مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ یکتا مدال مارو بده بریم کار داریم داش عباس مدال برای منه ها من برنده میشم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ داش عباس مدال برای منه ها من برنده میشم :icon_pf (34): داداشی من و تو نداریم که ... مدال من مدال تو هم هست دیگه 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ یکتا مدال مارو بده بریم کار داریم داش عباس مدال برای منه ها من برنده میشم :icon_pf (34): داداشی من و تو نداریم که ... مدال من مدال تو هم هست دیگه به کری خوندناتون ادامه بدینهمین هم امتیاز داره اون دوستمون با فرمت jpg اواتارشو بزاره نظر سنجی رو میزنم 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ اهم اهم....ما نیز برای کمک به تکمیل شدن تعداد شرکت کننده ها ...شرکت مینماییم نکنه با اون آواتارت امیدی هم به گرفتن مدال داری ؟؟؟ بابا عکسشو من تبدیل میکنم به jpg میزارم خودم الان 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ داداشی من و تو نداریم که ... مدال من مدال تو هم هست دیگه باشه قبوله مدال منو بدین به داش عباس فقط به داش عباس بدینا به هیچ کس هیچ کس ندینا فقط داش عباس:w155::w155: 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ نکنه با اون آواتارت امیدی هم به گرفتن مدال داری ؟؟؟ بابا عکسشو من تبدیل میکنم به jpg میزارم خودم الان با این عکسم باید تو مسابقه عکاسی شرکت میکردم چون عکس خودمه ارزش هنری داره هنری تبدیل کن 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ اینم آواتار دوستمون خانم f.r20 با فرمت jpg یکتا برو مدالو بیار ... درسامون مونده مدالو بگیریم با خیال راحت بریم بخونیم 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ باشه قبوله مدال منو بدین به داش عباس فقط به داش عباس بدینا به هیچ کس هیچ کس ندینا فقط داش عباس:w155::w155: خیلی مخلصیم داداشی ..... یکتا اصلا مدال منو بده به داش مجید با این عکسم باید تو مسابقه عکاسی شرکت میکردم چون عکس خودمه ارزش هنری داره هنری تبدیل کن ای بابا ... میگم سر طرف تو عکس نیستا ... نگو خودت عکاسش بودی تبدیل کردم .... مدال 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ خیلی مخلصیم داداشی ..... یکتا اصلا مدال منو بده به داش مجید ای بابا ... میگم سر طرف تو عکس نیستا ... نگو خودت عکاسش بودی تبدیل کردم .... مدال به نظر من عکاسش خودشون بوده داداشی 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ باشه قبوله مدال منو بدین به داش عباس فقط به داش عباس بدینا به هیچ کس هیچ کس ندینا فقط داش عباس:w155::w155: عمویی من چی؟؟؟؟؟؟؟:sad0: 6 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ این آقایون چون میدونن از مدال خبری نیست و اگه هم باشه بهشون نمیرسه , اینقدر به هم تعارف میکنناااااااااااااا... 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ دیگه کسی عکس نزاره لطفا همین الانش هم شد 21 تعداد اوتارهابزودی نظرسنجی رو میزارم 10 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ ملتو نگا چه نقشه هایی برا مدال من میکشن 7 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان وقتی میگن مدالی در کار نیست چرا دارید اینکارارو میکنید .... 7 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ من دیگه هیچ گونه تبلیغات و کری مثل بقیه نمیخونم میدونم خودتون میدونید مال من اول میشه....پس دیگه نظر سنجی هم نمیخواد .... 8 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ ملتو نگا چه نقشه هایی برا مدال من میکشن میبینی آبجی ؟؟؟؟؟؟؟؟ جلوی چشم آدم درباره مدالش صحبت میکنن و برنامه میچینن ... البته من راضیم که درباره مدالم اینجوری کری بخونید بچه ها ... ایرادی نداره از نظر من آبجی گلم بزار مدالمو بگیرم بعدش قرعه میندازیم میزنمش به نام یکی از بچه های شرکت کننده 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان وقتی میگن مدالی در کار نیست چرا دارید اینکارارو میکنید .... آره بچه ها راست میگه مدالی در کار نیست ... مدالو خودم میگیرم شما اصلا نمیبینیدش 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده