Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ یادم باشه یادم نره یادت بیارم که یادت نره حتما یادم بیار منم فرستادم ما نیز فرستادیم است باشدخب 300امتیاز ومدال رو بده بیاد یکتا دادم بسازن برات پرنده چی؟ پرنده هم خوب است 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ حتما یادم بیار دادم بسازن برات پرنده هم خوب است خب دیگه بگو بفرستن خونمون من وقت ندارم بیام بگیرمش ااا پرنده خوب است؟ خب حالا که خوبه بهش سلام برسون 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ ارسال شد.مسیر یکم دوره طول میکشه برشه... سلام میرسونه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ ارسال شد.مسیر یکم دوره طول میکشه برشه...سلام میرسونه نه یکتا دور نیست تو که ور دل خودمی بده همون پرنده بیاره 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ نه یکتا دور نیستتو که ور دل خودمی بده همون پرنده بیاره راس میگیا... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ راس میگیا... نمیشه زودتر مسابقه رو برگزار کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ نمیشه زودتر مسابقه رو برگزار کنی؟ منم موافقم! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ منم موافقم! خب همین که من وریحانه موافقیم کافیه دیگه یکتا بجنب 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ منم موافقم! خب همین که من وریحانه موافقیم کافیه دیگه یکتا بجنب تا 17ام فرصت هست شاید طبق معمول همیشه همه گذاشتن دیقه نود عکس بفرسن 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ تا 17ام فرصت هست شاید طبق معمول همیشه همه گذاشتن دیقه نود عکس بفرسن خب اگه ديقه نود رو بياريم جلوتر، اون تعدادم مجبور ميشن زودتر بفرستن عكساشونو! :shad:بچه ها! زودتر عكساتونو بفرستيد ديگه :shad: 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ خب اگه ديقه نود رو بياريم جلوتر، اون تعدادم مجبور ميشن زودتر بفرستن عكساشونو! :shad:بچه ها! زودتر عكساتونو بفرستيد ديگه :shad: بعد یکی یکی باید خبر بدیم که فرصت مسابقه کمتر شده 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ بعد یکی یکی باید خبر بدیم که فرصت مسابقه کمتر شده اين تاپيك كه هميشه آپ هست! ديگه اگه بي توجهي ميكنن، مشكل خودشونه! 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ آپ بچه ها فقط 2 روز ديگه فرصت دارين! يكتا جان تا الان چند نفر فرستادن؟ 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۲ آپبچه ها فقط 2 روز ديگه فرصت دارين! يكتا جان تا الان چند نفر فرستادن؟ 11نفر 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ بفرستید دیگه عکساتونو تا امشب فرصت دارید 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ دارم فک میکنم اینجااا نباشم چه بلایی سر مسابقه و عکسم میااادخودم رای ندم که دیگه از اخرم بدتر میشه خوب تاپیک امشب میزدی دیگه 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ تاپیکشو بزن منتظر فرمایش شما بودم مدیونید اگر فکر کنید حوصلم نمیشه تاپیکو بزنم 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ دارم فک میکنم اینجااا نباشم چه بلایی سر مسابقه و عکسم میااادخودم رای ندم که دیگه از اخرم بدتر میشهخوب تاپیک امشب میزدی دیگه نباشی اصن مسابقه برگزار نمیشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده