Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ این پست صرفاً واسه اینه که به صفحه 6 برسه راهنمایی بعدی بشه ببینیم کدوم سمته. لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ وقتی مدیرش سال به سال نیاد تالارش توقع داری شلوخ باشه ایا ؟ والا اون زمان که ما کاربر بودیم ، خودمون تاپیک انتخاب میکردیم، و ترجمه و اینا ... چه ربطی به مدیر داره؟ حدس بزن به تالاره آی تی نمبرسه ؛ مثل قبرستونه آرانوسه؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ تبریزیا لوپ قرمزین مگه؟ خیلی هاشون خوب بگردین پیداش کنین اگه قول بدین 6 صفحه رو رد کنین و شلوخش کنین میگم کدوم محدوده میشینن محدوده ش که تابلوئه یه راهنمایی دیگه بکن حدس دومم شادمهر باز لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ خیلی هاشون محدوده ش که تابلوئه یه راهنمایی دیگه بکن لوپ دارن اما قرمز نبست لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ مهدی عارف خیابانی نبود واسه اینکه پستم تو صفحه اول محو شد دوباره میگم که اگه اوشون بود خودم هورا شم لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ حدس بزن به تالاره آی تی نمبرسه ؛ مثل قبرستونه کی؟ من؟ کو؟ کجا؟ کِی؟ پانییییییییییییییییییییی ؟ والا اون زمان که ما کاربر بودیم ، خودمون تاپیک انتخاب میکردیم، و ترجمه و اینا ... چه ربطی به مدیر داره؟ آرانوسه؟ گذشت اون زمان عزیزم اورین قبلا که همه فک میکردن پسرم الان رسما مطمئن میشن لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ این پست صرفاً واسه اینه که به صفحه 6 برسه راهنمایی بعدی بشه ببینیم کدوم سمته. نکنه شومایین لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ لوپ دارن اما قرمز نبست محل سکونت تو ندیده بودم ... نکنه خودتی داری این حرفارو میزنی کسی بت شک نکنه ؟ دختری یا پسری آواتارت دختره ؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ محل سکونت تو ندیده بودم ... نکنه خودتی داری این حرفارو میزنی کسی بت شک نکنه ؟ دختری یا پسری آواتارت دختره ؟ نه من نیستم البته شاید باشماااااااااااااااااااااا اما تو راهنمایی نوشته پسره پس من نیستم لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ شمالیا لپ قرمزین این از کجا اومت که شمالیا لپ قرمزین؟؟؟ من شمالی ام ولی نه لپ قلمزی ام نه پسل! لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۲ آرانوسه؟ خودشه بگیرینش محدوده ش که تابلوئه یه راهنمایی دیگه بکن 8 صفحه شه یه راهنمایی دیگه پانییییییییییییییییییییی ؟ جونـــــــــــم؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ خودشه بگیرینش 8 صفحه شه یه راهنمایی دیگه جونـــــــــــم؟ من بیگناهم :5c6ipag2mnshmsf5ju3:sad0: انکار نکن دیگه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ نکنه شومایین حالا خوبه هم عکس بزرگیم هست تو انجمن، هم عکس بچگیم تو یکی از همین مسابقات تشخیص هویت. لیست بازدیدکننده های تاپیک معمولاً کمک میکنه این چند نفری هم که اومدن سر زدن یواشکی و رفتن مشکوکن :gnugghender: فقط نمیدونم کجایی هستن :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ من بیگناهم :5c6ipag2mnshmsf5ju3:sad0:انکار نکن دیگه کی؟ من؟ انکار؟ کو؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ کی؟ من؟ انکار؟ کو؟ اصن شک نکن این حدسم درسته جایزمو بده حامد مدیر سابق عمرانه اصن خودشه اسم کاربری الانشو نمیدونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ کی؟ من؟ انکار؟ کو؟ پ چرا راهنمایی بیشتر نمیکنی من یه حدسم تو گلوم گیر کرده هنوز نمیخوام هدر بدم منتظر راهنمایی بعدیم :icon_pf (34): اصن شک نکن این حدسم درسته جایزمو بده حامد مدیر سابق عمرانه اصن خودشه اسم کاربری الانشو نمیدونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 منظورت ال رومانه؟ اونکه اسم عوض نکرده فکر کنم. فکر نکنم اون باشه. چون خیلی وقته نیومده :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ پ چرا راهنمایی بیشتر نمیکنی من یه حدسم تو گلوم گیر کرده هنوز نمیخوام هدر بدم منتظر راهنمایی بعدیم :icon_pf (34): منظورت ال رومانه؟ اونکه اسم عوض نکرده فکر کنم. فکر نکنم اون باشه. چون خیلی وقته نیومده :icon_pf (34): آرهههههههه خودشه خو گفتم شاید تو جریانات اخیر عوض کرده منم که اطلاعاتم به رووووووووز مگه نیومدن دلیل میشه که اون نباشه ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 پانییییییییییی بیا شفاف سازی کن بینم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ یاد جوونیهامون افتادم اینجا باز باز شد.... میلاد نیست ؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ شبیه مهندس خوش فکره ممده من میدونمممد بیا اعتراف کن لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ حالا خوبه هم عکس بزرگیم هست تو انجمن، هم عکس بچگیم تو یکی از همین مسابقات تشخیص هویت. لیست بازدیدکننده های تاپیک معمولاً کمک میکنه این چند نفری هم که اومدن سر زدن یواشکی و رفتن مشکوکن :gnugghender: فقط نمیدونم کجایی هستن :icon_pf (34): آره دیدمتون اما شاید اینم باشید بعید نیستا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده