رفتن به مطلب

به عنوان یک ایرانی کدام پوشش را برای زنان می پسندید

کدام پوشش را برای زنان ترجیح می دهید؟؟  

51 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام پوشش را برای زنان ترجیح می دهید؟؟

• 0
    • 1
    • 2
    • 18
    • 15
    • 15

ارسال های توصیه شده

اومدیمو یکی دوست داشت 1 باشه !! شما بخوای بزور ازش بگیری میشی رضاخان!!(من با کشف حجابش کاملا مخالفم) بذارین ملت خودشون باشن

شماره 1و 2 به همون اندازه غیر طبیعی و غیر انسانی برای جامعه هست که یک ادم لخت مادرزاد بخواد در جامعه راه بره.

منی که همچنین ادم را در جامعه ببینم کل روزم خراب میشه و از احساس تهوه و چندش و عدم امنیت بگیر تا حتی ممکن هست شب

خوابم نبره :ws3:

کسی که کوچکترین ارزشی برای خودش و انسانیتش قائل نیست و رفته تو گونی را باید نسل کشی کرد تا درس عبرتی بشه برای سایرین :ws3::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شماره 1و 2 به همون اندازه غیر طبیعی و غیر انسانی برای جامعه هست که یک ادم لخت مادرزاد بخواد در جامعه راه بره.

منی که همچنین ادم را در جامعه ببینم کل روزم خراب میشه و از احساس تهوه و چندش و عدم امنیت بگیر تا حتی ممکن هست شب

خوابم نبره :ws3:

کسی که کوچکترین ارزشی برای خودش و انسانیتش قائل نیست و رفته تو گونی را باید نسل کشی کرد تا درس عبرتی بشه برای سایرین :ws3::ws3:

مشکل اینه آما رو از لباسشون قضاوت میکنید کاری که خیلیا میکنن

من خودم یه دختر با نقاب تو یونیمون دیدم اینجوری بودم:w58:تا مدتها هر جا میدیدمش فرار میکردم بنظرم عجیب ترین ادم کره زمین بود اما یه ترم باهاش کلاس داشتم اینقدر دختر خوب و خانومی بود

یبارم تو نماز خونه بی نقاب دیدمش گفتم یا خدااااااااااااااااااااااا این چه هلوییه..شخصیتشم فوق العاده بود

بعنوان آدمی که شعر آزادی میده ازت انتظار میره همه نوع رو قبول داشته باشی:دییییییییییییییی

• Like 7
لینک به دیدگاه
مشکل اینه آما رو از لباسشون قضاوت میکنید کاری که خیلیا میکنن

من خودم یه دختر با نقاب تو یونیمون دیدم اینجوری بودم:w58:تا مدتها هر جا میدیدمش فرار میکردم بنظرم عجیب ترین ادم کره زمین بود اما یه ترم باهاش کلاس داشتم اینقدر دختر خوب و خانومی بود

یبارم تو نماز خونه بی نقاب دیدمش گفتم یا خدااااااااااااااااااااااا این چه هلوییه..شخصیتشم فوق العاده بود

بعنوان آدمی که شعر آزادی میده ازت انتظار میره همه نوع رو قبول داشته باشی:دییییییییییییییی

من که با شخصیتش که کار ندارم.

معتقدم افت و تهوه باید از بین بره. :ws3:

الان یکی حامل ویروس مسری مرگبار باشه.دیگه به شخصیتش که کار نداری .میفرستیش قرنطینه .باید از جامعه دور باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

من کاری به بقیه ندارم ولی برای خودم 4 یا 5 رو می پسندم.

1 و 2 با توجه به شرایط زندگیمون و جامعمون افتضاحه چون بیشتر جلب توجه میکنه.

چرا به چادری مرتب تمیز خوشگل با یه ته آرایش خیلی خیلی ملیح نذاشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

حتما باید یه پیرزن چادری میذاشتین که با دندونش چادرشو نگه میداره؟:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من کاری به بقیه ندارم ولی برای خودم 4 یا 5 رو می پسندم.

1 و 2 با توجه به شرایط زندگیمون و جامعمون افتضاحه چون بیشتر جلب توجه میکنه.

چرا به چادری مرتب تمیز خوشگل با یه ته آرایش خیلی خیلی ملیح نذاشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

حتما باید یه پیرزن چادری میذاشتین که با دندونش چادرشو نگه میداره؟:ws3:

منم با پیشنهادت موافقم

مگه فقط پیرزنا چادر میزنن؟:banel_smiley_4:

یه چیزی بین سه و چهار وبنج:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
منم با پیشنهادت موافقم

مگه فقط پیرزنا چادر میزنن؟:banel_smiley_4:

یه چیزی بین سه و چهار وبنج:ws3:

یه عکس خوب پیدا کنم میذارم واسه یه چادری تمیز نااااااااااااااز

مهدی :vahidrk:

• Like 5