ali2136 89 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ میخوام معدلم رو به بالای 17 برسونم ولی هر چی تلاش کردم نتونستم. باسه استاتیک کلی وقت گداشتم کتاب مریام رو خوندم.آخرش استاد همه سوالای امتحانی رو از جزوه خودش داد و کلی وقتم هدر رفت. باسه امتحانای ترمی دانشگاه باید چی بیشتر بخونیم که نمره بالای 17 بگیریم؟جزوه استاد،کتابایی که استاد میگه مثل مریام که من خراب کردم و یا کتاب حل تمرین های سوال های امتحانی یا کنکور؟! مثلا کتاب ریاضی 2 توماس رو نگاه میکنم خیلی وقت میگیره آدم بخونه. بعضی درس ها رو هم که به جزوه استاد رو چند بار میخوندم نهایت نهایتش 15 میگیرفتم دلیلش چیه؟ چطوری باید نمرمو بالای 17 برسونم؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ میخوام معدلم رو به بالای 17 برسونم ولی هر چی تلاش کردم نتونستم.باسه استاتیک کلی وقت گداشتم کتاب مریام رو خوندم.آخرش استاد همه سوالای امتحانی رو از جزوه خودش داد و کلی وقتم هدر رفت. باسه امتحانای ترمی دانشگاه باید چی بیشتر بخونیم که نمره بالای 17 بگیریم؟جزوه استاد،کتابایی که استاد میگه مثل مریام که من خراب کردم و یا کتاب حل تمرین های سوال های امتحانی یا کنکور؟! مثلا کتاب ریاضی 2 توماس رو نگاه میکنم خیلی وقت میگیره آدم بخونه. بعضی درس ها رو هم که به جزوه استاد رو چند بار میخوندم نهایت نهایتش 15 میگیرفتم دلیلش چیه؟ چطوری باید نمرمو بالای 17 برسونم؟ بعد نه ترم هنوز نفهمیدم چرا وقتی جزوه میخونی از کتاب سوال میده وقتی کتاب میخونی از جزوهتوماس که بیخوده البته منم برای ریاضی دو توماس خوندم واسه یک مارون خوندم نمیدونم دو هم مارون داره یا نه مریام کتاب خوبیه که ببین پسرم من سه دفعه استاتیک افتادم اولش سخته بعدش میشه خاطرهالان مادر علم استاتیکم منم مریام سه دفعه خوندم مهم اینه پاس شی فقط دور از شوخی فکر کنم عمیق نمیخونی مگه میشه با چند بار خوندن؟ 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ میخوام معدلم رو به بالای 17 برسونم ولی هر چی تلاش کردم نتونستم.باسه استاتیک کلی وقت گداشتم کتاب مریام رو خوندم.آخرش استاد همه سوالای امتحانی رو از جزوه خودش داد و کلی وقتم هدر رفت. باسه امتحانای ترمی دانشگاه باید چی بیشتر بخونیم که نمره بالای 17 بگیریم؟جزوه استاد،کتابایی که استاد میگه مثل مریام که من خراب کردم و یا کتاب حل تمرین های سوال های امتحانی یا کنکور؟! مثلا کتاب ریاضی 2 توماس رو نگاه میکنم خیلی وقت میگیره آدم بخونه. بعضی درس ها رو هم که به جزوه استاد رو چند بار میخوندم نهایت نهایتش 15 میگیرفتم دلیلش چیه؟ چطوری باید نمرمو بالای 17 برسونم؟ مریام بلد بودی ولی جزوه استاد بلد نبودی؟ چون نشستی حفظ کردی مریام رو اگه یاد گرفته بودی استاد یه دانشگاه دیگه هم ازت امتحان میگرفت مشکلی نداشتی . نمره هم به استاد ربط داره..دوست داشته باشه کم میده دوست داشته باشه زیاد میده دست من و تو نیست 4 لینک به دیدگاه
ali2136 89 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ مریام بلد بودی ولی جزوه استاد بلد نبودی؟ چون نشستی حفظ کردی مریام رو اگه یاد گرفته بودی استاد یه دانشگاه دیگه هم ازت امتحان میگرفت مشکلی نداشتی . نمره هم به استاد ربط داره..دوست داشته باشه کم میده دوست داشته باشه زیاد میده دست من و تو نیست نه اصلا بحث حفظ کردن نیست.جزوه استاد استاتیک ما به یک سبک دیگه بود.اصلا هر درسی یه قلقی داره یکی کامل از جزوه استاده یکی نصفش از جزوه استاده.مثلا باسه ریاضی 1 آدامز خوب بود.ریاضی 2 آپوستل نه توماس بعدش یه سوال شما ها چطوری وقت میکنید کتابایی مثل توماس و مریام و اینها رو بخونید.من دیدم خیلی حجمشون زیاده. 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ تلاش کن حتما میشه من امتحان کردم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ نه اصلا بحث حفظ کردن نیست.جزوه استاد استاتیک ما به یک سبک دیگه بود.اصلا هر درسی یه قلقی داره یکی کامل از جزوه استاده یکی نصفش از جزوه استاده.مثلا باسه ریاضی 1 آدامز خوب بود.ریاضی 2 آپوستل نه توماسبعدش یه سوال شما ها چطوری وقت میکنید کتابایی مثل توماس و مریام و اینها رو بخونید.من دیدم خیلی حجمشون زیاده. استاد که نمیتونه از خودش سبک درست کنه..منبع و مرجع کتابه دیگه...یاد بگیریش جزوه استادم بلدی (استثنا هم داره بعضی وقتا که کلا استاد یه چیزای دیگه بگه ) ما که نخوندیم اگه میخوندیم وضعمون این نبود جزوه ای که استاد میگه بخون..بعد برای تمرین بیشتر از اون کتاب ها سوال و تمرین مرتبط به چیزی که تو جزوه بوده حل کن هرجای جزوه هم سخت بود نفهمیدی از کتاب بخون....کلش رو لازم نیست برای امتحانای ترم بخونی که 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ نه اصلا بحث حفظ کردن نیست.جزوه استاد استاتیک ما به یک سبک دیگه بود.اصلا هر درسی یه قلقی داره یکی کامل از جزوه استاده یکی نصفش از جزوه استاده.مثلا باسه ریاضی 1 آدامز خوب بود.ریاضی 2 آپوستل نه توماسبعدش یه سوال شما ها چطوری وقت میکنید کتابایی مثل توماس و مریام و اینها رو بخونید.من دیدم خیلی حجمشون زیاده. مگه میشینی همشو میخونی؟ رندمی بخون دیگه مثلا من خودم تو طول ترم استاتیک سوالای زوج حل میکردم اونایی که درست حل میکردم که هیچی ..اونایی که اشتباه حل میکردم همونجا دو سه بار حل میکردم و یاد میگرفتم بعد دورش یه علامت میکشیدم برای پایان ترم همون اشتباهاتمو میخوندم اینجوری مثلا اگه یه فصلی 70 تا سوال داشت من هر کدومش واسه شب امتحان 15 تا میشد بعدش همین کتاب مریام اگه خود کتابشو میگرفتی نه حلل مسایل ..هر بخشی که درس میداد چند تا سوال حل نشده داشت قرار نبود همشو حل کنیم که ..ولی حلل میخریدی پشت هم بود مشخص نبود کدوم واسه کدوم بخشه در کل زیاد به نمره اهمیت نده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده