنن، تاسيسات تجهيزات شهري، مباني طراحي شهري، هندسه پرسپكتيو كلا طراحي شهري رو بيشتر از برنامه ريزي دوس دارم شهرسازی بهتره یا معماری ؟ هر دوش خوبه، چون حيطه كاري شون متفاوته و به هر دو رشته نياز داريم شهرسازی رو تعریف کن ؟ فرقش با معماری چیه ؟ خب فكر ميكنم نگاه يه شهرساز با يه معمار متفاوته! يه شهرساز بايد ديد وسيعتر و جامع تري نسبت به همه مسائل داشته باشه چون با همه جور آدم با سلايق، عقايد، فرهنگ و نيازهاي متنوع سر و كار داره! اگه دوستان معمار نظر خاصي دارن، خوشحال ميشم همين جا بيان كنن لوکوربوزیه وقتی گفت " خانه ماشینی است برای زندگی" اون شب شام چی خورده بود و در خلوت خود به چه می اندیشید ؟ فكر كنم شام كله پاچه خورده بود! چون تمام انرژي بدنش براي هضم غذا صرف شده و خون به مغزش نرسيده... به نظر من مسائل اجتماعي جايگاه خيلي ويژه اي تو شهرسازي داره و مسئولين بايد خيلي خيلي بهش توجه كنن ممنون كه اومديد 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ خب :gnugghender: 1- بدترین نمره ای که گرفتی چه درسی بوده و چند؟ 2- بهترین استادت تا حالا؟ 3- عقاید و نظرات کیو تو شهرسازی بیشتر می پسندی؟ 4- تو یه کار و طرح اجرایی تا حالا همکاری داشتی؟ 5- بهترین کتاب شهرسازی که تا حالا خوندی؟ 6- چرا به نظرت طراحی شهری بهتر از برنامه ریزی شهریه؟ 7- با شناخت شهرسازی رو انتخاب کردی یا تقریباً بدون شناخت؟ اولین رشته انتخابیت چی بود؟ 8- پس چرا انقدر کم تو این تالار شهرسازی فعالیت میکنی؟ :vahidrk: 9- مهمترین مشکلات شهر کرج به نظرت چیه؟ 10- به چه موضوعاتی از شهرسازی بیشتر علاقه مند هستی؟ فعلاً همینا 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ خب :gnugghender:خب چي؟! :icon_pf (34): 1- بدترین نمره ای که گرفتی چه درسی بوده و چند؟ رياضي 2 بود كه با 6 افتادم. البته اصلا امتحان نداديم، برگه سفيد تحويل داديم بعدشم با 14.5 پاس شدم 2- بهترین استادت تا حالا؟ استاد درس تاسيسات شهري...بايد اسم بگم؟ 3- عقاید و نظرات کیو تو شهرسازی بیشتر می پسندی؟ كوين لينچ 4- تو یه کار و طرح اجرایی تا حالا همکاری داشتی؟ نه متاسفانه 5- بهترین کتاب شهرسازی که تا حالا خوندی؟ محيط هاي پاسخده دكتر بهزادفر زياد كتاب نخوندم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6- چرا به نظرت طراحی شهری بهتر از برنامه ریزی شهریه؟ من اينو گفتم مهندس؟! يادم نمياد! من گفتم طراحي شهري رو بيشتر دوس دارم 7- با شناخت شهرسازی رو انتخاب کردی یا تقریباً بدون شناخت؟ اولین رشته انتخابیت چی بود؟ اي تقريبا با شناخت... انتخاباي اولم معماري بود. انتخاب 6 ام رو قبول شدم ولي الان خوشحالم كه معماري قبول نشدم، شهرسازي بيشتر با روحياتم سازگاره 8- پس چرا انقدر کم تو این تالار شهرسازی فعالیت میکنی؟ :vahidrk: مشكلم اينه كه هنوز نميدونم واقعا چه كاري ازم بر مياد...خودم دوس دارم فعاليت داشته باشم 9- مهمترین مشکلات شهر کرج به نظرت چیه؟ بيشترين مشكلي كه به چشم من مياد، عدم رعايت قوانين راهنمايي رانندگي هست :icon_pf (34): بلوار هم خيلي داره! (حالا نميدونم اين مشكل محسوب ميشه يا نه ؟...فكر نكنم مشكل باشه) 10- به چه موضوعاتی از شهرسازی بیشتر علاقه مند هستی؟ موضوعاتي كه مستقيما با مردم سر و كار داره مسايل اجتماعي، مشاركتي برداشت ميداني... فعلاً همینا ممنون كه اومديد جناب ادمين اگه مشغله كاري فرصت داد، بازم بيايد 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ سلام خوفییییی؟ چقدر جالب که ترم پنجی چرا من فکر میکردم بزرگتری؟ مثلا ارشدی؟؟؟ الان خوب شد خیالم راحت شد سوال اول تا حالا جایی مقاله دادی؟ دوم اگه مقاله دادی آیا چاپ شده؟ چرا مردم (منظورم محیط آکادمیکه) انققققققدر علاقه دارن هی الکی مقاله بدن به نظرت؟ سوم چند درصد به کپی پیست در مقاله اعتقاد داری؟ چهارم چقدر به اعتقاداتت عمل میکنی؟ (با توجه به همون سوال بالایه) پنجم کجا درس میخونی؟ (هیچ ربطی نداشت به سوالای قبلی صرفا فضولیم گل کرد!) ششم تا حالا احساس کردی کتابای شهرسازی فقط آب بستن تو دوخط جملست؟ (صادقانه بگو خودمونیم اینجا با همم که تعارف نداریم!!! معماریا هم در گوششونو بگیرن) هفتم تا حالا خودت آب بستی تو دو خط جمله به قول دوستان تفت بدی که حجمش بره بالا؟واسه تحقیقی چیزی؟:icon_razz: هفت تا شد فعلا همینارو جواب بده تا بعد دوباره خدمت برسم 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ سلام خوفییییی؟سلام مريم جان، ممنون شما خوبي؟ چقدر جالب که ترم پنجی چرا من فکر میکردم بزرگتری؟ مثلا ارشدی؟؟؟ نميدونم؟ واقعا چرا فكر ميكردي من ارشدم؟! البته ترم پنج تموم شد الان خوب شد خیالم راحت شد خب خدا رو شكر سوال اول تا حالا جایی مقاله دادی؟ والا پارسال سر تاريخ ايران مقاله داديم به استاد، ولي خب به ظاهر مقاله بود نه، مقاله ندادم دوم اگه مقاله دادی آیا چاپ شده؟ چرا مردم (منظورم محیط آکادمیکه) انققققققدر علاقه دارن هی الکی مقاله بدن به نظرت؟ نميدونم استاداي ما كه همه از دوران ليسانس شروع كرده بودن به مقاله دادن! يه جوري درباره اش صحبت ميكنن انگار آب خوردنه! بيشتر واسه دست گرمي مقاله ميدادن! ولي الان اساتيد قابلي هستن بعضياشون سوم چند درصد به کپی پیست در مقاله اعتقاد داری؟ 70 درصد چهارم چقدر به اعتقاداتت عمل میکنی؟ (با توجه به همون سوال بالایه) اگه كلا منظورت تحقيق باشه كه من 80 درصد بهش عمل ميكنم پنجم کجا درس میخونی؟ (هیچ ربطی نداشت به سوالای قبلی صرفا فضولیم گل کرد!) دانشگاه هنر تهران ششم تا حالا احساس کردی کتابای شهرسازی فقط آب بستن تو دوخط جملست؟ (صادقانه بگو خودمونیم اینجا با همم که تعارف نداریم!!! معماریا هم در گوششونو بگیرن) دقيقا! يكي ديگه از ويژگي هاي كتابا اينه كه نويسنده تمام تلاششو كرده كه يه جوري بنويسه كه قابل فهم نباشه! هفتم تا حالا خودت آب بستی تو دو خط جمله به قول دوستان تفت بدی که حجمش بره بالا؟واسه تحقیقی چیزی؟:icon_razz: به وفور! من استاد گزارش نويسي ام يه جوري ميبافم به هم كه دستگاه ريسندگي هم اين قابليتو نداره!:icon_pf (34): هفت تا شد فعلا همینارو جواب بده تا بعد دوباره خدمت برسم خوشحال شدم مريم جون بازم اين طرفا بيا 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ ســــــــــــــــلام ریحانه گلی:hapydancsmil: شهرسازی چیست وتعریف کن و 2تا مثال بزن؟ اگه شهرسازی نمیخوندی چی میخوندی آیا؟؟؟؟ اگه قرار باشه 1شهرک رو بدن دستت تو طرح بدی چه چیزای برات تو اولویته؟؟؟ تفاوت شهرسازی با معماری رو بگو شهرسازی و طراحی شهری رو در ایران در چه سطحی میدونی؟ به نظرت تو رشتت موفقـــــــــــــی؟؟؟ ارشد میخوای چه گرایشی بخونی؟؟؟ دیگه همینا دیگه..... موفق باشـــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ ســــــــــــــــلام ریحانه گلی:hapydancsmil: سلام زهرا گلي :mbj6ivxkw3ccem7bie7:ws3: شهرسازی چیست وتعریف کن و 2تا مثال بزن؟ شهرسازي يه رشته دانشگاهي هستش كه به دليل اينكه ماشالا ماشالا روز به روز بر نرخ زاد و ولد افزوده ميشه، سعي ميكنه توسعه مناطق شهري و روستايي رو با يه روند منطقي پيش ببره! البته اگر توجهي به طرح ها و قوانين شهري بشه نمونه بارزش منطقه 22 تهران كه كاملا اصول شهرسازي درش رعايت شده (اين مثال اول بود! ) مثال دوم: پروژه بزرگراه صدر تا وقتي منافع شخصي و ... وسط باشه، شهرسازي كيلو چند!:icon_razz: اگه شهرسازی نمیخوندی چی میخوندی آیا؟؟؟؟ راستش اين سوالو تو اين دو سال بارها از خودم پرسيدم و در همه ي اون بارها، به اين نتيجه رسيدم: شهرسازي! و بسي شكرگزار خدا هستم بابت اينكه چيز ديگه اي قبول نشدم! اگه قرار باشه 1شهرک رو بدن دستت تو طرح بدی چه چیزای برات تو اولویته؟؟؟ خب به نظرم امنيت و عدالت خيلي مهمه! فضاي اونجا طوري طراحي بشه كه همه گروه هاي سني بتونن از فضا به صورت عادلانه برخوردار باشن!( البته چون گفتي شهرك، فكر نكنم خيلي تنوع از لحاظ قشر اجتماعي داشته باشه!...) بحث محيط زيست و آلودگي هوا، آلودگي بصري و ... خيلي اهميت داره! راستش اول از همه بايد ببينيم قراره چه گروهي از جامعه اونجا ساكن بشن! نظر اون افراد تو بهبود شرايط زندگي خيلي تاثيرگذاره! بررسي كردن نيازهاي اون افراد تو مكانيابي كاربري هاي اون شهرك( نسكوني، صنعتي و...) ميتونه خيلي كمك كنه و خيلي چيزاي ديگه... اين شهركي كه من طراحي كردم، فكر كنم فقط خودم حاضر باشم توش ساكن بشم! تفاوت شهرسازی با معماری رو بگو اگه اشتباه نكنم حيطه كاري معمارها در حد يه يا چند سازه و ساختمون باشه( راستش خيلي اطلاعاتم زياد نيست درباره معماري خانوم معمار باشي) ولي شهرساز بايد با يه شهر سر و كله بزنه! و حيطه كاريش از يه محله كوچيك هست تااااااا سرزمين! شهرسازی و طراحی شهری رو در ایران در چه سطحی میدونی؟ راستش فكر ميكنم هنوز قدرت اجرايي شهرسازا خيلي زياد نباشه! شايد از لحاظ تئوري پيشرفت زيادي تو اين چند سال داشته ولي از لحاظ اجرايي و بحث بودجه و ...خيلي قوي نيست متاسفانه به نظرت تو رشتت موفقـــــــــــــی؟؟؟ نه خيلي ارشد میخوای چه گرایشی بخونی؟؟؟ ايشالا طراحي شهري دیگه همینا دیگه..... فقط همين زهرا؟؟؟ فداي تو! موفق باشـــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: توام موفق باشي عزيزم :flowerysmile: بازم پيش ما بيا 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ سلام منم یه سری سوال بپرسم 1) چقدر از رشته ات فهمیدی ؟ 2) چطوری شد اومدی این رشته؟ 3) تا کجا ادامه میدی ؟ 4) نظرت درباره انجمن نواندیشان؟ 5) نظرت درباره این اگان ها؟ راه و شهرسازی: شهرداری: سازمان زیبا سازی: 6) نظرت درباره این افراد؟ محمد ادمین: جوزف: حمیدشهرساز: خودم: آریودخت: 7)نظرت درباره این اساتید؟ توسلی: پاکزاد: بحرینی: فعلا همینا 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ 3- عقاید و نظرات کیو تو شهرسازی بیشتر می پسندی؟ كوين لينچ چرا لینچ؟ من گفتم طراحي شهري رو بيشتر دوس دارم خب چرا بیشتر دوس داری؟ مشكلم اينه كه هنوز نميدونم واقعا چه كاري ازم بر مياد...خودم دوس دارم فعاليت داشته باشم پس یا شک و تردید داری یا خودتو دست کم میگیری دیگه :icon_pf (34): بوگو کدوم قسمتا رو بیشتر علاقه داری فعالیت کنی، بهت میگم چیکارا میشه کرد 4 لینک به دیدگاه
a.rahmani? 447 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ امید دارم حالت خوبه خوب باشه حالا فقط یه سوال چقدر قبول داری رشتمون تخیلیه(منظورم اینه ماشالا همه صاحب نظرن همه)؟ 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ سلام سلام :hapydancsmil: خب من بايد يه معذرت خواهي بگم به دوستاني كه تو اين دو روز ازم سوال پرسيدن! :w554: اميدوارم تاخير منو به بزرگي خودتون ببخشيد دوستان 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ سلامسلام منم یه سری سوال بپرسم بفرماييد مهندس 1) چقدر از رشته ات فهمیدی ؟ فكر ميكنم اكثر بچه هاي شهرسازي اينطوري باشن كه وقتي نيمي از دوره كارشناسي شون ميگذره، تازه يه چيزايي از رشته شهرسازي متوجه ميشن! منم از اين قضيه مستثني نيستم... به نظرم شهرسازي رشته خيلي گسترده اي هست و تو دنيا داره روز به روز پيشرفت ميكنه. اگه واقعا محيط هاي شهري و كلا سكونتگاه هاي انساني مون رو با قواعد و اصولي كه تا به حال گفته شده بسازن يا بازبيني و اصلاح كنن، به نظرم خيلي از مشكلاتي كه در حال حاضر مردم باهاش مواجه هستن، برطرف ميشه! عدالت اجتماعي، مسائل سياسي، اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و... خيلي از كشمكش ها و تعارضاتي كه در حال حاضر درگيرش هستيم رو ميشه با طرح ها و برنامه ريزي هاي درست و اصولي تعديل يا حتي حل كرد! نمونه اش بحث انرژي هست كه خودش يه دنيا حرف داره... 2) چطوری شد اومدی این رشته؟ من اول دوس داشتم معماري قبول بشم ولي خب رتبه ام به معماري دانشگاه هاي خوب نميخورد! ولي الان كه دارم شهرسازي ميخونم واقعا ازش راضي ام و فكر ميكنم مناسب ترين رشته براي منه! 3) تا کجا ادامه میدی ؟ فعلا در نظر دارم ارشد بخونم 4) نظرت درباره انجمن نواندیشان؟ انجمن نوانديشان... صميميت بين بچه هاي اينجا رو خيلي دوست دارم از لحاظ علمي هم مديران اينجا خيلي دارن تلاش ميكنن و نتيجه اش رو هم شاهد هستيم! به شخصه اسم انجمن نوانديشان رو اين روزا خيلي زياد ميشنوم و اين نشون دهنده مطالب خوب و مفيد اينجاست! اميدوارم انجمن روز به روز پُربار تر بشه 5) نظرت درباره این ارگان ها؟ راه و شهرسازی: نظري ندارم... شهرداری: بيشتر شبيه خونه خاله ميمونه تا شهرداري ( اين نتيجه چند بار مراجعه من به شهرداري هاي مناطق مختلف تهران هست...) سازمان زیبا سازی: تلاش ميكنه كه شهر رو زيبا كنه ولي فكر كنم بيشتر باعث اغتشاش بصري و هجوم رنگ ها تو شهر شده 6) نظرت درباره این افراد؟ محمد ادمین: مدير مهربان، با حوصله و فعال اميدوارم هميشه موفق باشيد جناب ادمين جوزف: دوست جناب ادمين باهاشون خيلي برخورد كلامي نداشتم حمیدشهرساز: به! مهندس حميد آدم با جنبه، مودب و دوباره تاكيد ميكنم با جنبه اميدوارم به همه آرزوهات برسي مهندس حميد خودم: شما رو تقريبا اصلا نميشناسم آریودخت: فاطمه عزيزم! مهربون، دوست داشتني...فاطمه هميشه به من لطف داشته! اميدوارم هميشه شاد و موفق باشي فاطمه جون 7)نظرت درباره این اساتید؟ توسلی: درباره توسلي و بحريني، اينكه از اساتيد به نام شهرسازي هستن ولي نظر خاصي ندارم پاکزاد: راستش چندتا مقاله اي از ايشون ديدم، متن خيلي ثقيلي داشت بحرینی: بالا گفتم فعلا همینا خيلي خوشحال شدم موفق باشيد مهندس 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ چرا لینچ؟ چون از لحاظ فكري به هم شبيه هستيم خب چرا بیشتر دوس داری؟ چون ميدونم از عهده كاراي برنامه ريزي و مديريتي بر نميام البته علاقه اي هم به برنامه ريزي شهري ندارم... پس یا شک و تردید داری یا خودتو دست کم میگیری دیگه :icon_pf (34): بوگو کدوم قسمتا رو بیشتر علاقه داری فعالیت کنی، بهت میگم چیکارا میشه کرد گزينه الف و ب حالا بعدا باهاتون صحبت ميكنم 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ امید دارم حالت خوبه خوب باشه حالا فقط یه سوال چقدر قبول داری رشتمون تخیلیه(منظورم اینه ماشالا همه صاحب نظرن همه)؟ سلام ممنون از حضورتون دوست عزيز خب شايد دليلش اين باشه كه هنوز اونطور كه بايد، شهرسازي توي كشور ما جا نيوفتاده! من به هركي ميگم مهندسي شهرسازي ميخونم، اولين سوالي كه ميپرسه اينه كه شهرسازي زير رشته مهندسي عمران يا معماريه؟... حالا بعدش كلي توضيح ميدم كه نه و ...بازم طرف گيج ميزنه! (اميدوارم منظورتونو درست متوجه شده باشم) 5 لینک به دیدگاه
a.rahmani? 447 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ چن تای دیگه:gnugghender: 1-نظرت راجب زیرگذر عابر پیاده چهارراه ولی عصر چیه؟ 2-بهترین راهکاری که به نظر خودت برا اینا داد چیه؟(1-افزایش درآمد حاصل از توریسم 2-راه مقابله با این دست فروشا و فال فروشا که مخصوصا تو متروی تهران بیداد میکنه ) 3-نظرت درمورد انتقال پایتخت چیه؟ 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ چن تای دیگه:gnugghender: 1-نظرت راجب زیرگذر عابر پیاده چهارراه ولی عصر چیه؟ اگه اشتباه نكنم، آخرين باري كه رفتم چهارراه وليعصر حدود يك ماه و خرده اي پيش بود كه نزديكاي افتتاح زيرگذر بود...خودم شخصا نديدم كه مردم چطور با اين تغيير، ارتباط برقرار كردن ولي خب عكسايي كه از چهارراه بعد از افتتاح ديدم يا خبرايي كه شنيدم، خيلي موفق نبوده! به نظرم بهتر بود قبلش نظر افراد استفاده كننده از اون فضا رو ميپرسيدن چون اين مردم هستن كه دائما از اون فضا استفاده ميكنن! 2-بهترین راهکاری که به نظر خودت برا اینا داد چیه؟(1-افزایش درآمد حاصل از توریسم 2-راه مقابله با این دست فروشا و فال فروشا که مخصوصا تو متروی تهران بیداد میکنه ) 1. تو بحث توريسم، فرهنگ سازي خيلي مهمه! هنوز كه هنوزه، تو كشور وقتي به شهر ديگه سفر ميكنيم، بعضي از فروشنده ها و راننده هاي تا ميبينن طرف غريبه است، سعي ميكنن پول بيشتر بگيرن و ...چه برسه به توريست غير ايراني! خب توريسم نفهم كه نيستش! ميفهمه كه ميخواي سرشو كلاه بذاري! هرچه بيشتر امنيت رو براي توريست فراهم كنيم، مسلما بيشتر جذب ميشن و درآمد حاصل از اين بخش هم بيشتر ميشه! به بحث ديگه ام درباره نگهداري از آثار و مكان هاي تاريخي و طبيعي هست كه اونم تو كشور خيلي بهش توجه نميشه! بايد ظرفيت تحمل محيط رو بررسي كنيم؛ وقتي بدون در نظر گرفتن توان اون محيط اجازه ميديم روزانه هزاران نفر از يه فضا( مثلا تاريخي) بازديد كنن، خوب بعد گذشت چند سال ديگه چيزي از اون مكان باقي نميمونه! به نظرم كلا توريسم يه سري بحثاي اصولي داره كه اگه رعايت بشن، ميتونن تو جذب هرچه بيشتر توريست تاثير بذارن كه نتيجه شم ميشه افزايش درآمد ملي. 2. مسلما هيچ انساني دوست نداره با اين جور كارها امرار معاش كنه ولي خيليا مجبورن!! اين دسته از افراد جزء دهك هاي پايين جامعه هستن، نياز به كمكاي زيادي دارن تا بتونن زندگي كنن و از پس مخارج سنگين زندگي به خصوص توي كلان شهرهايي مثل تهران بربيان! فكر ميكنم اولين كاري كه بايد صورت بگيره، مديريت كردن اينجور فروشنده هاست، بعدم يه جايي رو بهشون اختصاص بدن كه خيلي ام اجاره بهاش زياد نباشه! مثلا همين سالن هاي بعضي از ايستگاه هاي متروي تهران، فضاي خوبي براي اين كار هست! تو خيلي از كشورهاي دنيا، فضاي مترو كارايي هايي فراتر از اين چيزي كه ما توي كشورمون ميبينيم دارن! 3-نظرت درمورد انتقال پایتخت چیه؟ نظر خاصي ندارم؛ راستش خيلي اين موضوعو دنبال نكردم... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۲ خب یه چند روز بیشتر از یه هفته تاپیک باز بود و دیگه وقت بسته شدنش رسیده ممنون از ریحانه خانم که به همه سوالات خوب و کامل جواب داد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده