Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستای عزیز بعد مدتها تصمیم گرفتیم دوباره مسابقه عکاسی رو تو تالار شهرسازی راه بندازیم. موضوع این دفعه رو مصادف با فصلی که توش هستیم در نظر گرفتیم. از دو دیدگاه میشه بهش نگاه کرد. یا مشکلاتی که برف و سرما و اینا تو شهرها ایجاد میکنن یا زیبایی که به شهر میدن عکساتون رو تا 10 بهمن واسم خصوصی بفرستین عکسا رو خودتون گرفته باشینا. از اینترنت اینا نباشه :vahidrk: جوایز: نفر اول: 150 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 100 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز :camera2: 21 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ چشم حتما براتون عكس ميفرستم البته به شرط اينكه تا 10 بهمن اينجا برف بياد 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ یعنی تا حالا هیچ کس از قبل عکسی از برف مرف نگرفته؟ :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ آخه 2 تا موضوعه برای برف همپوشانی داره با تالار کشاورزی! 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ آخه 2 تا موضوعه برای برف همپوشانی داره با تالار کشاورزی! اون طبیعت بود این شهره هرچی برف باشه که یکی نمیشه. یکی از بچه ها عکس برف تو طبیعت فرستاد، ولی پذیرفته نشد 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ اون طبیعت بود این شهره هرچی برف باشه که یکی نمیشه.یکی از بچه ها عکس برف تو طبیعت فرستاد، ولی پذیرفته نشد بزار ببینم دارم چیزی 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ به به آقا ممدم مسابقه برفی گذاشت مسابقه رو، باید چند هفته پیش میذاشتی الان دیگه برف رفت واسه سال بعد حالا ببینم عکسی با عناصر شهری و برف پیدا میکنم تا بفرستم 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ فقط بخاطر پسرم یه دونه عکس فکر میکنم مرتبط پیدا کردم که فرستادم . این ماه که گذشته اکثر شهرهای کشور سفید پوش بود که . 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ به به آقا ممدم مسابقه برفی گذاشتمسابقه رو، باید چند هفته پیش میذاشتی الان دیگه برف رفت واسه سال بعد حالا ببینم عکسی با عناصر شهری و برف پیدا میکنم تا بفرستم مسابقه رو گذاشته بودی گفته بودم که قراره تو شهرسازی هم تو شهرشو بذاریم. منتظر بودم مسابقه شما به آخراش برسه بعداً شروع کنم ایشالا پیدا میکنی 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ بابا اينجا هنوز برف نيومدههههههههههههه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ به به ارشدیون هم مسابقه عکس گذاشته.میشرکتیم حتما.تا دلت بخواد عکس برف دارم چقد همه زرنگ شدن برای برگزاری مسابقات عکاسی ...اینهمه مدال از کجا میاری محمد؟ البته در اینکه علاقه وافر به برگزاری مسابقات عکاسی و اینا همش از اقتدار مدیر آتلیه عکاسیه شکی نیست 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ به به ارشدیون هم مسابقه عکس گذاشته.میشرکتیم حتما.تا دلت بخواد عکس برف دارمچقد همه زرنگ شدن برای برگزاری مسابقات عکاسی ...اینهمه مدال از کجا میاری محمد؟ البته در اینکه علاقه وافر به برگزاری مسابقات عکاسی و اینا همش از اقتدار مدیر آتلیه عکاسیه شکی نیست باز جو گرفتتشا 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ باز جو گرفتتشا :vahidrk:دفه دیگه نبینم بدون هماهنگی با مدیر اتلیه عکاسی مسابقه عکاسی برگزار کنید هاایندفه رو عیب نداره استثناهن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ تقليد كار! یعنی تا حالا هیچ کس از قبل عکسی از برف مرف نگرفته؟ :icon_pf (34): من برا تالار خودمون نرسيدم عكس بگيرم... اونم تو اروميه كه به قول قاسم شهر برفيه.... محمد چه انتظارايي داريا ولي چون موضوشو دوس دارم اگه برف بباره و من برسم عكس بگيرم حتما شركت ميكنم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ تقليد كار! من برا تالار خودمون نرسيدم عكس بگيرم... اونم تو اروميه كه به قول قاسم شهر برفيه.... محمد چه انتظارايي داريا ولي چون موضوشو دوس دارم اگه برف بباره و من برسم عكس بگيرم حتما شركت ميكنم قابل توجه که ایدشو خیلی قبل تر از اینا یکی از بچه های شهرسازی داده بود تو پیام خصوصی. ولی اون موقع مسابقه شهردار نواندیشان بود آفرین شرکت کن 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ با اینکه دقیقه 90 رسیدم ولی شرکت میکنم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ با اینکه دقیقه 90 رسیدم ولی شرکت میکنم اا. الان اومدم نظرسنجی رو بذارم پس اگه می تونین زودتر بفرستین که نظرسنجی هم راه بندازم دیگه لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ کی نظرسنجی رو میزاری عایا؟ اگر نمیخوای بزاری ما عکسمون پس بگیریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده